fredag 26/2 11:38

som ni kanske alla vet så är två av mina älskade småbröder i göteborg för att vara med pappa när han spelar här. eftersom dom dör av uttråkning när pappa spelar så har jag varit med dom i typ fyra timmar igår och nu idag också. igår var vi på donken och sen fick dom springa av sig i lekrummet medans jag satt och andades, jag kan säga att jag har fått mycket mer respekt för småbarns föräldrar. nu sitter vi i min soffa och kollar på clone wars, jag har varit en bra storasyster och köpt godis och blandat saft. allt för att dom ska ha världens mest posetiva bild av sveriges framsida! snart ska vi försöka bestämma oss var vi ska äta lunch och sedan ska vi möta pappa och lukas för att gå till universeum. det blir en upplevelse :)

jag har varit i skolan sammanlagt typ fyra timmar denna veckan och nu är jag ganska glad för det. det är klassfest i helgen och jag kan och vill inte gå av lite olika anledningar. men som vanligt så ångrar man sig ju ganska rejält när man hör alla som pratar om det, haha. så dumt men endå, jag hoppas att ni får det kul men inte för kul ;)


GE MIG SOMMAR!

nu ska jag steka pannkakor till oss!

love,

torsdag 25/2 21:03


dude, ge mig! från weekday.

hörni, gå till the golden days vid brunnsparken, godaste hamburgaren jag har ätit i hela mitt liv alltså! underbar personal också. fem av fem toasts som vi säger.

love,

tisdag 23/2 22:47

uppdateringen rullar på som vi ser, haha.
det känns som om jag inte har något att skriva om men egentligen har jag väl det. typ att jag var fast i norrköping i helgen pågrund av snö-helvetet och kom hem först igår kväll när jag skulle ha kommit hem i söndags. sj är våra vänner under extrema väder, ja!

just nu sitter jag och lyssnar på min fina soft spellista på spotify och är nöjd med dagen, kvällen. jag har haft en toppen dag och det beror mest på solen, denna fantastiska underbara sak som sken idag och som gjorde min dag SÅ mycket bättre. kramarna är inte så pjåkiga dom heller! inte sällskapet heller, gillar min klass alltså. på kvällen stack jag lukas karl och nima till plusgymnasiet för att kolla på seth-ponken som ägde alla som vanligt, jag blir stolt alltså.


åh 2007. med min fina elinor!

imorgon ska jag gå upp vid sex, vara i lerum åtta och once again sätta mig in i livet som en gravid tonåring. vi får väl se hur mörk jag kommer vara under ögonen i dom tagningarna, jag säger då det!

nä dags att hoppa ner i sängen.

love,

söndag 21/2 11:52

jag är fast.
jag är fast i ett hus med tre bröder, en galen extramamma och en pappa i norrköping. pågrund av snön så kommer ni antagligen inte se mig förän till sommaren igen.

nu går jag i ide.

love,

fredag 19/2 20:12

hos pappa
saknar sommaren











'



vi kan kalla det en bildspecial!

kärlek,

onsdag 17/2 11:36



ja, ni kan ju se på bilden hur mysigt vi hade det igår. fyfaaan. men bra var den faktiskt! jag och johanna höll på att skita ner oss lite bara, ingen fara på taket liksom. om ni vill se något som man hoppar till av så rekomenderar jag denna filmen starkt, men passa på, den försvinner snart från bio!

igår var ingen bra dag egentligen. jag hade värsta ångest dagen och jag vill aldrig må så igen. näe fyfan. jag måste typ röra på mig ordentligt en timme om dagen för att kunna sova utan att tänka för mycket. jag är inne i världens jobbigaste cirkel, inget går liksom helt uppåt. när det är lov vill man ju liksom bara kunna njuta och älska det men jag kommer på mig själv med att sakna skolan för där rör jag iallafall på mig, jag hinner inte tänka så mycket. nu har jag i princip bokat upp hela resten av lovet så förhoppningsvis kommer det inte en till sån dag, jag vet inte om jag orkar med mer av sånt.

nu blir det duchen!

love,

måndag 15/2 20:29

jag hade tråkigt förut och då började jag längta efter sommaren. det resulterade i att jag fann mig själv inne på h&m's hemsida letandes efter sommar kläder. jag säger då det...





MUMS HÖRNI!

annars försöker jag hitta sommarjobb och har nu mejlat runt till typ fem stycken olika caféer runt om i göteborg. jag har faktiskt även skickat in en ansökan till halvars glass på södra promenade i norrköping. det är typ det mysigaste stället som finns i hela norrköping men jag vet inte hur peppad jag är på att vara där hela sommaren :o


så party var vi igår! märk väl emilias snittsiga hjärtglasögon :)

ha en bra kväll! jag ska chilla gärnet :)

love,

måndag 15/2 11:58

livet leker!
eller nä, det är lite dagen efter så men endå. vi hade en mycket bra kväll igår hos amanda, startade dock upp allting med lite förfest hos lukas (läs familjemiddag) men sen körde vi på och stack till amanda och josefine för att hjälpa dom att fixa iordning. eftersom det var alla hjärtans dag så målade vi även ett hjärta på valfritt ställe på kroppen, det ingick för att man skulle komma in på festen, haha. vid halv åtta kom det lite folk men vid tio typ var hela stället fullt och partyt var igång. på det hela taget en mycket nice kväll, mysigt att framåt tolv slaget ligga i amandas mammas stora säng och prata djupt med två killar som jag verkligen inte kände. oså lukas <3

enda problemet igår var väl lägenheten vi var i. jag gick runt och bara kände hur mycket jobbiga minnen jag har från amandas hem. det är ju egentligen sorgligt eftersom en av mina vänner bor där men jag kan inte hjälpa det, för många dumma killar i ett för litet space. jag säger då det!


jag saknar er så det gör ont.

nu ska jag klä på mig, rycka upp mig och träffa min far!

love,

lördag 13/2 23:58

nej, jag kunde inte hålla mig.
prinsessa alltså, otroligt bra film. jag tycker att svenska filmer är underskattade, jag menar det kanske inte har gjorts så mycket bra på sista tiden men det finns endå ljusglimtar och så otroligt bra skådespelare gömda runt om i sverige. och många av dom kommer fram i just denna filmen, framför allt då fina fina anastasious.


grymt bra, se den för fan!

annars kan jag ju berätta att jag körde på fläta idag, det var ett bra tag sen:


tagen med finlukas nya mobilkamera, är man ego så är man!

hörs hörni!

love,

lördag 13/2 14:27

hello partypeople!

är sämst på att uppdatera jag vet, men så äre ibland. nu sitter jag iallfall här efter att ha kramat nina hejdå och städat lite. vi skulle egentligen gå ut igår men båda två kände att en mysig tjejkväll skulle sitta finare och av en händelse hade nina två gratis bio biljetter som vi raskt använde för att boka biljetter till precious. så  mycket visste vi inte om filmen innan egentligen och när vi väl kom in i biosalongen visste vi inte riktigt vad vi skulle förvänta oss men oj va bra den var. den, för er som inte vet, handlar om en sextonårig tjej vid namn precious som bor i harlem, usa. hon bor tillsammans med sin mamma och pappa som båda utnyttjar henne sexuellt. hon har vi ålder av sjutton år fött två barn som hennes egen pappa är pappa till. där är grunden för filmen och ni hör ju, den var fantastisk och otroligt sorglig. se den!


grymt bra skådespelar insatser också, faktiskt tillochmed av en
osminkad och nergången mariah carey.

nu ska jag hoppa i träningskläderna och köra lite för att väga upp allt godis jag ska äta sen med min fina bästa vän lukas. han jag och mor min ska laga tre rätters middag och bara njuta av att lovet nu är igång. vi ska även se prinsessa, men mer om det imorgon.

myskväll på er allihopa!

kärlek,

onsdag 10/2 18:56

idag hade jag och min fina pojkvän johanna en rolig dag, särskilt på kultur och idé historian, jag säger då det! ville mest säga med det att jag gillar henne :) iallfall så har det varit en relativt bra dag på det hela taget, förutom att ninakorven var sjuuuuuuker. vi spelade badminton på gympan och eftersom det och volleyboll är typ den enda roliga vi får ha för anders så njöt jag och skrattade halvt ihjäl mig åt nicks skills. den grabben alltså! sen vart det god lunch och efter det då kultur och idé historia. nice!


YEAH BABY!

imorgon äre längsta dagen på veckan men den innehåller iallfall teater och efter det ska jag få arslet hur vagnen. ehm ja. efter det blire plusgymnasiet och ensemblekonsert med fina människor!

love,

måndag 8/2 21:23


''Heath Ledger. Hollywood's dark star'' av brian J. robb

denna fina boken kom hem till mig idag, den består av historien om heaths liv kan man säga. om hans filmer, hans familj och även en hel del bilder på olika delar av hans filmbiografi. jag var helt övertygad redan innan jag började titta i boken att heath ledger var en av världens absolut bästa skådisar. när jag hade tittat igenom den snabbt så var jag ännu mera övertygad. sådana fantastiska filmer han har gjort, han har verkligen valt väl. det gör mig otroligt ledsen och  jag får nästan lite ont i hjärtat när jag tänker på hur mycket bra vi har gått miste om eller snarare kommer gå miste om för att han inte finns mer.

hoppas ni har det bra!

love,

lördag 6/2 11:35

BILLY FUCKING TALENT!
ja, jag har redan skrivit överallt hur bra det var. men jag tänker göra det igen, det var heeeeeeelt fantastiskt. dom är ett helt fantastiskt band med helt underbara texter och låtar överhuvudtaget. live var dom nästan ännu bättre, fast bara nästan. ett som är säkert är att jag älskar dom. jag älskar dom verkligen. när jag stod och sjöng med i varenda låt så kände jag bara att det är såhär bra musik ska vara, såhär passionerat ska det vara så att man bara lär sig varenda text snabbt för att man lyssnar på låtarna om och om igen. det är sånt här som får mig att fortsätta, med livet, med musik och med passionen i behåll.

så tack, tack ben, ian och grabbarna. och tack till ni som jag gick med, bättre sällskap finns nog inte!!


OCH GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LUKAAAAAAAAAAAAS <3

dags för duschen, sen tårta hos födelsedagsbarnet!

love,

fredag 5/2 16:14

Alltså, jag kan verkligen inte förstå att jag ska se Billy Talent live om några timmar. det går liksom inte in att jag ska vistas i samma rum som ben och grabbarna. ben ska öppna sin mun och sjunga sina vackra ord just för mig och några hundra andra lyckligt lottade. bandet jag har lyssnat på mer eller mindre varje dag de senaste två och ett halvt åren ska jag få se ikväll, in real life tillsammans med några av mina absoluta favoriter: frej, lukas, johanna och angelica. det är fan inte klokt.



Today I walked down our old street
Past the diner where we'd meet
Now I dine alone in our old seats
The cold wind blows right through my bones
And I feel like I'm getting old
But I wish I was getting old with you
I held your hand when we took shelter from the rain
She laughed as we picked out our children's names

White sparrows fell from heaven and carried her away
Black arrows cut the strings of my heart, I kneel and pray

Her clothes hang in the closet still
The phone sits on the windowsill
And every time it rings it gives me chills
My heart just stopped when I was told
Doctor, doctor, on the phone
Said my love was never coming home
I hold your casket gently walking to the grave
Dark clouds eclipse the sun won't shine again

White sparrows fell from heaven and carried her away
Black arrows cut the strings of my heart, I kneel and pray

They gave her one more day
To say the words I couldn't say
I'm crying in pain, crying in pain

And I'm not looking for answers
No, I'm not looking for answers
But dear God, why did you choose her?

White sparrows fell from heaven and carried her away
Black arrows cut the strings of my heart, I kneel and pray

They gave her one more day
To say the words I couldn't say
I'm crying in pain (crying in pain)
Crying in pain
Our love will remain
I'm crying in pain


världens sorgligaste och finaste låt, white sparrows-billy talent

vi hoppas på att denna kvällen blir så bra som den borde!

kärlek,

torsdag 4/2 21:07


jag vill också ha världens snyggaste Billy Talent tatuering tack


onsdag 3/2 23:20

wad uuuuuuuuuuup
läget hörni?

här rullar det på, har precis fixat lösnaglar och målat dom fina och rosa inför helgens stora händelser. det blir fiiiiiiine asså, billy t på fredag och major 18 års fest på lördag, shit man!

det här inlägget är ej enkelt att skriva med naglarna och jag gör det mest för ninas skull, we like it!

love,

måndag 1/2 19:21

Bilder från lördag på diamond dogs:


jag var peppad med krzysztofs hatt och nimas hand!



se där ja, där kom ansiktet med också!


me, nina and k!


mattias och jag hade det party med våran öl!


yeah baby, ninafina!


viktor, jag and ninafina!

ja, bra kväll det där va :)

just nu sitter jag och slökollar på biggest losers shopping avsnitt och är så hungrig så att jag dör. såklart så ska ju mamma då envisas med att laga tomatsoppa som tar en massa tid och som vi äter hela tiden. suck. egentligen borde jag också sätta igång med historia pluggandet och det ska jag göra nu

vi hörs senare,

love,

RSS 2.0