torsdag 28/7 21:25


en av de absolut bästa kvällarna i mitt liv. lätt topp tre. mina fina, fina. inte alls meningen egentligen att det bara skulle bli bilder på ben men det spelar ingen roll vad jag än ser för bild, mina ögon dras alltid till honom och stannar där. inte för att han är särskilt ovanligt snygg, inte för att han är ung och vältränad, det är han inte. utan för att han säger något med sina ögon som jag bara ser. inte för att jag är så jävla speciell, det är jag inte. men med honom, med dom, är det något speciellt. förstår inte hur man kan känna sån sammahörighet med fyra kanadensare som har spelat tillsammans i snart tjugo år. förstår inte varför det är just dom som förstår mig, varför det är just dom som måste finnas förevigade på min handled. men så är det bara. för dom är mina och jag är deras.

ibland hoppas jag på att det finns fler som känner såhär för ett band, och det finns det säkert. bara inte för mitt band, för mina grabbar. ibland är det skönt, ibland inte. så nu vill jag veta, särskilt mina två musikfantaster till läsare (A och P) men också ni andra, känner ni såhär? på riktigt? som att ni inte kan leva utan ett band? usch, jag hatar att fråga frågor på bloggen. så sitter man där utan kommentarer och undrar va fan som gick fel. ja, men nu lever jag på kanten lite.

torsdag 28/7 13:06

jobbar hårt nu, så jävla hårt. mitt liv består av vakna, åka till Upp!, ringa sponsorer, äta sushi, ringa lite fler sponsorer, skratta åt lars, vara arg på medarbetare och slutligen en öl och sen sömnsömnsömn. huvudet snurrar av känslan att inte vara tillräcklig och bidra nog till gruppen och slutmålet. jag räddar mig med låtar som denna och försöker övertyga mig om att det snart är helg. misstolka mig inte, jag älskar detta. jag älskar varje föreläsning och föreläsare som är underbara och säger att allt kommer gå bra. jag älskar dom flesta som är nu runt mig 24/7. och jag älskar att jag snart kommer till london. snart!

lördag 23/7 02:01


ibland kan jag bara känna mig så ledsen för att du är borta, som att du var min vän, någon jag kände väl. ibland kan mina ögon fyllas av tårar när jag tänker på hur fin du var, iallafall den heath jag har skapat i mitt huvud. där, där du förstår mig precis, där du berättar din livshistoria för mig, där vi skrattar och gråter tillsammans. ibland kan jag bara känna mig så ledsen för att jag vet att din dotter växer upp utan en pappa. livet fungerar på mysteriska sätt. allra minst här, just nu.

onsdag 20/7 09:13

kulturkalaset, here we come!

måndag 11/7 15:36

vi har kul på Rest Out West!

tisdag 5/7 12:27

fantastiskt. mäktigt. underbart. 30 seconds to mars.

RSS 2.0