måndag 29/3 22:34


precis det här vill jag ha på mig i Berlin i juni, exakt.

söndag 21/3 22:52


red.

hej ni!

jag har haft en riktigt skön hemmadag idag, vaknade av telefonen klockan tolv och var superirriterad på mamma som ringde för att jag trodde att klockan var halv tio, haha. sedan fortsatte det i seghetens tecken med städning och grym musik på hög volym, hann köra igenom nästan alla mina spotify listor innan jag var klar med allt. sen kom mamman hem från norrköping och det firades med en lång promenad i underbara majorna ner mot röda sten, dagen avslutades med god middag, tv och facebook. i like!

just nu kör jag på en massa gamla goda musikallåtar på spotify, såsom mary poppins och fiddler on the roof. det ger mig fina minnen från barndom på teatern med pappa, lyckan jag kände. var är den nu?

til next time

love,

lördag 20/3 02:02


fin finare filip berg. kom och bota min kvällsångest är du snäll.allt var mycket bättre när jag hade någon att längta efter. även fast det var fel.

lördag 20/3 15:41


säga vad man vill om olivia palermo, men snygg är hon!


dock så finns det ingen i mtv serierna som är så snygg som lauren conrad

hello guys!

det är vår, vad mer kan man säga? det porlar och spricker ut var man än går i fina majorna och jag älskar det. solen gör mig hel, glad och högklackat sugen, as always! frågan är var fan alla mina pengar tar vägen? jag skulle vilja shoppa shoppa shoppa men det finns liksom inget att ta ifrån. mitt halva studiebidrag räcker fan knappt till en macka.

igår vare livat iallfall, jag besökte ninas fina föräldrarfria boning tillsammans med alexxxx och patty, vi körde så det rök och hade en allmänt mysig kväll. idag ska jag köra återhämtning genom pizza, tre underbara filmer och fyra underbara grabbar. hoppas ni får det lika bra som jag!

love,

tisdag 16/3 19:32

livet är okej asså. dock är allt är så konstigt. jag mår dåligt men bra på en och samma gång, hur kan det vara så? jag vill sysselsätta mig samtidigt som att jag bara vill sitta i soffan och äta en massa äckligt socker. jag vill kunna leva ordentligt men något håller mig tillbaks, något som hindrar mig från att må riktigt bra. jag vill inte övertänka allt hela tiden, men jag kan inte sluta för då kanske det händer något dåligt.
det är kanske inget någon kan göra, kanske inte ens jag.


det är skönt att läsa sådana böcker, får en bort från allt ett tag.
tills sovångesten kommer, jävla.

lördag 13/3 15:54life of ryan weekend break, gotta love it!

fredag 12/3 15:20

Happy Friday everyone!

så, nu ska jag lägga upp två stycken mycket åtrovärda jackor designade av bloggerskan Kenza, mest för moas skull eftersom vi pratade om dom igår :)


den snygga biker modellen i svart...


...och i brunt. mums!!

när jag endå var inne och kollade runt på chique.se hittade jag denna snygga klänning:jaha, så då är det dags att bli en golddigger.

ikväll blir det mys med gabbeälskling, ska bara ta det lungt och ha det skönt denna helgen!

love,

tisdag 9/3 21:22


''hantverkarna'', stadsteatern. premiär 19/3

asså om det är någon teater jag ska se detta året så är det ju denna. jag och ninafinaefterlängtadekorv var ju och kollade på ett rep av den för ett tag sen och bara det var ju helt underbart roligt, vi hade turen att se lite ''backstage'' av hur stunten går till. det är grymma skådisar också, såsom fredrik evers, mattias nordkvist och eric ericson (!). såhär beskriver göterborgs stadsteatern själva denna fars:

''Skitiga, svettiga, farliga - och de blir ju aldrig färdiga!

Hantverkarna har hållit på i snart ett halvår, pengarna är på väg att ta slut och situationen blir allt mer desperat för paret Alice och Manfred. Husbygget barkar åt skogen och någon måste dö… En nyskriven, skruvad fars av Line Knutzon i högform.''

se den!

 

love,

 

 


måndag 8/3 18:10


mitt hjärta tillhör dom här greys anatomy avsnitten.

söndag 7/3 22:40

kanske dags att blogga lite då?
vem vet, inte jag.
nä seriöst så ska jag bli lite mer som nina och skriva mina inlägg när jag känner för det istället för att ha någon varje-dag-press. så de så!
man ska må bra annars är det ju ingen idé. själv är jag ganska skyldig för att inte ha mått så bra på sistone, vet inte riktigt vad det är. obotlig hypokondriker kan man kanske kalla mig, kvällarna är värst. som en gammal svenska dänga, det blir värre framåt kvällen. eller går den inte så? iallfall så måste jag göra något åt det men jag intalar mig själv att det kommer gå bättre, jag tror att det är latheten som spökar och kanske också fegheten. men fan, det är inte kul att inte må bra.


såhär trevlig är jag när jag är inne i att lära mig mina repliker,
bild tagen från fina paulina (det rimmade ja)

RSS 2.0