söndag 29/11 21:19

Every day is exactly the same - nine inch nails

mycket bra låt det där.

jag har huvudvärk och vill bara sova så det blir inte så långt det här, tänkte mest berätta om min dag lite oså. vaknade halv elva av att jag låg på min högerarm så att sprutan påminde sig om sin existens, jag säger då det. sen adventsfikade jag med mamman och systern, vi satte igång att fixa och dona inför glöggfesten och framåt fyra började folk droppa in, mycket folk blev det och mysfaktorn var i taket. särskilt när sällskapsspel åkte fram i ''ungdomsrummet'' hoho, nu äre snart jul!

imorgon är det skola och på kvällen ska ES2BTE plus olivias klass (<3) gå och se ''Brand'' på angeredsteatern, spännande.

love,

lördag 28/11 23:59

snart är det söndag!
jag har haft en bra helg på det hela taget. igår var jag hemma hos ninisen på party party som började med att hon jag och anna förfestade med pizza och gindrinkar. så småningom kom det mer och mer folk och det var myspys. idag har jag varit på twilight dag på stadsbiblioteket med angelica lukas karl och en massa allmänt hysteriska elvaåringar och efter det gick vi ner på stan en stund. sen stack jag och L hem till honom för att mumsa i oss thaimat innan resten av gänget kom (minus K) för att kolla på skräckis. en riktigt zombierulle, det är så det ska vara!

förövrigt kan jag ju berätta att min högerarm känns hela bortdomnad pågrund av att vi tog svininfluensa sprutan i fredags, riktigt ont har det gjort idag. hoppas det går över tills imon för då blir det våran årliga glöggfest här hemma, trångt men mycket mysigt!


friday! jag, matt och mikk :)

love

onsdag 25/11 18:21

jaha, så vare dags för vill ha begär igen. denna gången från weekday:








lite fina basic saker som jag verkligen skulle behöva, blir väl dock inget förän efter jul. ja herregud. jag längtar!

love,

söndag 22/11 22:37

ja, jag var ju tvungen att uppdatera lite nu när finaste mikaela precis sa en massa fina saker om min blogg. det började med att jag berömde hennes otroligt fina blogg som ni hittar på http://inteenjavlamodeblogg.blogg.se den är verkligen helt underbart gjord och jag bara älskar den. men sen är det ju uppenbart eftersom mikaela faktiskt är mikaela och ingen annan wannabe. iallfall så började vi prata om våra bloggar osådär och det var det jag ville berätta om. eller nej, egentligen ville jag berätta om hur fin hon är men det bakade jag väl in snyggt?

imorgon trodde jag på sovmorgon som vanligt men icke, upp med tuppen för sexualundervisning, som om inte det är försent när man går i tvåan! sen cabaret möte och de söta ettornas ensemble konsert med min lukas pojke.
annars en mycket händelserik vecka på det hela taget!

love,

söndag 22/11 15:15

okey, back on track efter en hel del sömn. jag är fortfarande mycket nöjd med gårdagen och nu väntar jag bara på att videorna ska komma upp på meeths youtube kanal, såklart kommer jag slänga in en länk när detta händer. även bilder om jag får några av nån trevligt fotograf :)
sen kände jag mig helt plötsligt mycket sugen på att ta lite outfit bilder men eftersom min mobil genomlider system failure och jag nu har en lånemobil utan usb sladd så är det mycket svårt. ni kan ju få några gamla så länge:


åh, tänk när det var så varmt!


åh shopping semester i sthlm i somras


mmm nu saknar man allt värmen lite...

nu blire the city maraton och lunch!

kärlek,


lördag 21/11 23:59

shit alltså, vilken kväll!
det var då dags för meeths spelningen äntligen, riktigt nervös var jag innan. men det var riktigt kul, vi möttes upp vid tre och jag sprang mest runt som en galning och arrangerade allt och hälsade alla välkomna, tillslut var alla band på plats och vi körde soundcheck. därifrån hann jag knappt reagera på allt som hände, alla sprang till höger och vänster, jag skrattade ihjäl mig några gånger åt dom helt underbara banden när vi hängde backstage. ja herregud. tack alla som kom!
riktigt fantastiskt bra kväll verkligen. igen!!

fredag 20/11 14:13

såå, vad säger ni?


typ sån make och uppsatt hår.

eller;


eller nersläppt med luggen.

det är en viktig kväll imorgon, säg vad ni tycker!

kärlek,

fredag 20/11 13:23

jag önskar verkligen för både er och min skull att jag kunde skriva så bra som annika marklund men eftersom sådana önskningar oftast inte slår in så får ni nöja er med att höra relativt ointressanta saker om min vardag och mitt liv, man behöver ju inte läsa liksom. men jag tackar lukas som verkligen kommenterar varendra inlägg, tack min fantastiska bästaste vän, vad skulle jag göra utan dig egentligen?
dessutom är det väl ingen idé att skriva superbra när man endå inte har en massa läsare, right?
okej nu bortser vi från detta infall av sanning och fortsätter på det vanliga spåret!

just nu trivs jag, väldigt mycket. inte bara för att jag bestämde mig för att inte gå till skolan med halsont och fick sova ut ordentligt utan ännu mer för att till min överraskning var mamma ledig idag och gjorde en riktigt stor frukost till oss nångång vid tolv, nu har hon satt igång med julbak för att nästa helg smäller det äntligen för våran årliga glöggfest här hemma! första i våran nya mysiga lägenhet, frågan är väl bara hur alla ska få plats?

annars mår jag bättre i min förkylning (eller man kanske ska kalla det fantasi förkylning, hyprokondiker skyldig!)
igår kändes det som att jag hade feber mot eftermiddagen i skolan, jag gick runt och beklagade mig för diverse människor och fick mycket mysiga kramar och härligt medlidande, haha. och en skumtomte också, det är icke att förglömma!
men såpass frisk är jag nog att jag kan släpa mig till biblioteket ikväll och se invigningen av dynamo, ungdomsveckan som drar igång där nu. känns lite som en skyldighet också dels eftersom det spelar mycket bra band ikväll som jag känner och vi själva spelar ju faktiskt där på torsdag.

sen har jag ett litet dilemma inför lördag som jag verkligen behöver hjälp med;

ska jag ha uppsatt hår i en flätfrisyr och rött läppstift
eller
nedsläppt hår med lugg och så?


behöver verkligen hjälp, orkar inte avgöra själv. så snälla, kommentera det!


love,

torsdag 19/11 17:55

så vare dags; illamående, ont i magen och halsen och antagligen feber. jag orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeee.
vill bara vara på topp, frisk och underbart glad. men icke, det ska bli så svårt som möjligt att prestera på topp på lördag tydligen. jävlar.

nej, nu ska jag göra femminuters kola, allt för att bli lite fetare och kanske kanske lite gladare.

love,

onsdag 18/11 22:12

okej, såhär är det;

Jag börjar bli sjuk, som ungefär halva sverige jag vet. igår var det 13 elever av 30 i min klass, det är inte ens hälften. jag har känt mig frisk medans alla andra har insjuknat men nu så, halsen värker och huvudet dunkar. kan ju bero på att jag idag har gått ute i spöregnet utan luva eller paraply (jag blir så jävla irriterad på mig själv). jag dricker echinagard så mycket som jag kan och tar panodil till höger och vänster, jag får inte bli sjuk. för om jag blir sjuk, då äventyras allt som har med helgen att göra och det är mycket. jag har sett fram emot att få arrangera spelningen på lördag hur länge som helst och om jag blir sjuk och inte kan sjunga då vet jag inte vad jag gör.

så, följande dagar ska jag göra allt i min makt för att hålla baseluskerna borta, äta vitlök på macka, dricka hinkvis med te (som jag inte ens gillar) och vara allmänt tyst och påklädd.
några fler tips?


ignorance is your new best friend.

love,

söndag 15/11 22:16

PAPPA KOMMER HIT PÅ TISDAG!!

söndag 15/11 11:35

det susar i mitt huvud, vad kan det bero på?
brist på sömn kanske? jag somnade halv fyra igår och vaknade halv elva idag. va fan liksom?
det kan också bero på att min mamma är sjuk och lär smitta ner mig som fan snart
eller
att jag måste spendera typ hela min söndag till plugg, har ett tal och en utvärdering som måste skrivas!

nu spenderar jag iallfall söndag morgonen som jag verkligen vill, sitter i soffan med fötterna på bordet, datorn i knät och taking the stage på tv. underbart! annars har jag inte så mycket mer att säga, gårdagskvällen var helt okej, frankdown var riktigt bra fast jag borde nog ha varit på johannas fest. dumt av mig att låta mig själv återuppleva nya minnen som jag borde ha anat skulle komma, försöker att tänka att jag inte bryr mig men det börjar bli riktigt jobbigt att lura mig själv hela tiden.
önskar att allt bara kunde försvinna, jag försöker att tänka att allt som har hänt är en bra livserfarenhet och det kanske det är men just nu känns det bara onödigt. fast jag vet inte, det finns ju bra minnen också.

vi får se om jag orkar blogga senare!

love,

torsdag 12/11 16:44

jag har en ny idol. eller ja ny och ny, har följt henne ett tag. men det är iallfall Annika Marklund, skribent i bland annat Sofis mode. hon är en otroligt duktig skribent, hon får mig att känna precis det hon skriver om varenda vecka. hon fångar sin läsare på ett kick och jag vill bara ha sida efter sida med hennes tankar. hon berör mig otroligt mycket och särskilt i senaste numret nu där hon skriver om sin amerikanska pappa som hon hälsar på just nu. jag vill gärna känna att jag förstår vad hon menar, med tanke på att jag och min pappa har bott i olika städer större delen av mig liv. hon skriver om sin pappa med en stickande sårande känsla i bröstet för hon aldrig har kunnat förlåta honom helt för att han stack. jag kan förstå henne, jag vill inte låtsas om det men såklart är det något man alltid kommer må dåligt för, att han försvann liksom. min pappa stack inte till USA utan till en annan kvinna och det var för det bästa visst, men det fattar man inte när man är tio och ser sin mamma gråta.
jag älskar min pappa över allt annat, han är min idol och ofta min räddare, men det kan aldrig försvinna det som hände, skillmässor är alltid ''uggly business'' och jag mådde så dåligt en stor del av min uppväxt pågrund av den. men, den gav mig tre underbart fantastiska bröder och en otroligt bra extra mamma.

och det är nog så, uppväxten är det som formar oss och ger oss ärr, för vissa fler än för andra. jag har växt så sjukt mycket och lärt mig saker jag egentligen inte borde ha lärt mig, men det har jag gjort mig till den jag är idag och till en del av den personen jag alltid kommer vara.

jag älskar mina två familjer otroligt mycket, efter alla dessa år kan jag se mig själv som riktigt lyckligt lottad.


en av mina tre fina solstrålar

söndag 8/11 22:50

alltså, söndags kvällar i mitt hjärta!
istället för att plugga medeltids historia så har jag dansat gärnet, flummat för mig själv åt underhållningen på msn och lärt mig en massa låtar utantill. det är fan vad jag kallar en riktig kväll.

jag vet att jag skulle lagt upp bilder från igår men det kommer imorgon istället, då ska jag även på möte på meeths med frejson, ska bli grymt spännande.

godnatt och love,

söndag 8/11 14:35

glad fars dag! ja, eller vad man nu ska säga. pratade precis med min papi i telefon, skulle ju egentligen varit där men icke. snart kommer han hit och spelar iallfall :)

söndagar ja, vad är dom till för? många gillar dom inte för att det är segt och ångestframkallande att det är skola nästa dag, men icke jag. dels för att det är så skönt att bara slappa, fika och sova hela dan som jag oftast gör på söndagar, och sen gillar jag att komma tillbaka till skolan efter en helg :) eller iallfall träffa alla igen och skratta gärnet med johanna och frida som jag oftast gör. iof så äre inte världens bästa måndag imorgon eftersom vi har historiaprov och jag måste plugga nu egentligen. menmen.

igår var jag hemma hos min fina elinor med min fina madde och åt mat som dom hade lagat, men helt sysslolös var jag inte hade nämligen med mig en kladdiskaka till efterätt! iallfall så blev det god mat, skratt och drinkar med dom bästa brudarna, inkluderat firre som dök upp sen. mucho trevligt som vanligt fast lite fail med letande av fest, haha.
ska få bilder av M sen så ni får skåda det underbara som skedde ;)

nu blir medeltidsplugg och sen fika på café vanilj med sötkorvar.

love,

lördag 7/11 13:42

alltså, kolla på denna killen:


helt okej att titta på va?

hans namn är Aaron Johnson och han är en upcoming skådis från Storbrittanien, i Sverige kan ni se honom i Angus, thongs and perfect snogging som även heter något på svenska som jag inte kommer ihåg för ögonblicket :) kolla in iallfall, ni kommer inte bli besvikna på honom skulle jag tro, söt film också.

annars kan jag berätta om en föreställning jag var och såg i torsdags på stadsteatern. den heter Krossad och handlar om tre syskon, om deras uppväxt med en tyrann till pappa som misshandlade både dom och deras mamma grovt, och om sorg. otroligt fin och sorglig berättelse och det blir ju bara bättre av dom otroligt duktiga skådisarna, jag gick dit med relativt höga förväntningar pågrund av Eric Ericson, som ju är min absoluta svenska favorit skådis, och Fredrik Evers som jag även gillar mycket efter förställningar som trettondagsafton. den tredje och sista skådisen i rollistan har aldrig varit en av mina favoriter dock, Mia Höglund Melin, har tyckt att hon spelar på samma känslor hela tiden, men i denna föreställningen förvånar hon mig. visst så lyser hennes spel igenom eftersom det är hon men väldigt nertonat och passande till rollen.
så om ni vill gråta, njuta och framför allt känna saker så gå och se Krossad på nya studion på stadsteatern!

det där vart långt, hoppas ni orkade.

love,

onsdag 4/11 19:35

glaaaaaaad!

riktigt toppen glad faktiskt, det är en skön känsla till skillnad från i slutet av helgen när jag var helt redo att krypa ner och försvinna under en sten så länge som möjligt. men nu är allt jättebraaa, mitt och frejs ''projekt'' fick sin start idag och ännu mer på måndag, jag gillar att vara i skolan inte lektionerna nödvändigtsvis dock OCH jag ska få pussa på mina bröder i helgen, tooooooooooppelitopp :)


johanna my baby girl!

love,

tisdag 3/10 16:40

huvudvärken tickar på!
typisk tisdag måntro?
äh, jag gillar endå skolan hyffsat på sånna här dagar, ta 11.17 tåget med nick, käka i bamba och ha idé och kultur historia. och jag gillar att det är ettornas ''utkläddningsdag'', då har man ju något att titta på right? ;)
sockerchock!
annars så blir det ju bara mörkare och mörkare ute, och kallare! shit pommesfrites. jag skulle nog behöva en människa som gick med mig hela dagarna och gav mig värmande kramar hela tiden, för sånt värmer mer än något annat! gosigosigosi.


älsklingsbilden på älsklings Alina!

love,

måndag 2/11 21:46

godkväll!

kändes sådär bra att vara tillbaka i skolan måste jag säga men eftermiddagarna och kvällarna räddar mig.
idag hade vi nämligen en slags intagningsprovs lektion till cabareten i skolan som ska sättas upp nästa år, som tur var var det bara vi i es2 som var där eftersom dom andra redan har gjort sitt. mest gick det ut på improvisationer och det kändes bra och var jättekul, håll nu tummarna för jag vill det här så otroligt mycket!!

senare nu på kvällen har jag och frej mfl. börjat fila lite  på ett slagsprojekt och jag bara älskar det. november blir awesome!!
sitter även och kollar runt på net-a-porter.com och dregglar över alldeles för dyra saker:


christian louboutin


christian louboutin


Jimmy Choo


Miu Miu


SKOFROSSA kallas det :)

love,

RSS 2.0