måndag 31/1 20:16

it's here!

''På forna tiders familjeporträtt sitter mannen och hans hustru omgivna av sina barn
som stirrar ut ut målningarna på betraktaren.
Men vi ser också andra barn på bilden. Barn som vänt oss ryggen.
Barn som står bortvända, halvt dolda eller skymda. Dessa är de döda barnen.''


fredag 28/1 21:00

sjukt bra film, sjukt snygg tjej. se den. nu. särskilt du.

torsdag 27/1 22:58

depp-lyssnar på världens finaste låt, borde sluta tycka synd om mig själv.

torsdag 27/1 14:17

mina två bästa vänner!
'
jag har det ändå jävligt bra mitt i min sjukdom, eftersom jag börjar må mycket bättre så är jag sjukt rastlös vilket innebär att efter mina 5 dagliga OC avsnitt så tog jag tag i mig själv (min lägenhet) och började städa. och vilken städning sen, pang så hade jag damsugit hela lägenheten och fixat en ny sminkhörna åt mig själv i bokhyllan. när jag väl är på det humöret (vilket jag är sällan, tyvärr) så går det riktigt snabbt. nu sitter jag här medans badvattnet värms upp och är glad som en liten lärka efter överrasknings skaldjurslunch, ibland får man bara älska min mamma. snart kommer även finaste nima hit för att hålla mig sällskap lite, det var så sjukt längesen vi träffades. a-b-s-t-i-n-e-n-s. hoppas skolan har varit nice, mohahahahahahahah!

onsdag 26/1 23:52


har hittat en grym fotograf i Göteborg som just nu lottar ut en fotosession och allt man behövde göra var att skriva lite här, superenkelt! eftersom han tar såhär grymt snygga bilder (se ovan, nicklas hocker dreggel) så vill jag ju självklart vinna. om han kan få mig att se ens hälften så snygg ut som nicke så är det fan sucess! håll tummarna nu.

onsdag 26/1 20:41

kunde inte låta bli...
har förlorat min internetssshoppings oskuld för världens finaste tv-serie
men nästa gång blir det skor för mig med paul

onsdag 26/1 15:25
två av mina absoluta favoritfilmer. perfekt sysselsättning för den som är sjuk! haha.

onsdag 26/1 11:55

vart lite vårsugen mitt i veckan,
nu är jag sjuk, thats what you get när man går ut med skinnjacka och senare står ute i typ en halvtimme i bara en tunn tröja. bra.kajsa.idiot. men jag har det rätt bra, ligger nerbäddad i sängen med Cry Baby som sällskap och försöker att inte tänka på alla repliker jag måste lära mig och all regi jag behöver. ångesten. premiär om två veckor!

söndag 23/1 21:23

in i dimman, ut ur sanningen. så skönt att slippa vara sig själv, bara vara nära och känna sig rätt. tror att jag måste sluta ha så bra fyllor, börjar längta till nästa dimma, nästa kväll utan krav.

lördag 22/1 18:34

ut och svira  i natten med detta i öronen for the way there, inte helt fel!

fredag 21/1 00:35

Riktig brudkväll innebär lite kläder, olja (mm, I like) och screwdrivers,

fredag 21/1 10:06

peppade fredag tills jag kom att jag inte har nått liv och ska jobba hela helgen men ikväll ska jag iallafall mysa hos min fina gabbe. och hoppas på att nina är frisk så hon är i skolan så jag slipper dö. yes!

torsdag 20/1 22:31

är så sjukt jävla sämst på att hålla allt uppe just nu (tänker inte ens satsa på att ha en peppblogg babe). eftersom jag numera jobbar, repar två föreställningar, dansar och har skola så är det inte lätt att få allt att gå ihop. därför satsar jag självklart, dum som jag är, på det roligaste. såhär ser listan ut i den ordning jag bemastrar problemen:

1. dans
2. föreställningar
3. jobbet
4-100. massa andra roliga små grejer
101. skolan.

ni förstår mönstret? det sjuka är att jag inte ens orkar bry mig längre, jag bara sitter och orkar inte ens bry mig. det är en läskig känsla. jag orkar inte skriva på engelska eller på mitt projekt, jag orkar inte plugga till två svenskaprov och ett samhälls prov. jag orkar inte vara duktig, jag orkar inte alla jävla krav och jag vill bara ta studenten. men vägen dit, fyfan. vill bara sova i en jävligt lång tid och vakna bäst i världen. bäst på allt. det hade varit nått.

onsdag 19/1 12:41

några dagar,
ställ oss båda på en våg och snart så flyger du bland stjärnor,
jag bär tyngden utav rymden ändå finns du i mitt hjärta.
världens bästa daniel adams-ray.

måndag 17/1 22:06

fan det bästa jag har varit med om på länge. så sjukt jävla bra och rätt kampanj

söndag 16/1 00:14

tomt, svårt att andas. är den sista kvar, kommer nog vara det för alltid. bland alla, alltid. är så bra på att vara sist ut, långt bakom och inte med. för bra. tror att någon en dag ska se, förstå att det är min tur nu. att det är dags att göra mig lycklig, vara halvan till min halva. tror men vågar inte hoppas, hoppas men vågar inte tro att det är så. försöker göra lattehjärtan åt en halvsnygg kille och flörta samtidigt, vill desperat veta att jag är objektet. vill känna en arm, en hand eller bara en andedräkt. vill ha lyckorus, vill leva. vill inte vara sist, inte igen, inte nu. inte igen. är van, för van och utan att tänka på det så står jag där. igen. bara jag, jag och min självömkan och vetskapen om att snart orkar jag inte längre övertyga mig själv om att jag är söt, glad eller snäll nog. snart orkar jag inte övertyga min spegelbild om att jag är fin när ingen annan ser det, snart orkar jag inte försöka spela cool för att få det jag vill. vill ha det jag vill mest. inte igen.

fina vän.

lördag 15/1 19:24

hörde jag skål?

fredag 14/1 17:54

jag älskar dig, vi nu och för alltid.

fredag 14/1 09:56

aj.

torsdag 13/1 22:59

att stekas i en loge i två dagar,
manusmanusmanusmanusmanusmanusmanus.

jag har fått en alldeles egen Café Vasa tröja också, inte lite stolt! är fortfarande rädd att det inte är på sanning, att någon ska komma och säga att jag inte duger till att jobba där, sjukt.

måndag 10/1 23:19

har varit så sjukt duktig idag, jag har både lyckats överleva första dan i skolan, varit snygg medans jag gjorde det OCH jobbat hårt första dan på jobbet som jag inte ens får betalt för eftersom jag lär mig av en annan tjej första dagarna. nu ska jag bara bli bättre än biffen på att göra latte så är jag nöjd sen, fast det lär dröja ett tag. hard work work!

och dagens nostalgi soundtrack: James Morrison – You Give Me Something
mannen med sammetsrösten, serri.

måndag 10/1 10:02


jävlar vad jag ska köa.

söndag 9/1 23:50

min vardag består av mycket, jag har alltid varit en sån med många bollar i luften, ibland för många. jag älskar att dansa, spela teater, fika länge och bara hänga med mina fina vänner. men ändå, när jag tänker på det, så är det ett enda stort ord som tar över hela min vardag: rädsla. jag har utvecklat en rädsla för det mesta, inte för saker som insekter och höga höjder utan andra saker, större saker. jag kan tillexempel inte planera för långt fram utan att få ångest eftersom jag inte vet om jag kommer finnas då, jag kan inte säga att en kväll kommer bli skitrolig i förväg eftersom då är jag rädd att den blir skittråkig som så många andra välplanerade kvällar. jag är rädd för att tappa kontrollen, för att jag inte gör rätt och för att ingen gillar mig egentligen utan att alla bara låtsas för att inte såra mig.

jag är rädd för att jag är så rädd eftersom det måste betyda att jag vet att något ska hända mig, något som gör att jag inte får leva så länge att jag får uppleva riktigt kärlek eller min första egna lägenhet. jag är rädd för kärlek, för känslor och för att gråta inför folk. jag är rädd för att mina vänner ska tröttna på mina problem och för att min pappa inte ska komma på mina teaterföreställningar. jag är rädd för döden. jag är rädd för att det är lättast så, jag kan inte sluta. kommer nog aldrig kunna sluta.

lördag 8/1 01:58

vad är väl en bal på rockbaren på en fredag i Januari,
gos med favoriterna
pimp!
gos

theme song!
var för längesen jag hade den där perfekta utekvällen och jag var så jävla förväntansfull. självklart så blev det bättre än vad jag trott, hur kan det inte när the blonde and the red tar över stan, världen, alkoholen och boysen. grymt!

lördag 8/1 16:26

hade fin besök idag. jävlar va bra tre bakishuvuden jobbar alltså, haha.
grymma är vi!

fredag 7/1 14:55

I did good, again....outfiten för ikväll kirrad!

fredag 7/1 11:35

stencool and off to the town!

torsdag 6/1 19:22

så sjukt jävla sugensugensugeeeen, ska jag?

torsdag 6/1 12:05


snygg, snyggare, Olivia Wilde

ondag 5/1 20:28


me and the boyfriend (okej, johanna) sitter i en grymt skön soffa och hon hjälper mig att avsluta min utbildningsdag på jobbet genom att bjuda mig på chips och fanta. snart ska vi kolla på filip och fredriks nyårskrönika, där av bilden. fin tjej den där johanna! <3 vet förövrigt inte hur många gånger jag har sagt ''hej jag heter kajsa och jag ringer från the phone house'' idag! men kul är det, tro det eller ej. dessutom har jag hamnat på ett ställe där det är buissness dresscode, alltså måste man vara uppklädd på jobbet, skitkul!! möms på arbetskamraterna också, shet.

tisdag 4/1 22:47

btw,
jag vågar inte fråga. jag vet att jag kommer vara avundsjuk på dom som vågade när videorna med hans svar kommer men jag vågar inte. skickar jag in en fråga som inte kommer med så avlider jag och jag avlider ännu mer om han faktiskt svarar på en fråga jag skickar in. kan inte förklara det. kan inte. om allt bara vore enkelt.

tisdag 4/1 21:04

en perfekt bild på mannen som lyser upp denna skitvärld varje dag i mina öron.

tisdag 4/1 16:31

topp 4 akustiska videor nu och för alltid:
okej den sista kanske är halvakustisk! cred till att alla är så jävla snygga också.

idag är en lugn dag för mig, ska precis iväg o handla middag och diverse andra goda saker, sen sova tidigt för imorgon blir det utbildning på det nya jobbet jag fick reda på att jag fick idag. är så sjukt nervös, kan inget om såna här grejer och tänk om alla andra är duktigare än mig?

måndag 3/1 14:22

nej nu får jag fan sätta igång igen! Tänker hoppa över utmaningen om vad som är i min handväska för det är så ointressant därför blir det nu detta,

Dag 13 – Den här veckan

idag är första dagen på sista veckan på mitt sista jullov någonsin och allt går så sjukt långsamt. egentligen vill jag (som vanligt) börja skolan redan nu för denna terminen verkar helt sjukt rolig. men nog om det, denna veckan har jag sett till att planera in så mycket som jag bara kan.

Måndag- idag är det ärende/träningsdag. jag och gabriella ska hänga på gymmet i några timmar och prova två nya pass, core och dans. dansen är jag inte alls orolig för men fan Core, jag? jag som har sämst kondition och som är världens mest otränade?

Tisdag- Dags för manus! Mina tre kompanjoner kommer hem till mitt röda köksbord för att avnjuta kaffe och te medans vi stryker manus och framför allt lär oss lite repliker. efter detta blir det antagligen myskväll med Johanna, eller vad sägs? mums!

Onsdag- Photoshoot i Olofstorp! den ni.

Torsdag- Ytterligare en fika och ett manus men nu inför en annan föreställning och med andra människor! har även fått i uppdrag att fota grabbarna när dom är full gång i studion men vi får se vilken dag det blir.

Fredag- the big utgång is on. var skit längesen jag var ute på riktigt så det blir nog nice. jag och nina ska sätta oss på rockbaren och utnyttja happy hour till max, sen får vi se vilka som joinar och var kvällen för oss!

Lördag och Söndag har jag dessvärre inte hunnit planera in något så därför tänkte jag ta vara på detta dels genom att ringa till mina brudar och få ihop något men också till att ta hand om mig själv, plugga manus och vila. blogga mycket osånt!
skolan <3

måndag 3/1 10:43

vill ha våren och sommaren, nu. behöver glädjen över att bara behöva en skinnjacka för att inte frysa, behöver tiden då man inte kan gå ut utan solglasögon och bara ben. behöver att blommorna spricker ut och att solen tittar fram och värmer mig, behöver få fräknar nu. behöver det för att må bra, nu.söndag 2/1 19:37

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.


Daniel Adams-Ray, absolut bäst just nu.

söndag 2/1 11:24

idag blir det frukostfika med nima på vasa, utdelande av julklappar oså! sen ska jag träffa upp mami för eftermiddagsbio, mums. på mig har jag en av mina julklappar från nina, det underbara lady gaga linnet!

lördag 1/1 00:49

ett namn. Samuel Haus. jag får en slags barnslig känsla i hela kroppen när jag tänker på honom, ser hans leende. en jävla tonårsförälskelse. Samuel, eller Tzatsiki som dom flesta känner igen honom som, har alltid varit så otroligt söt för mig. jag älskade filmerna och tittade på dom ofta och gärna. sen helt plötsligt dök han upp igen, då som världens sexigaste karaktär i form av Zakke i ''Taket lyser stjärnorna''. där var dom där käkbenen, glittrande ögonen och det gulliga leendet bara flera år äldre och vuxnare och dom fick mig fortfarande att bli svag i knäna.

Samuel Haus verkar som en jävligt dryg kille, en player som till och med ryktas om att han har dejtat Kissie men i min värld är han drömmen. den fucking drömmen. han är den killen som sjunger lika fint som han ler, han är killen som drar sig undan från rampljuset och älskar av hela sitt hjärta. jag tillåter mig själv att tänka att han är killen som skulle se det vackra i mig och i alla mina sidor, inte killen som är som alla andra och bara ser utseende, plast och fysiskt. jag drömmer om Samuel Haus, den Samuel jag har skapat och ibland är det skönt att inte veta sanningen.

lördag 1/1 13:26

här kommer inlägget som borde varit uppe igår men istället kör jag det som en blandning av vad som var bäst 2010 och lite smått och gott inför 2011. listan är snodd från nina. MUMS!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

ja men visst, jag fyllde arton tillexempel. jag gick ut lagligt, köpte cigaretter, började dansa jazz burlesque, började älska rockbaren och göra det till mitt andra hem så smått och jag började gå till Monica och prata.

 

Har du några nyårslöften?

Har tänkt mig att börja med detta fenomen i år fast jag aldrig har haft det förut, så med hjälp av bloggen tänker jag försöka att faktiskt utnyttja mitt gym kort så mycket som det bara går. vill ha som mål att gå dit och springa 40 minuter varje dag eller varannan innan skolan, man tänker så jävla bra då. Mitt mål är att se ut precis så som jag vill se ut när alla mina resor börjar!


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nope!


Vilka länder besökte du?

Grekland och Tyskland! världens.bästa.resor.

 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

12 Augusti, såklart

 

Vad var din största framgång 2010?

oj. vettefan! att jag kom över dödsångesten till en stor del, att jag lärde mig hur jag skulle må bättre och att börja gilla mig själv lite mer.

 

Största misstaget?

Att jag har ätit för mycket, att jag har hatat mig själv, att jag har tvivlat på min egen förmåga.


Bästa köpet?

Min fina fina fina dator. älskar den!

 

Vad spenderade du mest pengar på?

kläderkläderkläder. och mat.


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mina vänner, min familj och framför allt då mina älskade älskade bröder.


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

WAKA WAKA! och alla låtar på min spellista

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

både och faktiskt. början av året, dom första månaderna, var hemska. men sen gick det uppåt.


Vad önskar du att du gjort mer?

Fokuserat mig på skolan och på att leva istället för att älta saker.

 

Favoritprogram på TV?

Gossip Girl, tills jag slutade ha lust att följa tv-program.


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Vaknade upp till min mamma och systers fina sång, satte mig hos frisören och färgade håret och fick en superfin glam-locks frisyr. efter detta blev det tårtkalas med världens godaste tårta och några av dom finaste människorna, jag kände mig så firad och älskad. sen blev det utgångutgångutgång men några partybabes och en ny vänskap på Sticky Fingers på köpet!

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 

Jag försökte verkligen hitta min stil och jag visste precis vad jag ville klä mig i men med bristande budget och väder som hatar alla så var det inte så lätt. men tre favorit saker är definitivt Svarta stuprörs jeans, skinnjacka och militärgrönt.


Den bästa nya personen du träffade?

Monica, dom nya cabaretarna (fejnt ord) och en del andra gosiga nya vänner.

 

Och här kommer lite beskrivande hur jag vill att mitt 2011 ska se ut, eller snarare hur jag vill se ut 2011:


helt okej.


RSS 2.0