måndag 28/12 15:09

och huuur snygg är inte den nya designen?
tack så otroligt mycket till nina som gav mig en ny design i julklapp, det absolut bästa jag kunde få!
jag kan inte sluta kolla på headern, finns så många bilder att titta på ju.
några av min fina vänner och underbara ögonblick, hon fångade det verkligen :)
hihi. sånt blir man glad av.

idag är en slapp fixdag. jag vaknade upp med nina efter våran musikalkväll igår och så fort hon hade gått hem satte jag igång med tvätten tillsammans med syrran. nu har jag gått alla turer till tvättstugan och även handtvättat min realtivt nyköpta secondhand kofta i kallt vatten. det var en upplevelse eftersom det var första gången jag handtvättade något alls och jag blev lika svettig som om jag hade haft ett pass på gymmet typ, haha. just nu sitter jag i soffan och har arbetat mig igenom de fyra senaste nummrerna av klick, sofis mode, expressen fredag och aftonbladet söndag, känner mig helt plötsligt som en äkta bloggerska!

snart kommer lukas hit för att få sin julklapp och för att lämna av lite hemlig proviant till nyår, så nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och tvätta av mig tvättmedels lukten :)


mm fina minnen från europe konserten i somras!
från höger: ninafina, mandypandy (saknar min lilla thailands flicka), lusan
och kalleballe. <3

love,

söndag 27/12 14:06

mellandagsrea!
jag hittade iof bara tre saker och en lite sen julklapp till lukas men det är alltid nått liksom. snart kommer nästa studiebidraget också så då blire bra. det var verkligen folk överallt och alla knuffades fast vi var ganska sent ute, köerna var milslånga och skulle man prova och köpa något så tog det utan överdrift en timme. mellandagsrea, i love it!


såå, på cubus blev det dessa snyggingar.
jeanstights to die for med riktigt bakfickor och allt, dock ej på rea - 299 kr
sammetsklänning, kommer användas på nyår med snygga klackar - 99 kr

sen köpte jag även ett linne och då som sagt hemlig sak till lukas. hihi.
ikväll kommer han hem!! åh har saknat bästisen ju, jäkla norrland.

planerna för ikväll då!
ninafina kommer hit för att utnyttja sin julklapp från mig- musikalkväll.
jag har planerat, hyrt film, handlat och mysat till dig. ska fortsätta med det nu!

talk later
love,

torsdag 24/12 22:50

ja, vad mer kan man säga än god jul?

ska försöka får lite bilder av min syster från dagen, tills dess:

hoppas ni har haft en superbra dag och fått och gett många fina presenter :)

love,

onsdag 23/12 17:30

hallå i julstöket!
jag kan verkligen inte förstå att det är en dag kvar,  knappt det liksom. några timmar!
varför får man ingen julkänsla? jag mamma och syrran har det jättemysigt med julmusik och gran och hela grejen men ingenting händer. kanske är dags att bara ge upp att försöka pressa fram något och njuta av allt det mysiga. nu är jag också mycket glad för att nina och jag har äntligen bestämt dag för våran musikalkväll och snart ska jag få träffa min johannapanna igen. känner lite behov av dom två, och söta angelica (länken vill inte funka) också. tjejligan med andra ord, alla från den kvällen hemma hos nina i sommras förresten, anna och lois med då!!

hoho.
nu kan jag inte skriva så mycket i jultid än:

GOD JUL PÅ ER ALLA! <3

tisdag 22/12 15:50


hur sugen blir man inte?
absolut vodka rockedition.

just nu sitter jag och slözappar mellan kanalerna och bara njuter av att vara hemma i göteborg, i min soffa. det ser ju ut som vi faktiskt får en vit jul i år och jag vet inte om jag är glad eller inte. vet faktiskt inte om jag är glad eller inte för att det är jul överhuvudtaget. detta är nog det första året som jag inte är sådär superupprymd och glad för att det är julafton snart. jag fattar inte varför, har jag växt upp eller är det allt som händer och har hänt i min familj som är problemet?

nej, asså jag vet inte hörni, jag vill ingenting. försöker bara ta mig ur detta. missförstå mig inte jag tror att det kommer bli supermysigt på jul och allt men jag saknar den där gnistan. hoppas ni har det bra.

love,

söndag 20/12 11:03

åh, kära kära erikshjälpen!
det är såhär kära vänner, att i norrköping finns världens underbaraste second hand affär, man hittar ALLTID något där. om inte kläder så någon rolig småsak eller en väska. så mycket bättre än någon av second hand affärerna jag har varit på i gbg faktiskt, det känns som om allt blir dyrare där.
här ska ni få se mina och min systers fynd igår:


vit tunn skjorta utan ärm, perfekt för sommaren. 35 kr.


tjock oversized tröja med knäppning. 35 kr


syrran hittade denna super fina klänning med spets i armarna och
överdelen för 125 kr. perfekt till nyår!

jag ber om ursäkt för bildkvalitén och vill försäkra om att allt ser mycket bättre ut på!

vad tycker ni?

love,

fredag 18/12 23:10

norrköping.
yes, jag sitter hos min syster i hennes mysiga studentlägenhet och väntar på att få sova. eller få, ja ni förstår. vi är nyss hemkomna från preimären av Figaros Bröllop som spelades på östgötateatern i linköping. jag satt där mitt i den fula men charmiga dialekten och skrattade mig halvt fördärvad åt jeppe, patrik och dom andra i ensemblen. mycket bra!
imorgon ska jag och syrran ut på äventyr i denna stora stora stad, ska även pussa ihjäl mina bröder och kanske gråta en skvätt som jag brukar när jag märker hur stora dom blir hela tiden.


mm syrran har finaste bilderna på sin dator, från halloween!
notera att mitt hår är...orange?


Syrran and jonas the bff


TRÖJAN! men haha fyfan. hur ser jag ut?


love,

torsdag 17/12 18:51

idag är en pysseldag!
jag sitter här vid mitt röda köksbord, äter smet och gör julkort. blev alldeles precis klar med ninas fin fina julklapp, hoppas hon blir riktigt nöjd. nu ska jag börja fundera på vad min kära boyfriend johanna ska få också, inte det lättaste för jag vill verkligen komma på något bra. :( jaja. imorgon är det avslutning kära vänner, men ingen rast och ro för det, nej. för klockan tolv på dagen går min buss mot linköping för att se premiären av Figaros bröllop med systerns kompis och sen på natten bär det av till norrköping. dom närmaste dagarna där blire två stycken minijulaftnar och förhoppningsvis får jag nått fint då. hihi.

nä, nu måste jag sätta igång med matlagning!
jag och gabbe kom överens om igår att vi ska gifta oss så lagar jag mat och hon bjuder mig på resor, låter det inte helt underbart bra?

love,

tisdag 15/12 22:41

du har vart ihop med leonardo dicaprio
du har vart med jaquin fenix i hollywood
du har bott med jaggers dotter i mexico
endå kallar du mig pucko när jag undrar vad du ser i någon som mig.

vem kan tro att jag gillar en markus krunegård låt?
mycket förvånande skulle jag säga!
den är värd att kolla upp iallfall, sök på hollywood hills på spotify.


det är så jävla surt. jag hade världens bästa dag idag; jag hade fått toppen betyg i teaterkurserna som avslutas nu, jag var på stan och köpte typ alla min julklappar och åt sushi med nina, jag var på ensemble konsert på plusgymnasiet och jag fick träffa mina grabbar. men nej, då ska jag få västtraffik böter för första gången i mitt liv för att kontrollanter är HELT dumma i huvudet. detta ska överklagas!

måndag 14/12 17:27

det finns en tjej i majorna som påminner mig om barndom.

jag vet vem hon är eftersom hon är i ungefär min ålder och hon går någon slags speciallklass.
iallfall så springer hon alltid gatorna fram med ett leende och musik i sånna där gammalmodiga hörlurar ni vet? när jag ser henne så får jag en slags nostalgi känsla av barndom. när man gick i fyran på djurgårdskolan, våren var påväg och man gick på den ännu grusade vägen med solen härligt stickandes i ögonen. man var påväg hem till mamma och varm choklad vid det röda köksbordet. man var lycklig. och då kan jag fundera, var är den flickan nu? jag säger inte att jag inte är lycklig nu, det är jag. men, det är något speciellt med den där barnsliga lyckokänslan, innan alla kärleksproblem, familjeproblem och skolproblem.
ibland skulle jag bara vilja vara sådär villkorslöst lycklig, glömma allt.
är det så för er också?

love,

söndag 13/12 16:20

okej förra inlägget blev helt cp?
jaja, det var inte så himla intressant iallfall.

denna helgen har varit bra och händelserik, allt från femtioårs fest till bröllop. eller ja, just det och en fest hemma hos elli också. redovisning:
i fredags så tog jag och lukas ledigt från skolan för att vara tillgängliga för festfix hela dagen eftersom hans fina mamma fyllde femtio. så vi hämtade norrläningar på centralen, såg även 4 kändisar där, gick till festlokalen för att möta upp några holländare och fixade i största allmänhet! det blev riktigt bra och mamman var mycket nöjd med hela kvällen kunde man förstå. vi höll på ett bra tag och jag somnade väl vid halv tre i vetskap om att jag skulle upp äckligt tidigt nästa dag också för det var dags att börja om att fixa och dona eftersom då vare bröllop mellan lukas föräldrar. eftersom jag och lukas var brudnäbb respektive best man så hade vi lite extra mycket jobb men även extra roligt :) efter bröllopet och mottagningen så satte sig det mycket fina brudparet i en bil och påbörjade sin bröllopsresa mot barcelona, avundsjukan sköljde över världens kallaste göteborg. jag lukas och familjen gick iallfall ut och åt och fick lite välförtjänt energi tillbaka. sen bestämde jag mig för att möta upp elinor och madde för att gå på fest hos elli. mycket intressant med tanke på att vi inte kände en kotte, men det var helt okej kul fast jag gick hem tidigt eftersom jag kände hur ögonen bara drog ihop sig.

händelserikt må jag säga, och mycket roligt!

sen vill jag bara dela med mig av detta och säga grattis till finaste erik, om någon förtjänade vinsten så var det du. eller möjligtvis nicklas hocker då.

http://www.youtube.com/watch?v=C2w3cok19jo
rysningar.


love,

natten till söndag 13/12 00:45

Tequila in his heartbeat, his veins burned gasoline.
It kept his motor running but it never kept him clean.


glad lucia!
just nu är jag så trött att jag egentligen inte har något vettigt att skriva. det har varit en bra helg med 50-års fest, bröllop och partey. berättar mer imorgon på den stora slapp dagen.

love,

torsdag 10/12 22:22

snart är det jul insåg jag precis när jag skrev in datumet här uppe, men innan dess ska jag äntligen sluta skolan och fira mini jul två gånger, en med mormor och en med pappa familjen. har planerat ganska mycket på jullovet annars också, bl.a. skräckfilmskväll, kajsi johanni kväll, mellandagsrea shopping och en tur till pappan längre än tre dar.

idag har jag haft min längsta dag i skolan, fylld med en massa lektioner. dock så märker man verkligen att vi är på slutsträckan av terminen nu, vare sig på historian eller engelskan gjorde vi så mycket mer än att prata vanligt och chilla. efter skolan stack jag hemåt och myste med varm choklad, lussebullar och mami. vi kollade på mamma mia och kände julen krypa närmare tills verkligheten slog in och vi insåg att vi har en 50-års fest (imorgon) att fixa inför och ett hår att färga (mitt). så mamma drog igång och blandade färgen som skulle bli lite fint ljus röd så. resultatet var inte alls så, såklart. nu mera är mitt hår någon slags blandning av mörkbrunt och mahogny färgat. underbart udda skulle jag säga. jag och lukas drog iallfall senare på kvällen till plusgymnasiet för att träffa nimisen och se frej spela synth. underbart udda det med :)

imorgon startar den antagligen mest hektiska och roliga helgen på länge, lukas mamma fyller 50 så det blir stor fest och dagen efter gifter sig hans föräldrar efter 25 år tillsammans. romantiskt eller vad?
länge leve kärleken liksom!


provade detta alternativ till nyårsklänning idag, den fanns inte i min storlek så såg återigen ut som en överviktig bebis eller i andra storleken som en människa med tält på sig.

love,

onsdag 9/12 17:29

you wanna play
lets runaway
we won't be back before it's new years day
take me out tonight

okey så har inte haft en bra dag, eller vecka snarare. ingenting har liksom hänt och det är det som är problemet, inget nytt händer någonsin! jag bara går till skolan, har lektioner utan någonsomhelst ork till att arbeta, äter mat som inte smakar någonting, åker hem, tränar inte och äter äckliga onyttiga saker. det är inte ens lika kul att träffa lammköttet längre, vet inte vad det är. antagligen en period, nästa vecka kommer jag väl ha ångest inför lovet och för att jag inte får träffa ''vissa'' på ett tag. ibland är det så himla mycket som händer, nya människor varje helg och nya uppskattelser men inte nu på ett tag. jag vill ha mera action!


party

Okey, lite som får mig att må bra denna veckan då:

lukas! tack för att du finns min allra bästaste vän, du är bäst i hela världen
johanna! hennes underbara videoinlägg på sin blogg får mig att fnissa högt
nina! skönt att vi hittar tillbaka till varandra och att jag har kommit på den bästa julklappen
Billy Talent! behöver inte säga så mycket mer än så.
Katarina Von Bredow! läser hennes senaste bok just nu, så otroligt fin.


love,

natten till onsdag 9/12 00:13

INSPIRATION



Krossad som spelas på stadsteatern
Mia Häglund-Melin, Fredrik Evers och Eric Ericson.
såg den ikväll för andra gången, det gör lite ont i mig för den är så bra.
ja herrejesus.
det är sånt som får mig att inse hur mycket jag älskar teater och varför det är det jag vill jobba med

SE DEN

söndag 6/12 20:12

mina bröder är det bästa som finns i hela världen. seriöst så finns det inget bättre än att sitta med minstingen i knät, kolla på bolt med grabbarna eller att höra oscis säga kjaaaam kajsaa när han ska gå upp och sova. älskade jävla barn. det äter upp mig lite varje dag jag är ifrån dom, det märker jag när jag träffar dom igen. jag älskar dom till och med oändligt mycket när dom kladdar ner mig med klubbgojs från dagens zoo klubba och tro mig det bevisar ganska mycket. imorgon ska jag åka härifrån igen och jag känner bara att jag inte vill, jag vill bara vara här, långt bort ifrån allt jobbigt. här kan jag se ut och vara precis som jag vill och endå känna mig underbar och behövd, här kan jag gosa ner mig i soffan med pojkarna och se en gammal barnfilm som får mig att tänka tillbaks. här kan jag trivas dygnet runt.
fast jag vet ju att det är i göteborg som jag trivs allra mest, där finns alla mina vänner, min mamma och min skola. men ibland önskar jag endå att jag bodde här, i storstädernas småstad. i nästan hela mitt liv har jag undrat så mycket över varför just jag var tvungen att ha mina två familjer i olika städer, varför just jag var tvungen att slitas mellan människor på jul och nyår. men kanske är det så att någon måste och att denna någon var jag och min syser.
kanske.

lördag 5/12 20:16

det har varit en väldigt blandad dag kan man säga, steg upp tidigt som fan för att ta tåget till far min, kom fram och fikade med systern och körde lite på stan. sen blev det en kaotisk eftermiddag som vanligt när det gäller mina bröder, men också för att det förflutna påminner sig hela tiden och denna gången var det inte ens mitt fel. vill bara hålla allt det borta från mig men frågan är om det spelar någon roll att jag anstränger mig? kanske bara ska acceptera misstag, se det fina (för det fanns sånna stunder) och gå vidare. utan att se tillbaka denna gången, frågan är bara om jag kommer klara det, är en alldeles för nostalgisk person uppenbarligen.
för en gångs skull vill jag hitta någon värd att glömma för, någon som kan hantera och älska den jag är och inte försöka ändra på mig. är det så mycket begärt egentligen?
och ja, jag vet att detta har ältats länge nog nu och förlåt till er som måste lyssna på detta hela tiden. någon dag snart ska jag hitta styrkan i mig själv och kanske någon annan också att gå vidare. för även om mina känslor inte är i närheten lika starka som dom en gång var så kommer dom alltid finnas där, lagrade längst in i det rum man kallar hjärtat, även om det inte är ömsesidigt. och jag vet, jag borde vara arg men jag blir mest ledsen. ledsen för att det inte kanvara som förr och ledsen för att jag inte kan vara så stark som jag vill vara.

det är tider som dessa som jag är så otroligt glad att jag har dom som piggar upp mig, det räcker med bara några få ord eller som i andras fall långa utläggningar om vad som är rätt och fel med allt detta.

tack

torsdag 3/12 19:59

jag gjorde en johanna!
okej, så jag sitter framför tv:n och zappar runt så kommer jag till biggest loser på femman och ett av deras sista avsnitt när alla visar upp sina nya kroppar (som dom faktiskt har jobbat riktigt hårt för, go!) och får träffa sina nära och kära igen efter en lång tid och det är världens gråtkalas. iallfall så fastnade jag för en otroligt söt tjej vars fästman stod på andra sidan spegeln och bara väntar på att få se henne, när han hör hennes röst på andra sidan börjar han gråta. sen när dom väl kramar varrandra och gråter i varrandras armar känns det äkta för första gången i avsnittet. jag vet, det är så löjligt men jag gjorde en johanna och fällde en tår eller två faktiskt!

kände för att dela med mig av detta och även säga att idag är en av mina lyckodagar. hemlighetsstämplad handling men jag kom med i cabareten i skolan och fick en helt underbar roll. nu återgår jag till att läsa manuset för femte gången, lycka!!

kärlek,

onsdag 2/12 16:34

mättnaden vill jag bara säga. jag kände verkligen för kladdkaka idag, grundidén var café vasas men eftersom mitt fika sällskap fuckade sig så fick det bli frödinges från willys. och hej det finns inget bättre, för 25 spänn får man himlen och en otrolig mättnad. iof så får man även lite ångest men just nu orkar jag inte bry mig. fast jag känner endå att snart får jag ta och sätta på min dansdvd och köra ett pass för att kompensera allt lite, haha.

idag har varit bra, jag har sovit, haft engelska och träffat sötnosar, precis som varje dag på lerums gymnasium alltså :)


mmmmm sugna? jag har lite kvar ;)

dags för dans!

love,

tisdag 1/12 23:38

kvällens tema är definitivt johan glans, och då menar jag för några år sedan på stockholm live. jag blev så inspirerad av honom och framför allt hans prat om flörting att jag själv tänkte ta upp det nu för flörting är fan något av det bästa som finns.
själv är jag svag för blinkningen och då menar jag verkligen svag. i rätt kombo såklart men det är något speciellt och sensuellt över det framför allt när det kommer från rätt person, det blir som en fin gest men samtidigt något så otroligt coolt. förutom just det, eftersom alla verkligen inte kan kontrollera en bra blinkning, så är närkontakt det allra bästa. gillar du någon? visa det då, med en extra kram eller nått. eller bara en blick, blickar på rätt sätt kan säga så mycket och ge en riktiga rysningar längs ryggraden, som jag fick när en viss person (nämner inga namn) gav mig en blinkning bara i förbifarten nästan, för nån vecka sen. 
något sånt kan verkligen få mig att börja tänka på personen i fråga annorlunda, en slags objektisering om ni förstår.
jaja, nog om sånt.

har varit en riktigt chill dag idag som startades med att möta upp klassen utanför stadsteatern halv tolv för att se far min ''in action'' så att säga, alltså på lunch teatern. det var kul tyckte jag som vanligt men jag kan bli så otroligt trött på hur respektlösa ''folk'' kan vara, jag menar come on, väx upp någon gång!
iallfall så knallade jag frida och nina ner på stan efteråt, tog oss en snabb sushi lunch och jag började på alla julklappsköp, riktigt nöjd är jag och tack F och N för en mysig dag!
sedan var det dags att möta upp lukas och dra ut till skolan för första gången denna tisdag, det var nämligen dags för honom och resten av hans klass att visa upp sina barnteater projekt. mycket fint och jag dör lite varenda gång, vissa vet vad jag menar.


bild från meeths 21/11

jag börjar skolan 13:30 imorgon!

love,

RSS 2.0