fredag 30/4 17:23


stan blir osäker!

ja, som ni kanske förstår så var jag och nina och gjorde stan osäker idag. vi gick runt i nästan fyra timmar och dregglade över allt fint och skrattade åt hur vissa klär sig, haha. fast jag dregglade mest över detta:


muuuuuuuuuums, joel kinnaman.

nu blire valborgsmiddag med storfamiljen, mums igen!

kärlek och glad valborg,

torsdag 29/4 11:47


fatta hur underbart coola min gamla dansgrupp är!? dom kommer vinna hela talang, tro mig!


Något annat som är underbart coolt är att jag, som aldrig har lämnat in ett arbete i tid i hela mitt liv typ, var ett dygn förtidig med att lämna in mitt historiaarbete, först i klassen! feeeeett.
eftersom jag var så tidig och är så nöjd med mig själv pågrund av det så sitter jag nu och nöjessurfar och försöker att inte tänka på att jag har matte snart. fyfan. ingen ork för sånt, bara dags att tänka på shoppingen som ska hända sen och hur pepp jag är på meeths ikväll. Katla here I come!

kommer tillbaka sen med en dagens kanske, who knows!

love,


onsdag 28/4 13:10

en lite bit av mitt majorna:




sista bilden blev ju helt skev, vad hände liksom?

det är så gött att skolka gympan ibland, jag sitter så otroligt bekvämt och bara slötittar på ellen just nu. det är så underbart! det är oscars tema och dom pratar om precious, så jävla bra film. hemsk men så otroligt stark och rörande.

och sähär slapp såg jag ut idag:


lerums gymnasiet hood
jeans, topshop
linne h&m
skinnjacka, zara
converse

love,


tisdag 27/4 22:00



jeans, topshop
linne, h&m
skjorta, gammal som gatan
berlockhalsband

grymt längesen luggen var nere, men idag körde jag iallfall på det! antagligen var det för längesen eftersom jag fick en fråga av semlan om jag hade klippt lugg precis. haha.
lång dag har det varit iallfall, massa att göra i skolan och direkt efter maten gav jag mig iväg för att möta upp the crew och filma sista scenen i deras skolfilm. det blir nog ganska bra, är lite nervös för att klassen ska se den snart bara :o pratade även lite med nina och eftersom hon inte har facebook kan man ju fan inte publicera det nån annanstans så: KAJSA GILLAR VÄRLDENS BÄSTA NINAFINA!

imorgon ska jag träffa nima för att se johnossi på bengans, det blir nog fett med tanke på att jag typ aldrig har lyssnat på dom, sånt är alltid roligt. plus att det är med gosepojken. F-E-T-T!

kärlek,

måndag 26/4 23:31




haha närbilden </3
körde enkelt today, ber om ursäkt att det typ bara blir outfit bilder men så äre.
linne, h&m
kofta, erikshjälpen
ballerinaskor
väska, gammal som en gata. nu med nya pins på, all kärlek är bra kärlek och en grönungdom pin. tack genusdagen!
berlock halsband med bild på farmor inuti. (saknad och inte glömd)

sitter i soffan helt död just nu, har haft min första dag på extrajobbet tillsammans med anna och nina, mina ben är heeelt döda. sitter bara och andas och tar det lugnt för att återfå ork medans jag kollar på csi miami och diskuterar valborg med nima på msn. många bollar i luften!

detta blir en hektiskt vecka, egentligen behöver jag bara ta det lugnt och sova ordentligt för att återfå mina krafter, men icke! det blir filmning, meeths och plugg. roligt roligt och bajs.

nu kryper jag ner bland lakanen och tänker på sandstränder för att försöka hindra ångesten för att rulla in, vilket den väl ändå gör så småningom.

love,

söndag 25/4 22:27



skjorta, pappas gamla
skinnjacka, zara
solglasögon, as gamla, h&m eller nått?
till det ballerinorna!

kände mig lite halvful och tjock idag. hahahah. jaja :(

bra dag på det hela taget, tog det jävligt lugnt! sov länge, mötte upp mami för frukostlunch bestående av tonfiskmums på café zenit, sen vidare för att sätta upp lägenhets ansökningar och sen lite solbad och kebab på järntorget. efter det gjorde vi något helt otroligt ovanligt för oss, vi gick till kyrkan. haha iof för att lyssna på mammas kompis som sjunger i en kör men iallfall, mycket ovanligt! det var iallafall trevligt för sen gick vi vidare med hela den familjen och myste hemma hos dom :)

nu , sängen! ooooooh så skönt. tror att jag tar igen sömntimmar, är seriöst trött dygnet runt.

kärlek,

fredag 23/4 19:42

YEAH BABY!

hemmagjord pizza med brudar hemma hos nina är ändå inte så dåligt alternativ när festerna ställs in. F-E-T-T!
hoppas ni har det bra, denna helgen blir låååååååång.
love,

onsdag 21/4 22:47


in neeeeeeeew york
tröja, weekday
linne under, h&m
jeans, topshop


till det, MINA NYA CONVERSE DIREKT FRÅN SHANG HAI VIA STHLM!


busy day. katla på utflykt. jag dööör. i die!

love,

tisdag 20/4 22:10

förresten:


tisdag 20/4 21:18


vi är ändå ganska coola <3

har egentligen inget intressant att skriva så jag besparar er. langa en kommentar så gillar jag er lite extra, kan behöva sånt ljus i mörkret!

love,

måndag 19/4 23:09

lite gladare nu, tillochmed så att jag bjuder på en osminkad mörk bild eller två såhär på kvällskvisten:



fin och mörk, fin och röd, we like!

nu, dags att hoppa i sängs :)

love,

måndag 19/4 19:19

dålig dag, det händer så jävla mycket skit just nu. har jag verkligen förtjänat det? jag är så trött på att gråta nu. jag vill inte det mera, vill bara vara glad och att allt ska gå bra. men det händer liksom inte, är det meningen att när man har ett bra liv så ska nått gå fel? varför händer hemska saker bra människor? varför är livet så skört och varför är jag så rädd för att det ska glida ur mina händer? varför varför varför finns det så många obesvarade frågor?


era hjärtslag är det enda jag behöver höra.

söndag 18/4 21:46

det är fan nice att varje dag denna veckan gå till skolan och bli sminkad såhär snyggt av sara:



och sen se tor vara såhär snygg:

i like!

det är gött att vara igång med föreställningarna igen även fast vi bara har haft ett välbehövt uppehåll på två dagar, energin var kanske inte den bästa men vi är fan underbart bra endå pojkar o flickor!!
imorgon är det lite segt med vanlig skola på förmiddagen fast även det ska faktiskt bli lite roligt, skönt att träffa alla som inte är med i cabarén för en gångs skull, haha. sen spelar vi 14:30 imorgon och då ska vi fanimej återhämta oss och köra så det ryker på scen. GÖTT ÄRE!

nu blire lite pratandes med folk på msn och sen sängen.

kärlek,

söndag 18/4 11:46





hur kan det finnas så mycket perfektion i en enda människa?

lördag 17/4 11:29

bilder från gårdagens aningen suddiga äventyr:





kalleponken lukas och jag lekte i väntan på gotti

<3

joseph!

sen efter ett tag såg bilderna mest ut såhär:

hihi.
bra kväll, mår inte så jättebra nu dock om man säger så, haha.

love,


fredag 16/4 12:02

today:



ignorera ansiktet på sista bilden, tack!
klänning, gammal som gatan från h&m
skinnjacka zara
pilotisar, h&m
ballerina skor, din sko

att posta en outfit redan nu är väl kanske lite konstigt men såhär såg jag ut när jag satte på mitt skådespelar face för några timmar sen. jag mötte upp lisa och hennes huvudrolls innehavare för ett litet gästspel i hennes film, trevligt sådär på fredags morgonen! nu sitter jag som en potatis i soffan och kollar på top model, för att sen övergå till att kolla på oc hade jag tänkt. thank god for friday's!

skriver senare och då med bilder från veckan som gått :)

kärlek,

onsdag 14/4 16:19


såhär såg jag då ut när jag gick ut för att ta en fika med mami:
jeanstights, gina
linne, fashion against aids by cindy lauper
skinnjacka, zara
ballerina skor, din sko

måndag 12/4 21:36



idag var det riktigt varmt, vi schtekte på gräsmattan!

är nästan för trött för att skriva något som ens är lite intressant men bilderna kanske räcker ändå :) lång dag som avslutades med genomdrag. imorgon har vi första publikrep och jag har bjudit några kompisar, ångrar det redan haha.

nu blire kommisarie winter och sen en massa sömn!

kärlek,

måndag 12/4 09:5

smidigheten herself här!
jag kom precis till skolan för att inse med hjälp av josefin att jag var en timma för tidig, vad äre som händer? jag var helt säker på att vi började 09.40 men icke sa nicke, jag hade alltså kunnat sova. dålig start på veckan någon? förövrigt är det ganska sweet att vara tillbaka, kan ju dock bero på att vi inte har börjat våra lektioner än. kanske. antagligen.

nu när jag fått ur mig mina värsta känslor så kan jag ju berätta att jag igår fick reda på att vi ska spela inför testpublik imorgon. imorgon alltså, om mindre än 24 timmar. om jag ska varas ärlig känns det fortfarande som om vi är på rep-stadiet även fast hela föreställningen är klar och vi kan allt. det känns som om vi i ensemblen kan brista ut i skratt när som helst och det funkar ju inte med en publik. till råga på allt har jag, min idiot, bjudit in några av mina närmaste vänner till just denna föreställning, sheet. dom älskar mig iallfall no mater what. hoppas jag!

nu kommer iallfall min kära boyfriend till skolan, mindre ensamt :)

love,

söndag 11/4 22:46

fick fan inte med mig en enda bild från idag men jag lovar att det ska bättras till imorgon!

idag har det varit rep hela dagen och eftersom vi skådespelare har varit lediga en dag nu så var det riktigt riktigt roligt att komma tillbaka och börja igen. jag menar utan sju lovdagar har vi haft en dag ledig men endå så tröttnar jag inte, det var bara grymt att kommet tillbaka och träffa alla och få komma ut på scenen igen. i love it!

imorgon blir väl kanske inte lika kul med tanke på att jag har värsta skoldagen och EFTER det repar vi i typ tre timmar. repet är ju inte felet men jag hade kunnat överleva utan svenska, klassråd och historia på dagen. dessutom ska jag gå osminkad hela dagen inför sminkrepet på kvällen, rumpaaaa.


blir väl nått sånt här imorgon då!

nu, dags för sängen och så mycket sömn jag bara hinner med, det blir en lååång dag imorgon men ack så rolig!

love,

söndag 11/4 10:32



kör mycket enkelt idag!
jeanstights, gina
linne, weekday
och till det blir det skinnjackan i guess!

nu ska jag springa förbi ica och köpa cola innan det är dags för teaterrep :)

love,

lördag 10/4 23:31


två av sex lovely bruds jag hängde med ikväll!
ni betyder världen för mig allihopa ska ni veta.

jag ber om ursäkt för dom två senaste dagarnas hejdlösa aktivitet, jag tror att jag kompenserar för sista tiden och för hur mycket jag inte kommer hinna sitta vid datorn i veckan. jag tycker faktiskt att det är superroligt att lägga upp onödiga bilder och skriva ointressanta saker, det är ju faktiskt min blogg. vet inte ens hur många som läser den.

gör mig en tjänst:

ni som läser detta, skriv en snabb kommentar om varför du läser min blogg och vad du gillar med den, om du har lust alltså! jag skulle bli glad.

love,

lördag 10/4 17:48


redo för brud-middag! bilder imorgon :)

lördag 10/4 14:15


världens vackraste kvinna. all skit åt sidan då.

precis hemkommen från springrundan, eller ja, det blev powerwalk idag. så jäkla härligt och soligt ute, jag bara gick och njöt av luften, motionen och musiken i mina öron. bra start på lördagen ja!
det blir nog bra förövrigt också, ikväll kommer mina brudar hit för en slags knytkalasmiddag. tacos ofc! det blir nice.

skriver sen!

kärlek,

lördag 10/4 12:21


ut i löparspåret med piloterna på!

lateeeeeeeeeeeeeeeeer

love,

fredag 9/4 19:40


nej ingen toppenbra bild jag vet, dagens iallfall:
svarta jeanstights, gina
blårutig skjorta, h&m
skinnjacka, zara
väska, gammal som gatan från mitt föråd under sängen
högklackade boots, skopunkten
ja, och lukas då!

kärlek!

fredag 9/4 17:48

välkommen tillbaka kalaskajsa!
lite av det jag har haft för mig på sistone:


festat gärnet med snygg-tjejerna


porrat oss med ett får


åkt buss med söt-angelica


haft syssling-middag


skaffat ett öppet förhållande på facebook, haha


gjort mongominer med vesslan


fikat med finisen


slagit ALLA på poängpromenad


haft snefläta på en rolig femtioårs fest.
(trots att jag ser uttråkad ut, miriam fångade
mig på ett dåligt tillfälle uppenbarligen.)


gått osminkad till skolan för typ första gången i mitt liv.


vart på stan och mölat godis med snyggingarna

talk to you soon now, promise!

love,


RSS 2.0