söndag 31/10 23:04



en bra kväll igår men med fuckat avslut, som alltid. tack till min fina flicka som strök mig över kinden och förstod utan att behöva säga nått. och tack till den döda som fixade finaste förfesten som jag betalade tillbaka helt sämst. inlägg of shame.

söndag 31/10 14:42

bildbomb som paulina brukar säga...


fredag 29/10 01:02


ibland orkar man bara inte vara realistisk.

torsdag 28/10 22:34


jag undrar vilken slags catwoman jag ska satsa på på lördag...

onsdag 27/10 16:36




ja, som ni kanske fattar så vill jag tillbaka till kreta. till värmen, solen, de underbara människorna och till känslan av lätthet och glädje jag upplevde hela resan. inte en enda gång var jag och mamma ovänner, inte en enda gång tänkte jag på döden eller på skit saker, inte en enda gång mådde jag dåligt för hur jag såg ut eller hur jag betedde mig. jag kunde vara mig själv, ända ut i tåspetsarna för ovanlighetensskull. just nu planerar jag att jobba skithårt dom första månaderna efter studenten och sen bara sticka. var eller med vem vet jag inte men sticka, det ska jag. jag ska hitta det stället där jag kan vara mig själv, jag ska träffa dom människorna som gillar mig för den jag är, jag ska hitta stället där jag passar in.


Just nu, just idag, just i denna sekund har just, just jag fått nog
jag ska lämmna denna hålan med blåljusen på, jag ska långt så långt bort det går.

måndag 25/10 22:37

detta gick ju inte alls bra, är på typ tredje utkastet. tänk hur svårt det är med ett litet blogginlägg?

tänkte skriva om att jag vill vara nykär precis som alla andra fina men när jag satte mig med fingrarna på tagenterna var alla ord borta, det är som om någon nykär jävel hade dragit dom ur mig. som att dom ville säga att vara nykär inte är så sorgligt och jobbigt som dom sakerna jag brukar skriva om på min blogg. kanske är det min tur snart vill jag tänka, nina säger att det nog är så. att snart är det min tur att vara kär och sådär äckligt lycklig, sådär så man bara vill ta tusen bilder på honom och lägga upp på facebook, men det kan man ju inte för då blir man en sån där som man egentligen hatar. vilket onödigt inlägg det här blev, jag ville ju bara blogga. och få dom där kommentarerna som gör det kul att gå in här varje dag. kan behöva det nu när jag filmar i skolan och framför allt nu när jag har insett hur jobbigt det är. fattar inte varför jag alltid ska ta vatten över mitt stackars huvud.

tur att nima finns. och alla mina andra fina vänner. och varma kramar i skolan. och sex and the city. och snygga klackar. och mamma. typ.


sådär glad kommer jag förhoppning också bli om några veckor när jag har spenderat en hel vecka med mina hjärtegryn. längtar efter dom där små armarna, efter pussarna och efter att känna sig som en hjälte.

söndag 24/10 15:59


it's mine! äntligen får jag kanske vara varm EN vinter.

fann den på hm today, väldigt välbehövt! hittade även dom snyggaste skorna jag har sett typ, dock så finns dom inte uppe på hemsidan än och jag vågade inte köpa dom när mamma var med för hon skulle döda mig lite pågrund av tolv centimeters klacken. men HEJ va snygga dom var, shit my gaad.

bra helg på det hela taget och uppehållet från bloggen är pågrund av no internet, har fortfarande inget trådlöst utan sitter just nu med världens kortaste internet kabel. underbart.

ska vi ses om vi nån gång får till den där nya headern också...

love,

torsdag 21/10 20:46


fin hatt, fin kväll (i början då), fin paulina!

är på meeths och jobbar inte alls just nu. slutar inte förän om en kvart men eftersom jag är sämst så har jag slutat koncentera mig. indiearret kommer bli fett dock, har så jävla bra band!!
idag vare cabarét, det var jobbigt. vet inte vad det är men jag känner mig så jävla sämst. som att jag helt har tappat all förmåga att skådespela, om jag ens hade den nån gång. tycker det är kul men min jävla självkänsla står i vägen hela tiden, tror att alla tycker att jag är dålig, jag borde egentligen inte försöka. kuuken också, för att citera gosi.

onsdag 20/10 11:39


chillar i skolan med snyggingen!

ikväll blire premiär här på skolan och jag ska självklart sitta på front row och hejja på min bästis!

love,

måndag 18/10 14:08

fick ett gulligt mejl från sandra som jag jobbade med på en film förra året, och en massa av bilderna! såhär såg det ut när jag var gravid i några veckor för en film vid namn ett negativt plus :)



nina fixaxde den supersnygga magen.

sen ploppade den ut! i form av en liten lånebebis, leo


sötaste ever!

tänker fan bli gravid på riktigt snart! underbara bebisar :)

lördag 16/10 19:08

the official before and after picture's:

B

A

ja, varför inte?

idag har jag varit produktiv. filmat hela dagen lång och framför allt, skrattat. herrejesus va roligt det är med roliga människor eller bara helt random situationer som inte alls är roliga egentligen; att komma in i sitt badrum och där står anton i badkaret och ställer upp kameran eller som att allt blir fel mitt i en tagning eller som att linus är mobbad och allt sånt där.

och igår då framför allt, johanna kajsi kväll. underbart och efterlängtat!! lägg upp bilderna sugarpie <3

lördag 16/10 10:01




ja ni fattar nog själva hur awesome vi är.

filmning på g och jag har inget hår.
puss!

fredag 15/10 07:10



up and away

torsdag 14/10 16:54


jag vill gråta.

onsdag 13/10 21:23

såg filmen going the distance med min underbaring ikväll, vi hade även typ tio mycket välbehövda skrattanfall. fint vare!

drew barrymore gick runt hela filmen och var såhär snygg. det fick mig att fundera:

vad tror ni om att jag klipper mig så kort? kanske till och med lite lite kortare. åsikter nu!


tisdag 12/10 17:07

of to work out! kör dubbla pass med amandapanda idag, kommer dö :) sen blir fotboll @lukas place!


är exakt lika trött som jag ser ut ja.

puss!

måndag 11/10 22:22

när jag gick mot snålblåsten idag tänkte jag på det där. på orden som utväxlades och på dina händer som pillade med ölglaset du hade framför dig på bardisken. medans jag svänger av upp på såggatan känner jag din andedräkt i mitt öra och dina armar runt min midja. när jag låser upp min dörr ser jag framför mig bilden av hur du drog mig till dig bara snabbt men så pass länge att jag kände att du luktade tobak och öl.

men den tydligaste bilden är den som framträder på min näthinna när jag stänger ögonen, det är den bilden som skär sig. det är en ursäkt följd utav den där ryggtavlan prydd med svart skinn, påväg bort med alldeles för snabba steg.


måndag 11/10 14:28



promenerade runt skolområdet med denna fina, gillar henne jaa

woooops centralen

herregud va jag funderar på en systemkamera btw. har hittat denna på siba:

ni som kan sånt här, vad tycker ni om denna?
mer info: http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=2950680

love,


söndag 10/10 17:06





fin söndag faktiskt! ikea, höstpromenad, katlor och tankar på igår.

lördag 10/10 03:05

precis hemkommen från firande av angelica på rockbaren, tyvärr så slutade firandet tidigt för självaste födelsedagsbarnet och även jag var påväg att styra min kosa hemåt men då träffade jag min värmlänning och då var jag ju självklart tvungen att festa bort det där andra. magiska saker händer när man är med henne, det kan jag LOVA. mmmmmmmmmmm

ser rätt pigg ut för att vara så jääävla trött!

godnatt!!

fredag 8/10 18:59

sådär ja! klar med spakling, uppsättning, peeling och allt annat som tog åtta år typ. ber otroligt jättemycket om ursäkt för dessa bilder, kvalitén är verkligen inte okej men det är det enda som finns!


fick bli en form av lation inspiration med en blommig volangklänning
som jag precis sydde upp lite. show the leeeegs


och som vanligt får mina älsklingar peppa mig.

fredag 8/10 17:43



smink och hår klart och badrock på, snart kommer resten....

torsdag 7/10 22:54

efter all jävla skit som har hänt denna skit-veckan så har jag ändå hittat lite ljuspunkter. som mitt första gruppass på gymmet, som alla rökpauser med nina (hon har verkligen varit ett ljus i mörkret denna veckan, tack sweets), som roliga engelska c lektioner med en sjungandes johanna, som alla skratt som min underbara klass framkallar, som alla kramar och som alla finafina och uppmuntrande ord från diverse håll. om det är något all denna jävla skiten har påmint mig om så är det hur mycket tur jag har med annat och framför allt med andra.

bästa bilden denna veckan (ännu en höjdpunkt, föreställningen Skalv på folkan, SE DEN)


representerar typ hela veckan för mig jaa
(ni ser ju vart den kommer från nere i hörnet
på bilden så jag tänker inte länka. förlåt anki)

och oh my fucking god, hur snygg vän har jag inte;

helloo babe

nu hoppar jag ner i sängen i vetskapen om att jag tänker ''försova'' mig imon!

peace, love and understanding,


tisdag 5/10 22:25

ontontont överallt, en överväldigande känsla av gråt som bränner bakom ögonlocken. en röst i telefonen som dryper av saknad och en liten, liten hand på sätet bredvid mig på spårvagen. jag tittar på den och ler tills jag inser att den inte alls tillhör den jag vill att den ska tillhöra. att ordet saknad skulle komma att uppta såhär mycket av de elva nästkommande åren hade jag aldrig kunnat tro den där vinterdagen då mitt liv kom att förändras, då min familj gick skilda vägar. att jag några år senare skulle ha tre gudagåvor, tre kärleker som jag inte kan älska nog i mitt liv. tre kärlekar som jag vill skydda från alla hemskheter, från allt ont. som finnar och kärleksproblem, som krig och sjukdomar, precis som en storasyster ska göra.

men något är fel med bilden, något som skaver i mig varenda tid på dagen och framför allt på natten. något som gör att sj förseningar är vardagliga i mitt liv, något som gör att jag gråter mig till sömns när det är som värst, något som gör att jag aldrig kan vara helt lycklig. för jag vet ju att utan dom, utan mina bröder, vore jag inte hel. att man kan älska tre liv så mycket mer än sitt eget, att man kan älska tre barn som inte sett något av världen så fantastiskt mycket att smärtan av att inte träffa dom 24/7 nästan är helt omöjlig att leva med. men ändå, så lever jag fortfarande på något sätt. men på vilka villkor? distansens villkor.


(och förövrigt. den som är trött på att lyssna på tjat om mina
bröder kan avlägsna sig från min blogg. nu.)

måndag 4/10 20:40

busy day I would say indeed!
filmmöte, snygghetsspanande, kaffedrickande, affishmöte, gymkortsköp och stolthet och fördom. helt okej ändå asså!


nu som perfekt avslutning ska jag försöka lugna ner mitt trötta jag (se bild) med ett otroligt skönt bad. hällde i lite grymt väldoftande showercream bara för att. tänker ligga i minst en timme eller iallafall tills jag får simhud mellan fingrarna! allt för att förbereda sig och sitt yttre för yttligare en dag med uppstigande klockan sex. jag säger då det!

(nina, ditt kryckmongo. du klagar på att jag skriver för sällan men när jag väl skriver får jag minsan inga kommentarer och själv skriver du en gång i halvåret. typ. du är bäst min fina)

kärlek!

söndag 3/10 19:10

tre snygga människor,



gary oldman ~ elin kling ~ adam brody

söndag 3/10 16:05

today,


asså jag måste banta. fyfan. orkar inteeeee

lördag 2/10 18:53

tog mig idag tiden till att leta upp de, enligt mig, snyggaste kläderna från årets höst kollektioner. det blev från fem av mina favoritaffärer och sen orkade jag inte mer. Enjoy!
cubus

bikbok

hm

lindex

monki

min plan är att gifta mig rikt snart och köpa allt detta. ja tack!

lördag 2/10 14:03

last couple of days,



fikade med några efterlängtade sommarjobbare

följde med nima när han tatuerade sig och längtade efter min nästa

har köpt världens absolut finaste skor på din sko. vill ha dom varje dag!

varit på himla fin kärleksläsning med två skådisar

haft såhär suddiga minnen från två kvällar med för mycket alkohol. nice.

det har varit bra, jobbiga, gråtiga och skrattiga dagar. att så mycket kan hända på så få dar ändå!

idag är en bakis dag med bara massa smågodis (haha vit månad) och bra film. ska även försöka träffa mina älskade brudar senare men nu, engelskaläxa!!

kärlek,

RSS 2.0