torsdag 31/3 10:42

metallicfärgade naglar, mittbena och cabarépepp.

tisdag 29/3 23:40

finast

måndag 28/3 23:09

vill att allt ska klarna, tänker att det är dags att må helt bra nu men jag har alltid fel. vill att du ska förstå, vill att du ska veta att det här faktiskt inte är mitt fel. sitter med mobilen i handen, väntar och väntar. kan inte förstå varför du dröjer, varför din fråga uteblir. känner mig så liten, så dum, så fantastiskt ensam. väntar på att du ska förstå, undrar om det kommer att hända. repar teater, äter och sover som vanligt men ändå är allt annorlunda. tårar som bränner. du om någon vet ju hur jobbigt jag har det just nu. var är smset, telefonsamtalet, chatt-plinget? du skulle bara veta hur mycket jag väntar.

lördag 27/3 03:13

så sliten, så grymt låg och borta.
så besviken. alltid så besviken.
känslan av att bli sviken, att inte förstå vad man gör fel.
att veta att man förtjänar mer utan att förstå hur.
besviken, sliten och borta. det är så det är, nu.

måndag 21/3 10:39

det är det som suger just nu. dom närmaste veckorna, dom senaste veckorna har jag inte tiden att träffa mina hjärtan. jag kan inte ta ledigt från skolan, från jobbet, från livet för att kunna få sådär mycket kärlek i två dagar. inte ens två dagar. jag lever för telefonsamtalen men är har tre småbröder kunnat prata länge i telefon? nej. jag behöver höra hjärtslagen, andningen och kramarna. behöver dom.

lördag 19/3 19:52

älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns

fredag 18/3 17:46

drar på mig den nya skjortklänningen och sticker för att fira min älskade fina gabriella, efter det ska vi supa oss fulla på vitt vin och leva lite i majorna. puss!

fredag 18/3 15:47

vad sägs om detta läppstiftet! det är lite mörkrödare/lite mörkare rosa än det jag brukar ha. bra eller anus?

fredag 18/3 15:05

efter frukostfika med nima så underhåller jag mig genom att flyttpacka, städa och peppa tillsammans med finaste ted gärdestad. underbart med lediga fredagar!

onsdag 16/3 22:22

fin dag representeras med suddiga mobilbilder,
världens bästa bajsnina

måndag 14/3 22:59

har blivit med stor klocka,
och inspirationen,
¨
snyggast ever, och kommer alltid vara det!
så nu vet ni det peeps, glöm inte att kolla på min vänstra handled lite extra. har även med detta bestämt mig för att sluta klä mig så som jag tror folk (killar) tycker är snyggt och istället klä mig precis som jag vill, som JAG tycker är snyggt.

måndag 14/3 21:48

årets första uteservering,
inte så farligt kallt och alldeles fantastiskt med så fin sysselsättning och fint sällskap på en vanlig måndag

söndag 13/3 22:57

nästa gång

fredag 11/3 18:13

ska hem till snyggingen i mitten och fira hans lilla födelsedag. inte varje dag man fyller tjugo liksom! så jag drar på mig den svarta uniformen, det röda läppstiften och hänger vapendragaren på armen och gör natten farlig. och lite rödare!

fredag 11/3 11:17

klänning kollar tre månader i förväg,
gillar den sista bäst. tror att jag längtar. ni då?

torsdag 10/3 00:13

jag har iallafall världen snyggaste skor hemma. även fast jag ser ut som en tjock jätte i dom. dom är så fina. my babes!

onsdag 9/3 20:58

kan inte vara hemma längre, står inte ut med sjukdomar, deppighet och flyttkaos. och vi har inte ens börjat packa än. står inte ut med att bli skälld på för disk som jag inte diskar, orkar inte höra klagomålen och få skuldkänslorna. jag flyr, önskar att jag kunde åka så jävla långt bort där ingen vet vem jag är men istället så tar jag det absolut näst bästa. hem till en varm famn, till en underbar vän. till en tvådelad säng och prat alldeles för länge in på natten. ska försöka att inte prata för mycket, vill inte gråta. ska bara ligga där och känna värmen, känna lugnet och veta att där, där duger jag som den jag är.
älskling. here I come!

tisdag 8/3 22:58

inget blir rätt, allt känns fel. som att jag går runt och inte passar in, inte hör till. vet att jag inte vill vara hemma, inte ute, inte inne, det finns ingen plats. ingen plats för mig.

tisdag 8/3 07:37

kör egen suit-up day idag tillsammans med en hård frisyr.

måndag 7/3 22:35

det har kommit tillbaka. den där pissiga känslan där jag bara vill gråta, känslan av att aldrig kunna vara lycklig, känslan av att inte kunna vara glad. den skrämmer mig. jag kryper ihop under mitt täcke och tänker, det enda som lugnar mig är att tänka. jag sitter kvar på dansforum en timme efter min klass har slutat och bara stirrar rätt ut i tomma intet. tänker. inte på något speciellt utan mest på inget. på hur tårarna stiger i min ögon, på om någon ser, om någon snart kommer sätta sig bredvid och fråga hur jag mår, egentligen. inget händer, jag väntar några minuter till innan jag sakta börjar ta på mig min luvtröja, min sjal och min skinnjacka. promenerar bort mot järntorget och känner mest ingenting. vet att det är vår i luften och att min kropp och själ borde jubla men känslan uteblir. var är den? klagar för vännerna som bryr sig, som vill hjälpa. dom kämpar, gör allt dom kan men jag känner fortfarande ingenting. kommer hem till mamma, hon är där, första gången på snart tre dagar. hon frågar hur jag mår, om jag är glad. jag svarar som det är ''nej'', ser chocken i hennes ögon och oron, den ständiga oron. hon förstår inte, hon är ju så lycklig nu så varför är inte jag det? hon försöker kompensera för dom dagarna, hon frågar frågor man bör ställa när ens barn säger att hon inte är glad. men hur ska hon kunna förstå? hur ska någon kunna förstå att just nu är det som att alla mina känslor har försvunnit utom dom ledsna, hur ska någon kunna förstå när det syns så lite på utsidan, när utsidan inte är en spegelbild av det tomma, spruckna som känns inuti? I don't blame you, jag hade aldrig sett, även med känsloglasögon. jag hade aldrig tänkt när jag såg tjejen med det glada leendet och den busiga luggen att hon, hon är nog fucked up inuti. jag hade aldrig fattat för att sånt inte syns, det speglar sig inte i ögonen eller i leendet. men det bor i mig, det sätter sin planta långt där inne och väntar på att skiten ska vattna dess jord. jag försöker hoppas men just nu kan jag känna hur det växer, hur det där ledsna långsamt växer sig större tills det snart stöter mot min kropp. vill inte veta vad som händer då. vill inte.

måndag 7/3 19:18

ja som ni märker är jag borta härifrån en del, det mesta som är intressant nu representerar jag med bilder eftersom det funkar lite som terapi just nu. jag lever. har haft en blandad helg, den har både varit underbar och hemsk. jag har varit för full, för glad, för ledsen, för överanalyserande och för röksugen. här är bildbevisen,
fredagshäng med finaste nina som involverade för mycket mat, kaffe och tatueringar. sen blev det dags för dräggig utgång (för vissa, inte för mig. eller?) som resulterade i oväntat häng och fyra timmars sömn innan nästa arbetsdag. (vilket förklarar varför jag inte har några bilder från lördagen eftersom jag den spenderade genom att jobba, sova jävligt mycket och gråta lite, thats life) och just nu får jag inte upp mer bilder, vet inte varför men blogg.se dampar lite så söndagsbilderna får ni se fram emot lite senare ikväll kanske!

söndag 6/3 09:30

ut i solljuset cause it's dags att jobba och efter det suit up för teaterpremiär i angered, sweet.

lördag 5/3 22:30

new new new
framsida
baksida med spetsrygg. kärlek med svarta jeans, kängor och svart bh, porr!

torsdag 3/3 01:20

tillägnad mina älsklingar, mina personliga hjärtslag. tillägnad dom personerna som förstår mig mest och känner mig bäst, mina fina syskon. Minna Anton Simon Oscar.

onsdag 2/3 22:44

what I'm wearing tommorrow,
blått+tatueringsplast= helt ok!

onsdag 3/2 14:03

dags för nummer två

onsdag 2/3 08:12

btw, såhär ser min nya älskling ut för er som undrar:
tack tove för att du sålde din kamera PRECIS när jag ville ha en. Lets go systemkamera!

tisdag 1/3 23:58

http://www.youtube.com/watch?v=Msn3W7uhAj0
orkar inte leva, det absolut finaste någonsin. fina fina fina. att man kan känna så mycket för en tv-serie, att man kan få så mycket sympati för en karaktär som kanske spelas av värsta idioten. sånt är så konstigt intressant, vill veta hur man lär sig att trycka på folks känsloknappar så. whatever, bara fortsätt göra vad det än är ni gör, ni tv-serie människor. tack!

tisdag 1/3 19:02

en outfit på det,
jeansleggins, cubus
skjorta, erikshjälpen
tjocktröja, hm
skinnjacka, zara
och vita fakeconverse och halsduk på det! gäller att klä på sig utan stil just nu för mig.
och bästa mellanmålet! mest som en liten parantes liksom.

tisdag 1/3 14:46

vet inte om ni förstår hur duktig jag är som boxades i 75 minuter igår...hah! historien bakom var att jag helt plötsligt kände mig sjukt sugen på att träna lite boxning och få ur mig lite ilska så efter mitt vanliga löppass på gymmet i fredags gick jag helt resolut och bokade in mig och amanda på boxningspasset på måndagen efter. snacka om att vi var nervösa när vi väl satt där utanför sal 2 och väntade. vi kom överens att om läraren såg läskig ut så skulle vi sticka och tro mig, han såg så jävla läskig ut med sina typ 300 tatueringar och muskler men när jag såg honom blev jag så jäkla peppad. fick med mig amanda och sen körde vi så det rök om muskler och skor i 75 minuter. och fy satan va kul det var! tillskillnad från danspassen jag annars går på så blev man trött på ett annat sätt, liksom i musklerna istället och det var en så jävla skön känsla.
(så såg jag nästan ut)
coolaste läraren då! inte för att man ser tatueringarna och musklerna, but still. han var så grym också, peppade oss som fan. hård men underbar träning helt enkelt. testa people!! (det bästa är att det står på hemsidan att han är stand-up komiker också, vilken jävla kombo!)

RSS 2.0