onsdag 30/9 17:44

back in buisness!

dagens:


stickad tröja, h&m
ribbade strumpisar, gina
skinnjacka, zara
converse

Dagen har rullat på med lite helt oförklarliga utbrott som jag inte blir klok på. inte så kul.
på eftermiddagen stack jag iväg på möte för oss som ska jobba på gymnasiemässan, på tisdag ska jag smoothtalka ordentligt så vi får riktigt många sökande nästa år :)
vi fick oss en mapp med info som ju vore bra att lära sig men eftersom våran premiär på ''den goda människan'' är om två veckor så går dom replikerna faktiskt före allt!

Sen efter det så ser jag ordentligt mycket fram emot halloween, ska verkligen satsa i år, har redan kollat med mamman och hon har gått med på att använda sina braiga smink proffsigheter, toppen helt enkelt. halloween är verkligen en av mina favorit högtider. man får klä ut sig hur man vill, man partar gärnet och det är höstigt och mysigt ute. underbart eller vad säger ni sötnosar?

Annars så håller jag som vanligt på och surfar runt och kollar skor, kolla dessa godbitar:


något att bryta av med för mig som nästan alltid är svartklädd?

Imorgon äre upp med tuppen som vanligt för att äta frukost med lukas och även ha teater i skolan, men endå är det en speciell dag! dels så äre dags för skådespelarprovet till nästa års cabarét (ni förstår inte hur nervös jag är, sjuk och allt!) och även så ska jag linus lukas amanda och karl på våran andra ensemble konsert på plusgymnasiet för veckan, denna gång äre frejeponkens tur! det blir fett.

hörs hörni!

love,

fredag/lördag 25/26/9 (fail) 00:02

jag känner mig ganska tom inuti, piss. imorgon ska jag pussa ihjäl mina bröder, hoppas jag mår bättre då. smsa.

nu ska jag sova

love,

fredag 25/9 18:30

SNACKA om hur mycket mys jag ska ha ikväll!
blir bara att ligga i nya soffan som mamma kommer med snart tillsammans med henne och en storasyster nyss hitkommen från norrköping. vi kalaser på chips, dipp och kladdkaka bara för att det är fredag. imorgon blire norrköping och pappisen!

love,

torsdag 24/9 20:18


jahapp, idag vart det vasa med denna damen och flera brudar.
det var på tiden hörni <3


alltså varför kollar jag på idol? jag blir bara ledsen för allas skull, just nu är alla verkligen superdåliga. stackarna, så jävla mycket press måste det ju vara! min favorit är han blonda rock killen som jag inte har någon aning om vad han heter och clara med det fantastiska håret!

idag har jag haft det relativt bra, skolan var okej, orkar inte med allt bara. jag haaaaaatar mig själv och mina känslor ibland, asså piss.
sen var det underbart att träffa några av brudarna igen, och elinor kan ju verkligen alltid pigga upp mig med skratt och hennes underbara humor. plus då världens godaste kyckling toast, cola och kladdkaka. tjockarN är jag!

på lördag morgon åker jag äntligen till pappa, det är konstigt hur mkt man kan längta efter tre bröder, en pappa, en extra mamma och en syster.

love,

tisdag 22/9 17:58

jaha ni!
tröttheten är slående såhär framåt kvällen på tisdagen, idag har vi arbetat med teater projktet hela dagen så det är kanske inte så konstigt, :)
vi har äntligen fått våra roller och arbetat med dom efter den rejäla uppvärmningen som inte ens ska prata om då, jag blev faktiskt riktigt nöjd, känner att jag fick en roll som är en utmaning och som jag kan växa med, toppen!
så det blir väl att markera i manuset med överstryknings penna för mig hela kvällen, ska också fixa min pannkaksmatsäck inför skara imorgon, det blir upp med tuppen eftersom jag och anna ska ta 06:47 tåget från centralen, nej jag skämtar inte! vid 05:00 kommer jag kliva upp från min underbara varma säng, fyfan.

nu doftar jag god mat från köket!

love,

måndag 21/9 20:02

okey hörni, lite hjälp här!
min mamma la nu vid middagen fram en idé om våran nu så tråkiga en köksvägg som vi har velat göra något åt ett tag, men frågan har hela tiden varit, vilken färg?
då berättar mamman att hon har läst i detta numret av femina att det är fint och harmoniskt med en fotovägg, detta blir min uppgift!


såhär ser det ut nu, soon to be fyllt med foton.

men säg nu, vad tycker ni?
ska fotona fylla hela väggen, ska det vara typ fyra stycken stora eller ska jag göra så att det är lite här och var? jag är mest inne på det sista alternativet men lämna gärna förslag, det uppskattas!

love,

måndag 21/9 16:38

today:


jeansinspirerade tights, h&m
t-shirt, indiska
skinnjacka, zara
converse

så måndag igen, lite segt och skolan är efterbliven. livin the dream?
jaja.
denna veckan är det riktigt mycket med teater dag imorgon, Skara med historian på onsdag och sen få ihop gymmet och en fika med brudarna och uppepå allt det här så börjar jag såklart bli sjuk!
topp :)

talk later

love,

fredag 18/9 01:01

du är så jävla patetisk, bara lämna mig ifred.

fredag 18/9 11:56

hello vänner!
förlåt för no update igår, hade ingen lust bara.
igår slutade jag skolan ganska sent, åkte in till stan med anna och hittade smycken till henne, sen mötte jag upp lukas på café vasa och åt deras underbara kladdkaka medans han hjälpte mig med min manus hemläxa. han är bäst!


<3

är ledig idag så ska bara ta det lungt och förbereda mig inför kvällen plus skriva om hela manuset!

love,

onsdag 16/9 13:24

hej ni!
har ni en bra dag? själv kom jag precis hem och har riktigt ont i fötterna efter att ha gått en mil i skogen på friluftsdagen, jag säger då det!

så här är dagens och två andra bilder från promenixen:


mammas klänning som jag fick igår
randiga strumobyxor, födelsedags present
halsband, riktigt gammalt, glitter kanske?


riktigt fint i skogen. även fast det var långt och allt så var det riktigt
mysigt och fridfullt tyckte vårt lag!


lageeeeeeeeet

nu blire ellen show och smågodis!

kärlek,

tisdag 15/9 19:34

okej, jag hade ingen outfit från skoldagen så det får bli från när jag gick till pizzerian för en stund sen:


jeansinspirerade tights, h&m
linne, gammalt jag vet inte från var
fejk converse från skopunkten
skinnjacka zara
och ja, kebabtallrik och cp min!

haha. jag älskar våran pizzeria! konversationen när jag stegade fram till disken:

jag: hej, en...
pizzakillen: har du färgat hår?
jag: eh, ja?
han: jaha ja, riktigt snyggt!
jag: hehe. tack. jo så jag vill ha en kebab tallrik
han: vilken sås tycker du om då?
jag: vitlök!!
han: oh. vågar du verkligen det?
jag: haha. ja, jag är modig
han: låter bra, stark mat för söta flickor

HAHAH. jag gick därifrån med världens leende och har det fortfarande, sånt gör verkligen min dag :)

jag ber om ursäkt för bilden igen hörni!

love,

tisdag 15/9 17:21

appropå inlägget om fördomar mot folk med klack:
jag älskar kommentarerna främst från madde och elinor, ni äro bäst kvinnor :D


jag har kommit på hur konstigt sent jag endå kommer hem på eftermiddagarna efter skolan, asså förut har jag alltid hunnit hem till programmet som går på femman klockan fyra (gossip girl nu, förut one three hill eller gilmore girls) men nu kommer jag alltid hem typ efter halva. haha. älskar jämförelsen men det är sant, senare och senare.
tur att tisdagar äger med teater hela dagen men som vanligt drabbas man av trötthet och blodsocker fall på eftermiddagen och då var det ju tur att ett café med gott kaffe och folk som är helt toppenhärliga med kramar och nikotinpinnar finns, på tisdagar får man faktiskt!

nu blire träning och senare pizza faktiskt, riktigt gott.

kärlek,

måndag 14/9 21:23

Jaha, efter mitt varma bad kan jag ju säga att det ångar om mig. david hade en annan version och sa att det berodde på att jag är så het, vad ska man tro?



jag känner att jag längtar lite till premiären av new moon nu, som jag har skrivit förut så har jag embrasat att jag är en av twilight fan skaran, förhoppningsvis inte lika galen som många av dom. för det är ju edward man vill ha inte rob, right?
förhoppningsvis går det inte heller såhär långt:



ja jesus, vad är det med folk?

kärlek,

måndag 14/9 19:07

jag tror att jag utnämner denna dagen till sko-dagen -09!
dels har jag ju då själv kalasat på tre par nya skor och titta bara på dessa godbitar från Christian Louboutin;





och mina favoriter:



rawhr?

love,

måndag 14/9 17:16

asså det är ingen idé att kolla på Gordon Ramseys program, jag blir bara så sjukt hungrig!

idag har varit en riktigt härlig dag, i skolan gick det undan snabbt som attan med bara några få lektioner och sen stack jag, lusan och siri till backaplan för att äntligen hitta skor till mig på skopunkten, tänkte satsa på det där med tre par för priset av två. sagt och gjort, det här är resultatet:


converse, uggs och ytliggare ett par högklackade boots!

haha jag vet inte varför jag envisas med att bara köpa högre och högre klackar men jag känner att så länge jag tycker det är snyggt och trivs i det så varför inte? jag får väl försöka skita i att jag ser längre ut än alla och vissa tycker att det är ''fjortis''.

hörs ikväll hörni!

love,

lördag 12/9 20:48

ojojoj.
nu blire update!

just nu sitter jag i överlobbyn inloggad på en gästdator på ett über lyxigt spahotell utanför Lysekil. Detta är min födelsedags present från mamma, en överraskningshelg. nu vet jag då dock om vad det är som händer, så:
vi satte oss i bilen klockan tio imorse på väg till lysekil, med oss hade vi bra musik och cola. så kom vi fram till hotellet och båda blev helt sjukt chokade av hur det var o såg ut och allt (kommer bilder imon).
vi kom till vårt rum, satte på oss våra fina hotell morgonrockar i storlek XL av någon anledning och begav oss mot spaavdelningen, ett ord: fantastiskt!
där fanns allt från ispool till en blompool och herregud utsikten över vattnet.
jag tror att jag har avlidit och hamnat i en himmel där jag är värsta hollywood kändisen!
nu har vi ätit middag på hotellets fina resturang och nu äre dags att krypa ner i hotelllakanen och se vad som bjuds på tv 1000, heaven helt enkelt.

hoppas ni har det bra där ni än är,

kärlek,

fredag 11/9 11:49

dagens:


jeansinspererade tights, h&m
ribbat linne, mammas
väst, indiska


off to skolan!

love,

torsdag 10/9 23:17

jag kom precis på mig själv att sitta och sjunga på 1000 miles med heat helt för mig själv, ehm ska vi ta o sova då kanske?



idag damp denna tidning ner i brevlådan, jag har alltid tänkt på damernas som en tidning som mamma läser men den blir mer och mer läsvärd tycker jag, växer jag eller tidningen måntro?
iallfall så fastnade jag för detta omslaget, riktigt vacker modell och hela tidningen går i höstkänsla och eftersom jag längtar och längtar till lite kyligare väder nu så passade det mig utmärkt! därför har jag spenderat hela kvällen med att sitta ihopkrupen i min stora fotölj läsandes damernas värld, kollat på idol och surfat runt på datorn, riktigt skönt.

i skolan idag var allt helt vanligt, eller ja, iallfall lektionerna. lite annorlunda var det ju eftersom vid klockan tolv packade vi teatrare ihop våra saker och åkte in mot stan med klassföreståndaren, vi skulle nämligen gå och se gangs of gothenburgs första kostymrep på backa teatern. riktigt intressant och jättekul med tanke på att alla föreställningar är uppbokade och det står typ tusen pers i kö också. tyvärr så var vi på en så tidig repetition att vi inte fick se något slut men jag var endå nöjd på vägen därifrån det var nämligen så sjukt bra skådespelar insatser. sen är det lite problem med klassen, men jag håller mig på min kant, orkar inte hålla på att tjaffsa faktiskt!

nej nu rycker det i mina ögon, sängen nästa helt enkelt,

kärlek!

onsdag 9/9 17:16

jag tyckte det var riktigt coolt idag måste jag säga, den 9/9 -09 och klockan var 09:09!

mmmmmmmmm. skoldagen var helt okej, lite tråkigt schema på onsdagar fast börja med sceniskt-musik projekt är ju topp, sen vare håltimme/lunch, efter det gympa, sen håltimme/lung och sist english, ja så kan det gå på en onsdag :)

outfit iallfall:


jeansispirerade tights, h&m
skjorta, jättegammal men även den från h&m!

jag körde på enkelt idag och snart äre idol :)

love,

tisdag 8/9 20:44

åh vad jag gillar att idol är igång igen!
bloggar lite såhär snabbt i pausen, vill helst inte missa en sekund av äventyret, haha.
tänkte mest säga det, och att jag har haft en bra dag med teater, gymmande och sushi, träffade även på lollo vilket var för längesen!

hörs imon hörni,

kärlek

måndag 7/9 16:59

god eftermiddag hörni!

såhär såg jag ut idag:


klänning, indiska
ribbade strumpbyxor, gina
skinnjacka, zara
boots med klack, skopunkten
halsband, ärvt av farmor
ipod och äpple, haha!

så vara måndag igen! skolan var helt okej, hade klassråd, svenska, historia och en liten annorulunda idé och kultur historia lektion som gick ut på att vi hade teater lektion med ettorna och treorna istället, så lärde vi känna varrandra lite bättre oså :)
sen stack jag och lukas in till stan och letade kläder till mig, såklart skrattade vi åt allt och inget så som bara vi kan, han är så himlans bra han!!

ikväll ska jag hem till Siri och hennes familj med mamma på dagen-efter buffé och tårta eftersom hon konfimerade sig igår, ska bli redigt mysigt :)

kärlek,

söndag 6/9 12:53

vilken härlig helg jag har hörni!
i fredags körde jag ju då förfest hos linus med en utvald skara av sötnosar, vi öppade våra ölburkar med ett glatt humör och skrattade åt varrandra och hade det allmänt bra. efter det gick vi sen i samlad och en aning berusad skara mot slottis och björgårdsvillan för det var där vi skulle spendera hela kvällen med en massa folk från här och där, jag kan ju säga så mycket som att det blev otroligt mycket folk och jag sprang mest runt och hälsade på allt folk, haha. vihade också riktigt tur med vädret, nästan inte en enda regndroppe. och mmm vad jag trivdes i sällskapet, älskar den känslan är man verkligen är på rätt ställe med rätt människor liksom!

sen igår då gick jag på stan med mandabus och åt bakismat på donken med henne och lusan, inte så fullt gott som jag hoppades men endå. på kvällen tänkte jag bara ta det lungt och vara hemma o fixa mina naglar, så det gjorde jag men sen pratade jag med steff och kände rastlösheten så hon jag och mikaela gick promis, eller ja vi satt mest, haha. senare mötte vi även upp lukas och seth :)

idag ska jag faktiskt bara ta det lungt och samla krafter för veckan, chips är ett måste känner jag!



på tisdag börjar idol, puss hörni

love,

fredag 4/9 18:53

ikväll dansar jag i detta:


ursäkta för tjockheten på bilden!

nu sticker jag och möter upp snygg-steffi
hoppas ni får en bra kväll!

love,

fredag 4/9 17:19 sminktillägg!


ikväll festar jag nog till det med sminket som jag fick på posten från make-up store, PARTEY!

hoppas vi ses i slottis hörni,

kärlek <3

fredag 4/9 16:56


HAHA mitt ansiktsuttryck? iallafall,
jeansinspererade tights, gina
skjorta h&m
jacka h&m
boots, skopunkten
väskan, mammas!

Jag älskar att återupptäcka musik som man knarkade för typ två år sen. denna gången blev det Gavin Degraw och hans skiva med samma namn. även hans äldre låtar är underbara men dom lyssnade jag på dygnet runt i nästan ett år så lite trött blir man även om det var ett tag sen!

Ikväll blire partey @ björngårdsvillan i slottis, vi har tak oså men förhoppningsvis låter vädret bli att pissa ner sig så det blir lite mysigsare:)
innan dess blire förfest hos Linus med några utvalda personer, känner mig speciell ja!

vid sju ska jag möta upp steffi och innan dess ska jag hinna dusha, diska och äta middag så talk to you later!

love,

torsdag 3/9 20:40

nej nu lägger jag snart av detta.
hahah. jag bara skriver o skriver om min dag och en massa skit och inga kommentarer och ingenting. just nu känns det ganska otacksamt, så nu ska jag bara skriva om jag verkligen vill och känner att jag har något att skriva om.
vi får väl se!

onsdag 2/9 15:36


dagens då, ansiktet var lite för brutalt :)
jeansinspirerade tights, gina
linne, h&m
skinnjacka zara
armband, mammas!

jag mår riktigt bra just nu, kollar på smallville och äter vindruvor, mmmmmmmmm.
och nu spelar dom en jättegammal good charlotte låt på tv:n, haha. jag får minnen från min fina (not) tretton-fjorton-femton period, shit vad man var förvirrad. sminkade sig för mycket, klippte sig för fult och var allmänt uppmärksamhets sökande, känner ni igen det?
ibland vill jag nästan inte få barn, jag vill inte att dom ska må dåligt eller gå igenom massa jobbiga tonårskänslor, vill inte att dom ska bli sårade eller kladdade på av äckliga tonårskillar och jag vill inte att dom ska komma in i perioden då dom hatar sina föräldrar. men samtidigt, vem vore jag idag om jag inte hade gått igenom allt det där? lycklig? nej det tror jag faktiskt inte, jag tror att dom allra flesta stadiena i livet är viktiga, för utveckling som människa kan det inte bara gå uppåt, motgångar stärker än lika mycket som kärlek och lycka gör!


kajsa + frej, 14,5 år!


oj så många grillkvällar brudarna har haft!


många dansuppvisningar har det varit också.


jag och gabbe, fem år nu eller vad det är <3


åh pojkarna, två år sen!

jaha, så det var dagen nostalgitripp, vi hörs senare hörni.

love,

tisdag 1/9 18:42

jaha nehe. efter förra inlägget kände jag mig så himla tråkig och klagande. (kan man säga så?)

vi är iallfall igång med projektet, det blir nog bra!


som sagt, godis behövdes!

tisdag 1/9 18:23

jaha, så var det september, tiden går verkligen snabbt känns det som. helt plötsligt så är gymnasiet slut och man blir vuxen, va fan händer då?
jaja.
två år kvar hörni!

idag när jag gick av vagnen hem från skolan så började jag knalla hemåt men sen kände jag att idag var en riktig smågodis dag så jag bytte håll och gick in på ica och köpte mig lite. efter en hel dag med sceniskt-musik projekt så var det jävligt skönt att bara komma hem och sitta lungt och få tillbaka blodsockret osådär.
i skolan blir det fel ofta, eller folk tror att jag tar det personligt när det är någon som inte håller med mig och okej, jag tar saker som jag inte borde personligt eftersom jag har en sån jävla prestationsångest för våra teaterprojekt och vill att allting ska vara så bra det kan vara och visst jag vill ha fram mina åsikter, för jag har så himla många. och tro mig, jag önskar att jag bara kunde sitta tyst som vissa andra och bara studera men samtidigt, folk måste ju få ha åsikter. vad jag inte tycker är helt rättvist är att folk säger det bara till mig när det faktiskt är många som reagerar både som jag och starkare,men jag antar att folk behöver en syndabock. När folk nu läser detta kommer dom lika mycket säga: du tar det för personligt kajsa!
och okej, men ibland så vill jag kunna säga en åsikt eller käfta emot utan att bli den som gör fel. lika mycket som jag tar saker personligt så kan det faktiskt inte alltid vara mitt fel.
Det känns som om jag är fast i ett läge där jag inte vet om jag kan säga eller tycka det jag gör och om jag vågar utrycka mig, som tillexempel när det gäller rollerna i våran nya pjäs. Jag skulle så himla gärna vilja spela den goda flickan som klär ut sig till sin kusin för att kunna säga till folk ordentligt, jag känner att jag skulle kunna utvecklas med rollen och att det vore en utmaning, men såklart då så är det en av huvudrollerna och jag är livrädd för att folk ska tro att jag vill vara störst bäst och synas mest hela tiden.
jag önskar att man kunde vara precis den man vill utan att det ska tas på fel sätt.

love,

RSS 2.0