tisdag 30/11 22:37


ny heeeeader! tack min fina.

måndag 29/11 23:10

underbar kväll! har varit med ninaminfinapiggelinaSofi Fahrmans bokrealease party eller vad det kan tänkas heta! först befann vi oss alltså i loungen på trädgårn med ca. 60 andra brudar i olika åldrar, där berättade Sofi om boken, läste högt och blev fixad med till ''årets hetaste look'' av diverse stylister. redan då verkade hon som världens gulligaste person, inte alls så pryd, tråkig och översittande som vi hade trott innan. älskar sånt! ödmjukhet. iallafall, efter signeringen så avgick det två partybussar med två våningar och en massa glada, partyfriska brudar och körde heeela vägen till Top Shop för kvällsshopping med 25% rabatt på ALLT, gratis vitamin well, godis och våra efterlängtade goodie bags. OCH VILKA GOODIEBAGS:


innehåll:
YSL papperpåse med en mascara och ett rött läppstift. OBS. inga små prover här inte, utan stora grejer.

ett stycke skärp från Top Shop
grym hårspray från märkernas märke, Redken
två recept på underbart goda drinkar från Sourz
en Sourz filt (ej på bild)
och allt detta kom paketerat i en mycket fin tygpåse från Top Shop





iförd det nya röda läppstiftet, SÅKLART!

underbar kväll som avslutades med en bild tillsammans med Sofi herself. en underbar söt tjej som efter att ha hoppat ur sina black, studded Louboutin's drog på sig ett par uggs och poserade glatt medans hon gav komplimanger om Ninas hårband. ä-l-s-k-a! (däremot så hittar jag fortfarande inte min mobilsladd då ni får vänta med att se bilden, TYVÄRR)

lördag 28/11 00:03

en mörk väg hem, en konversation i mitt huvud som vägrar ta slut. den onda sidan viskar och frågar hur fan jag kan tro något annat än att allt skiter sig. den viskar att jag aldrig kommer bli någon som det skrivs låtar om eller den som alla märker på krogen. att jag aldrig kommer bli som dom söta, blonda tjejerna bredvid mig i baren som blir bjudna på shots av en söt bartender med ett fantastiskt leende. när rösten säger att jag bara borde försvinna för att äntligen göra alla en tjänst försöker jag stänga av som vanligt, låter jag den flöda så kommer tårarna och jag vägrar vägrar vägrar att låta dom vinna denna gången. jag fortsätter gå, framför mig det kärlekspar som passar perfekt. undrar stilla var dom träffades, undrar om dom älskar varandra på riktigt. drar på mig luvan för att försvinna och skyndar på stegen förbi dom perfekta, dom som stärker min känsla av att inte höra hemma här.

medans mina steg blir snabbare kommer också en annan röst in mitt huvud, den kallas den goda sidan. mjukt och lent viskar den stilla frågor om allt jag faktiskt har, om alla jag har. den säger att jag ska tänka på den där killen som skickar tre sms och medelanden om dagen, eller på den killen som alltid har en extra lång kram till mig, om killen som kanske inte är det snyggast eller mest perfekt men som ändå gillar mig för den jag är. det ger mig en strimma av hopp, en glöd som börjar lysa någonstans långt inne i mig. men sen, den andra rösten är tillbaka. den undrar va fan jag tror att det gör för skillnad egentligen. den drar i mig och säger att ingen ändå duger, att jag tror att jag faktiskt kan få vem jag vill. den jag vill vara kan få det, den där tjejen som hänger vid baren och blir uppraggad utan större problem, den där tjejen som äger det rum hon går in i, den tjejen som folk blir kära i. den som duger. den personen som inte är jag.

jag letar inte sympati eller att ni ska tycka synd om mig, så ni vet det.

lördag 27/11 12:13

before and after uppsättningen eller nååått,

när jag har trött, slitet hår och jag själv känner mig likadan så orkar jag aldrig fixa till det mer än en uppsättning. då brukar det se ut såhär:

se där ja, det var väl intressant?

fredag 26/11 01:01


Be-cuz you don't
Know us at all we laugh when old people fall
But what would you expect with a conscience so small?
Heavy metal and mullets it's how we were raised
Maiden and priest were the gods that we praised
- Fat Lip med Sum 41

fina grabbar, fina texter. fin konsert med fint sällskap. fin öl (inte) och gosighet.
en bra kväll på det hela taget!

torsdag 25/11 22:53



bilden är en rätt dålig beskrivning av dagen egentligen eftersom jag har varit SKITSUR hela dagen. men det försvann helt plötsligt när en viss snygg jävel kom och var rolig med oss i aphuset lite. ÄLSKAR'T!

har inte inspiration att skriva något annat än detta och att jag är rätt tjock och ful och att jag ska på Sum 41 med min johanna imorgon. det blir naaaajs!

onsdag 24/11 19:04


älskar den ''nya'' skjortan. så skön!

nu kommer alldeles strax mina brudar hit för kladdkaka och skitsnack. det var alldeles för längesen så vi har en del att ta igen! hoppas alla har en fin kväll.

måndag 22/11 22:27


iiih, snart dags igen....

söndag 21/11 21:51

tänker nu ta tillfället iakt att härmed säga förlåt till mina grabbar i Open Streets för att jag inte var på deras spelning i fredags. detta är alltså ett hyllnings inlägg till dessa fina pojkar...



fotograf Erika Björck. (förutom sista bilden dååå)

My boys are the best boys såklart, förutom att en av mina absolut bästa kompisar spelar i Open Streets så är det några av mina favoritkillar i hela världen. kan inte ens räkna alla livespelningar jag har sett och hur många gånger jag har stått och sjungit med i Bay City och In Time och hur många gånger jag har sett grabbsen röja upp scenen ordentligt. ibland har det varit jag och tre till i publiken med regn (flunsåsparken hello?) och ibland har det varit grymt mycket uppskattande och hoppande folk men alltid så hittar dom något sätt att låta som om dom spelar på en fullsatt arena som förband till Springsteen eller nått. DET är kvalité peeps. remember that!

check them out at:
Myspace
Facebook
Spotify

lördag 20/11 17:51



LET'S GET THIS PARTY STARTED!

lördag 20/11 15:09

har börjat kolla på världens bästa nya serie! egentligen är jag inte så mycket för serier med en timme långa avsnitt som inte är Gossip Girl men detta är en helt underbar serie vid namn Freaks and Geeks. Ni som känner till den vet ju att den är gammal egentligen, från -99, men jag fick precis tipset om den från Nimisen. så jag laddade ner och än så länge har jag bara sett ett avsnitt men herregud vilken perfekt story och alla karaktärer är helt klockrena! plus att det är en massa kända ansikten som började sin karriär här mer eller mindre. tyvärr så lades serien ner efter bara en säsong :( ni serienördar, känner ni till denna serien?



känner ni igen dom?

och såklart innehåller denna smått konservativa serien även ögongodis och ett coolt gäng,

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah James Franco, dööööör. snyggheten. (ser ni även att det är Marshall från himym? älskar honom)

nu ska jag kolla på detta fram tills det är dags att gå till fängelset för att avnjuta bra musik, sweet!

fredag 20/11 01:16

the soundtrack of my life right now,

I'm waking up again and see that war on screen again
And it makes me want to go and hide
This world is full of misery, the anger is too big to see
That's why I had to dream this dream


Why so sad? Don't you like my way of life?
I don't last forever neither do the things we love
You are wise this is now
This is all the things I want
Everything around us

is moving, except time

She's tired of problems that you caused her mind
Tired of all those lies in your freak show
Tired of being alone at night
Being the lowest cat on earth


älsklingarnas nya fina skiva. och min favorittröja. fina grejer!

onsdag 17/11 22:07

besökte ikväll en löjligt stor biosalong med min bästaste vän för att se detta mästerverk,

tyckte att denna postern passade bäst eftersom på den ser man att filmerna utvecklas mer och mer som ett relationsdrama och lite mer bort från det som ÄR harry p. tycker jag. inte för att det inte är fint att se den där kärleken och allt men alltså, lugna er liteee.

sen till mina favvosar då,

fin, finare, finast.

bästa läraren, fo shoo.


det är ändå något speciellt med dom. snacka om att växa ihop.

och fatta att jag och lukas har gått på varenda premiär av Harry P sen vi var 7/8 år? nice!!

tisdag 16/11 22:18

är tom på ord. vet inte vad det är för jag har hört att den där tomheten kommer först när något stort har hänt, men allt är ju helt normalt. till och med rätt bra, för första gången på ett tag. jag har förlorat min lust att berätta vad jag gör här, för jag vet ju redan det. JAG vet ju att jag har haft cabarét idag, och jag vet att jag har damp på diverse personer av det manliga könet just nu. och varför ska jag bajsa fram ord om hur min dag har varit när jag redan vet allt? fel inställning du som kallar dig kalas-kajsa. förfan. var är ditt bloggperspektiv?

om man nu ska berätta såna där vanliga saker som jag känner och vill eller saker som händer just nu så skulle väl det vara detta (för att jag älskar listor):

¤ orkar inte med folk som randomskriver på msn. orkar. inte. vill inte ha samma konversationer varje kväll, det gäller all upprepning. kan.det.inte.hända.nått.nytt.någon.gång?
¤ vill att en skolvecka ska vara normal, utan massa skolk, ledighet eller grejer. konstigt nog. börjar nog få lite ES3B abstinens eller nått.
¤ vill att alla ska må bra igen. precis som dom förtjänar. (jag tror att du förstår)
¤ vill att cabaréten ska bli EXAKT så bra och rolig som jag tror att den blir. villvillvill.
¤ hoppas att livet snart blir normalt, eller asså sådär som jag vill att det ska vara.
¤ jag vill ha mer bloggkommentarer och jag vill att träningen ska visa sitt resultat på min mage.
¤ åker till Malmö på torsdag, är peppad och tycker att det ska bli kul. alltså kommer det suga, haha.
¤ vill sluta ordbajsa. NU KAJSA.


måndag 15/11 21:37

ja, idag gillar jag fina bilder på diverse saker eller människor,


har aldrig gillat naturbilder så mycket men det är något med nimas bilder som jag älskar. känslan i dom är obeskrivlig. men det kanske är för att jag gillar honom så mycket?


älskar svartvita bilder på fina band. cred till den som kan räkna upp alla fyra vid deras rätta namn!

åh. <3

söndag 14/11 23:16


funderar på att köra sånhär snelugg ett tag, men är osäker. vad tycker ni?

söndag 14/11 11:43

this is why,




så mycket som man kan älska fyra män som man aldrig har träffat, så mycket och lite till älskar jag er.

fredag 12/11 00:47


har precis haft världens bästa och proffsigaste arr på Meeths så nu ska jag bli metalbrud, whaduuup!



finafinafina band. och fina merch! like. linnet <3

torsdag 11/11 23:37



ja, precis så känner jag mig just nu. fuck world asså!

onsdag 10/11 21:48


<3

tisdag 9/11 16:53


+

=HUR JÄVLA BRA SOM HELST! OM BARA NÅGRA MÅNADER ÅKER VI ÄLSKLING <3

tisdag 9/11 14:40

idag är jag sjukt duktig!
sov ut ordentligt (behövdes efter en vecka med bröderna, haha), gick efter det direkt ut i snön och köpte en stor frukost sen gick jag hem och gjorde mycket kaffe och satte mig framför datorn och satte äntligen igång med projektarbetsrapporten. Är glad att jag valde ett så lätt utförande som intervjuer eftersom det redan är klart och jag nu bara behöver fokusera på att skriva och redigera filmen. nu har jag precis mejlat Eric Ericson så det är ju också nått att glädjas över, haha.


kör utan smink och med hjärtkoppen med kaffe i högsta hugg.

hittade även världens sötaste bild,

ser helt ihoptryckt ut dock, haha. detta var oscar favorit ställe på kvällarna innan han skulle gå upp och sova, i mitt knä och kolla på när jag skrev på msn och facebook. älsklingen. saknar det där, ''kaasha får jag sitta hos dig?''

nu är det också snart dags för bodyjam pass med min mando, toppen!

puss finisar idag är jag glad, hoppas ni är det också?!

måndag 8/11 22:02

inlägg tillängnat en vansinigt snygg nicole richie från senaste Marie Claire och en gullig angelica för hennes fina kommentar till förra inlägget som gjorde mig glad!


hallå kan jag inte bara få liiite av hennes snygghet?

söndag 7/11 19:37

dagen,


vi var ute och rastade skitungarna och det var sol

jag var ful, röd och egentligen ledsen för att jag är tjock så jag härmade en smiley

vi åt våfflor

dom busade
.

har som ni kanske märker ingen bra utseendesdag, har redan klagat av mig en massa på vänner men allt känns så fel med hur jag ser ut. för mycket vikt, för lite sex appeal, för mycket bös och blabla. är så trött på det men jag kan inte stoppa mig själv, vill bara vara jättesmal. jag menar, kolla på helbilden, när blev jag så stor?

aja whatever, nu när jag har pussat mina älsklingar godnatt är det snart dags för först parlamentet och sen EMA's med pappa. till det ska jag dricka cola, bara för att motsäga mig lite mer. gött.

söndag 7/11 12:34


just det! fyndade igår (i min bonusmammas låda, hihi) världens snyggaste solglasögon. rayban modellen med leopardmönster. helloo mongobild också.

försenar min hemgång härifrån en dag till iallfall, kommer imorgon. vill gosa lite lite till bara.

lördag 6/11 19:16


happy halloween!!

fredag 5/11 14:10



alltså världens jävla vackraste annika marklund är i LA. jag är inte alls avundsjuk. inte. värme sol och bekymmersfri vardag. inte alls. men hon är värd det, läser ni hennes blogg så vet ni vilket helvete hon går igenom. hennes halva, hennes bästa vän, har precis gått bort i cancer. typ 25 år gammal. fuck va världen är orättvis, fy fan. och folk undrar varför folk tar livet av sig och håller på.

iallafall så känns hon nästan som en vän nu eftersom jag har följt henne i ett år, och jag blir så glad när jag får se bilder på henne från en strand i LA när hon ler och ser lycklig ut. vill ha den känslan. semester behövs tror jag, WHO'S WITH ME?

fredag 5/11 09:58

mycket oscar och lite simon,

kärlek.

torsdag 4/11 19:54

anledningar för ouppdaterad blogg:

¤ Sjukdom. 39 graders feber är fanimej inte att leka med, vad ni än säger!
¤ Bröder. ja, ni förstår själva som jag tjatar om dom.
¤ Allmänt deppmode, deprimerad pågrund av sjukdom osv.
¤ Skor. pågrund av att dom snyggaste skorna i hela världen inte finns på H&M's hemsida så jag kan inte visa för er. nu tror folk bara att jag är psykiskt störd eller nått som jag tjatar om dom.
¤ cp-segt internet och allmänt skönt att slippa ALLT i några dagar.

so thats that, undrar om folk saknar mig. det är det som är det sjuka med att vara sjuk (höhö), man tror att ALLA vet om det så man förväntar sig 30 krya-på-dig sms om dagen typ, och när man inte får det så tror man att ingen bryr sig. (eller är det bara jag?) den lilla självkänslan jag ändå har sjunker lite till när jag är sjuk, första dagen ligger jag alltid och storgråter och önskar mig bort och att livet var bättre, att jag var bättre. men sen blir det bättre, som nu (tredje dagen av sjukdom. känns som längre) så är jag mucho piggare och det kändes så skönt att se lyckan i oscars ansikte när jag kunde hämta honom på dagis för första gången denna veckan. sen blir det bättre av att planera roliga saker, som detta:


ska imorgon besöka östgötateatern för att se deras version av musikalen Chicago, starring Petra Neilsen (ni vet, taango taango från melodifestivalen?) fint sällskap i form av systrami och frida också, thaank you!

tisdag 2/11 13:42


det gör mig glad att tidsinställa detta inlägg, för jag vet att vid denna tiden är jag snart där. i den andra världen. långt bort i från komplex och fyllor. snart får jag pussa och krama halvt ihjäl dom där små liven som utgör typ 80 procent av mitt hjärta varje dag, hela livet. snart. att jag har ont i hela kroppen betyder väl inget...? hypo.

RSS 2.0