torsdag 30/7 21:31

FREDAG IMORGON!
underbart.
annars funkar allt, har haft en rejäl deppsvacka idag men att härda ut den hjälpte till slut och nu känner jag mig mycket bättre. dessutom är det antagligen brist på sömn så det blir direkt i säng för mig efter detta inlägg.

jag har ju då varit arg på det mesta idag, på mig själv och mitt utseende framför allt. men egentligen finns det ju inget man kan göra, känns bara så hopplöst ibland. vem fan kan tycka att det där jag ser i spegeln är snyggt liksom?
så är det.
nej nu firar vi med en av dom snyggaste männen, james mcavoy, och även lite Kiera där på kanten, den är till olle!



Imorgon blir det slapping med mina grabbar och lördag får vi väl se. sova ska jag iallfall göra redigt mycket!

kärlek.

måndag 27/7 21:10

lista ones again snodd från kenzas fina blogg!


I min mobil

Mobil:

just nu denna men önskar mig denna till födelsedagen:


Bakgrund:



bror slutar ettan <3

Ringsignal: Ben från billy talent säger ''hey öh, this is ben from billy talent and i'm in your pocket, yeah i'm in your poooocket, pick up your phone!  pick up your phone NOW! ah still waiting, not picking it up. put i on vibrate, oh''

underbart säger jag!


Meddelandesignal: värsta rock biten. haha ni måste höra för att förstå :)


Bild nr 1 i fotoalbumet:


Kalleballe <3

Senast tagna bilden i fotoalbumet:

innan gymet idag


Bild nr 10 i fotoalbumet:

gabriellas übersnygga oversize klocka som jag snodde en kväll

Bild nr 20 i fotoalbumet:



haha mina snygga jobbkläder!


Senaste sms:et i inkorgen:
''Neej jag tycker mer om style-ish killar som christia bale i american psycho. Typ kostym och slips och hängslen! Fast jag är ju hetero så jag vet inte varför jag bryr mig'' hahah olle och jag hade kill-diskussion :)

Första sms:et i inkorgen:
''Nu är vi vid kyrkgrejset nu haha'' fanny langar skillsen

Sms nr 10 (bakåt, från senaste smset) i inkorgen:
"Visst! Film eller vad :D'' från olle!

Sms nr 20 i inkorgen:
"ska vi ha sex'' ehm ja. jennifers kompis. randoom.

Sms nr 30 i inkorgen:
"Va vill du broshan walla'' ehm ja. samma person som föregående.

Sms nr 50 i inkorgen:
"Tack söt'' från söt nelly!

Senast skickade sms:
":D nu ska jag köpa pizza, wihoooo!'' till olle haha

Sista smset bland skickade sms:
"När kommer du hem? :*'' till karl!

måndag 27/7 16:22

jaha så var det måndag igen!
jag har haft en jävligt dålig start på veckan genom att drömma världens läskigaste dröm och verkligaste dröm om terrorist attacker inatt, så nu har jag världens jobbigaste känsla som jag inte kan skaka av mig. som om något ska hända mig eller dom jag bryr mig om. fyfan.

nu ska jag försöka skaka av mig den här känslan så bra som möjligt genom att träna och sen kanske se på film hos joseph med honom och elinor!



korv <3

söndag 26/7 12:51

och nu upptäckte jag att på gårdagens inlägg hade jag skrivit hur bra elinor är  också men det kom inte med av någon anledning, du är iallfall så superbäst ska du veta, och jag blir så glad av dig och det du säger. om det är någon som förtjänar det bästa är det du <3

nu ska jag och mamma ut på picknic tydligen, för det är så mysigt väder.
sen blire lukas och hans familj.

kärlek


lördag, eller tekniskt sett söndag 01:11

jag är hungrig.
kom hem från slottis för en stund sedan för att finna att N på mitt tagnetbord är supersegt och att jag har vad som känns som ett hål i min mage. hungeeer.
annars har det väl varit en bra kväll, trevligt folk fast det är jobbigt att känna sig som den som hela tidne måste organisera ihop alla hela tiden. annars är steffi bra och det var riktigt härligt att träffa coffe och danne igen. så mycket fina grabbar det finns endå va?
sen var det en supertrevlig tjej där som jag egentligen inte känner men hon hade sett oss i bandet live några gånger och berömde mig jättemycket och fint. jag blir så jävla glad

nu ska jag sova som citat från olle:

''lyckad fest makes kajsa a sleepy ninja''

han är bra på att göra mig glad han!


korv på er. <3

lördag 25/7 10:21

vad hände här?
jag som skulle sova så jävla länge. apa.

haha jaja. livet rullar på iallfall. just nu ligger jag i min säng och funderar på gårdagen. bra film bra mäniskor kan vi sammanfatta det.
jag och lukas mötte upp leo olle seth och albin på stigberg halv åtta, vi hoppade på en vagn och åkte till valand. därifrån gick vi till netto för att köpa godis och sen vidare till bergakungen. där väntade och väntade vi på frej som tillslut kom och då köpte vi popcorn, alldelles för mycket för mig och lukas men endå. popcorn på bio är alltid popcorn på bio liksom!

så började filmen och jag var värsta nervös för den är så efterlängtad och den var superfin. och as rolig faktiskt. dom har växt så sjukt mycket och det är så härlig att dom lägger in lite mer ungdomsproblem och humor. tycker jag iallfall. fast jag vet att det är många som tycker att det har blivit konstigt och bort från ämnet men jag gillade det jättemycket.
sen efteråt fick jag också den där gladhetskänslan jag fick efter harry potter 5 också, som en slags känsla av upprymelse.
harry p 6 alltså, se den!


outfit of the night:
tröja från gina tricot
jeans inspirerade tights, även dom från gina.
shit jag har blivit en av gina tricot brudarna. jaja!

kärlek!

torsdag 23/7 19:56

igår upplyste olle mig om att det var exakt 1 år sen vi var på the dark knight premiären. shit jag kan verkligen inte förstå det. du fattas ska du veta. hoppas du har det så mycket bättre där du är nu, och att du är lycklig. det förtjänar du, och du lever vidare genom dina filmer. för alltid.


keep resting in peace.

onsdag 22/7 19:15


outfit:
jeansinspirerade tights
egengjort neverstore linne


HAHA! ursäkta för den.

Bilden underst är tagen mest för att visa att jag har gjort värsta listan och lagt upp hur jag ska spendera min lön som jag får i augusti och september, fett nice. mycket shopping lär det bli men jag har bestämt mig för att shoppa för typ 4000, ge mamma dom 2000 (ofta det är typ 1000 men hon är cp) som jag är skyldig henne och spara typ 3000 för att bara ha :)

annars är neverstore mina favoriter som alltid och jag är så glad att dom släpper nytt snart!


tisdag 21/7 22:18

shit, känns som om jag går runt i en dvala dom här dagarna, har antagligen nått att göra med hur tidigt jag faktiskt går upp på morgnarna!
jaja. enough about that.
jag mår bra, hur mår ni läsare?
idag träffade jag på elli som jag har saknat väldigt mycket, och även victor och leo typ 1000 gånger. bra dag för det, not.
jag har även blivit lite trött på en medarbetare nu, föhoppningsvis står jag ut utan att säga till men det är svårt alltså!
så därför har jag frågat mig idag vad det är för fel på vissa folk,
hur kan man behandla folk med så lite respekt bara för att dom är gamla, unga eller inte besitter lika mycket ''status'' som de själva. den dagen jag hanterar folk på det sättet, skjut mig tack!

idag skulle Erase the Evidence, bandet jag sjunger i, spela in sin senaste låt men det blev lite segt och folk gjorde annat som vanligt. jag känner att jag vill bara att vi ska komma framåt och växa mer som band, fortsätta på den bra utvecklingsvägen vi faktiskt har kommit in på, men ibland känns det som om det bara är jag som försöker. och ibland känns det som inte jag försöker heller, men jag tror att vi alla skulle behövar mer positivitet i vårt band, eller lust kanske.
jag vet inte riktigt längre.


work in progress at seths place!

så nu har jag fått prata av mig, hur mår ni?

kärlek.

måndag 20/7 17:46

det här inlägget tillägnas till två personer jag kommer sakna nu och en jag saknar som kommer hem ikväll:


sniff sniff <3


skogshuggar leif <3


braten <3 (han kommer ikväll och ska inte åka ifrån mig mer hoppas jag)

kärlek!

söndag 19/7 17:52

jag har haft en så jävla bra helg!
ni fick ju läsa lite om det igår eller nått och det har verkligen varit super, det fortsatte med att igår var jag på bakis (ja, mitt huvud gjorde iallfall ont, men inte dom andras ) promenad med steffi karl axel olivia mikaela och flera mycket mysigt. det slutade med att sötsteffi och sötmikaela spelade upp en hel film för oss på gatan :)
idag träffade jag nina på stan och hjälpte henne shoppa lite inför hennes bulgarieresa och shit vad jag kommer sakna henne!!


en outfit från i...hmmm...fredags?
iallfall. klänning från lindex
skor från dinsko!

nu ska jag träffa älsklings amanda som är hemma istan en snabbis, innan dess kan ni få njuta av lite gamla bilder från spexfotot i nian:



en gång i tiden var vi så jävla coola va!


jag skulle försöka efterlikna angelina jolie i tomb raider.

lördag 18/7 12:05

igår var det allt redigt bra!
det startade med att fanny och hanka hörde av sig till mig och ville att jag skulle hänga på dom till slottis, jag var inte så jävla pepp så jag sa kanske, men sen fick jag med mig frej och karl och fick även erbjudande om delning av dricka så då kände jag score och vi begav oss till slottis. det var supermysigt och lite senare kom steffi och hennes trevliga kompisar och då vart det partey ska ni veta.
sen kom nick och hans två polare och hej va det var en värd kväll.
det är dom där som jag vill umgås med kände jag, blandannat då!

jag inser saker hela tiden, det är bra. jag behöver faktiskt inte kompromissa utan jag kan få det jag vill ha utan att behöva lägga mig för andras åsikter och viljor hela tiden.
this is the begining of a new time!


världens snyggaste Jared.

torsdag 16/7 22:28

update.

ikväll trotsade jag att jag ska jobba imon tidigt och begav mig till mastuggsberget för att träffa folk, det var mysigt men lite cp. egentligen vill jag bara att allt ska vara fjärilar och lycka inte minst för mina kompisar men tyvärr funkar det inte så på riktigt. inte för att det inte finns lycka överhuvudtaget men den existerar inte så mycket som jag skulle vilja.
nu vill jag bara ta tag i allting och göra det bra, men jag är så feg. jag är så otroligt feg när det gäller känslor. jag trodde att jag var så säker och bara körde på det jag kände men jag märker mer och mer ju längre det går att jag är sämst.

varför måste jag vara så jävla komplicerad?

onsdag 15/7 21:47


Scarlett Johansson for Mango.

aaaaaah, hon är så jävla snygg att jag dör, shit alltså!
sen är tila snygg också, ja jag kollar på a shot at love.

nu ska jag banta, puss

bildtillägg!


såhär kul kan man ha när det är segt :)
och nej, jag är inte gravid det ser bara ut som det!

onsdag 15/7 18:44

jahajahajahajahaaaaaaaaa.

jobbet är segt men nu ska jag sluta tjata om det!
idag pratade jag iallfall med Vivan (världens finaste namn! det och holger är mina favvonamn på hemmet) och hon berättade typ sin livshistoria och var helt söt, och sen helt plötsligt när hon pratade om sin dotter började hon gråta och jag dog lite inombords när jag insåg hur mkt hon saknar att vara hemma, stackarn.
jag vill inte bli gammal nu.

annars kan jag ju berätta att jag är en väldigt bra vän som utöver mitt 8 timmarsjobb på dagarna även tagit mig an två katter som kattvakt, herrejesus :)

nu är det snart helg och det är skönt men det roliga börjar redan imon, samlar ihop några till mastuggsberget om det inte regnar och skit, kom dit för fan!

kärlek.


tisdag 14/7 20:57

det är segtsegtsegt!
men jag överlever.

egentligen vill jag bara komma tillbaka till min säng och one tree hill just nu så jag skriver bara snabbt och säger att jag älskar gabbe och elinor. dom  är bäst.


<3

detta inlägg är tillägnat alla mina underbara vänner som finns där.
ni är mina andetag, mitt hjärta och hela mig,
utan er skulle inget av det finnas.

kärlek.

måndag 13/7 17:09

hemma nu!
första dagen var helt ok, lite seg men alla gamlingarna var så jävla söta, särskilt en som heter elin och ska fylla 99 om typ en månad, shit pommesfrites alltså.
det lär bli ganska segt med typ en månad men det är iallfall pengar och nått att göra :)


haha, på jobbet med förkläde och allt!

nu har jag hyrt en välförtjänt box med hela andra one tree hill säsongen och ska bara njuta med det, tuskisk peppar och min säng, låter underbart efter denna dagen som spenderades stående!

kärlek till er.

måndag 13/7 07:06

fyyyyy!
är det ens lagligt att gå upp såhär tidigt på sommarlovet?
tydligen.

nu håller jag iallfall på med att äta frukost och göra mig allmänt iordning och nu ser jag klockan och måste rusa!!
önska mig lycka till,

kärlek

söndag 12/7 18:39

tänkte köra en dagens på det ifall ni är intresserade, eftersom jag var hemma och slappade blev det bara mina svarta dr. demim jeans med hål gjorda av alina och ett svart linne från mammas garderob :)


orkade inte resa mig ur sängen så det fick bli en sånhär bild!

nu ska jag laga mat och duscha,
imorgon är det första dagen på jobbet och nervositeten bara växer!

love.

söndag 12/7 14:24

yooo!

har haft en skön helg, fredags hängde jag med en massa folk och igår var jag lukas och karl ute i frejs nya hus och kollade på hostel i hans underbara biorum (!), vi kollade även jackass och bam är snygg!
åhja.
han får inte ha skägg mer tycker jag.

igår var jag i compani med lukas och hälsade på på mitt blivande sommarjobb som jag börjar på imorgon, majstångsgatans älderboende.
jag var supernervös men hon som visade mig var supertrevlig och jag ska få fina sjuk kläder där och allt, haha. det lär bli charmigt.
annars köpte jag denna klänning när jag var i norrköping, otippat färgval för att vara mig men vad tycker ni?


haha en ganska misslyckad bild där till höger, blev lite väl utdragen men iallfall:
klänning från h&m, 49,50 på rea!


kärlek.

torsdag 9/7 19:23

tänkte bara uppdatera lite smått genom att säga att jag mår relativt bra, saknar mina bitches en massa bara,

alla mina vänner ska ta åt sig av detta!

idag har varit en bra dag, hittade en klänning på hm för 49 (!) kronor, man måste bara älska rea.

den var ljusblå och så lite kajsa det kan bli men jag och lukas har ju våran pakt om mer färg i garderoben så toppen helt enkelt. nån gång får ni väl se den på också : )
sedan hittade jag min absoluta drömtelefon just nu och det börjar faktiskt bli dags för en ny nu, när jag tappade min i golvet idag för 2353463 gången gick det faktiskt en flisa i skalet, ooooooops.


ge mig ge mig ge mig ge mig ge mig!!


annars läser jag lite andra bloggar just nu för nån slags inspiration, det jag kommer fram till är att jag gillar Ellies blogg (http://jagellie.blogg.se) och att jag vill ha supermycket pengar så jag kan starta en modeblogg, lets just keep on dreaming!

Nu blire Eden Lake med pappa och Therese (för er som inte har sett den, förbövelen människor!) och imon kommer lukas min underbar vän och hämtar mig när jag väl landar hemma i gbg igen, sen blire mys och film med några vänner. toppelitopp (Y)

kärlek!





<3


onsdag 8/7 18:38

yesssssssss.
jag sitter hos pappa och visst det är supermysigt och så att träffa alla och gosa med bröderna men;
JAG DÖR AV TRISTESS JUST NU!
jag vill bara till kompisarna och vara hemma i lägenheten.
imorgon ska jag iallfall träffa Charlotte, alltid nått : )

här kommer lite bilderna från dagarna här:


hur många två åringar känner ni som älskar att dammsuga?

coolsyster har tatuerat sig!



pappa tyckte att nått var jävligt roligt ser det ut som : )

cowboylek på gatan i regnet



min lilla polis <3


söndag 5/7 18:34

den här bloggen borde egentligen heta confessions of a drinker typ.
nej, men ärligt jag har varit rejält onykter två kväller irad nu, igår var fan inte nådigt.
vi hade en spontan tjejkväll hemma hos nina några stycken och så kände vi hur sugna vi var så vi bestämde oss för att ringa nån som kunde fixa och vips så hade vi sprit. mycket var också herrejesus.
så vi drack, blev fulla, lekte jag har aldrig, skrattade halvt ihjäl oss, pratade om varför killar behandlar oss som skit, pratade om varför man endå bara tänder på såna killar, träffade på några 93:or med moppar och stötte gärnet på dom små generade varelserna, badade, slog oss och rökte.
händelserikt for sure!
mycket bra kväll.

fast idag känns det inte lika bra, haha go figure. nu sitter jag hemma hos pappa i norrköping och kan för fan knappt hålla ögonen öppna medans mina bröder kollar på svampbob fyrkant.
jag säger då det!

jag hör väl av mig imon när jag möjligtvis kan tänka klart igen.



charmknuttarna!










saknad äter upp mig.


lördag 4/7 13:46


fixade naglar igår, hade lite tråkigt :)

godmorgon allihopa!

vaknade upp med bara lite huvudvärk vilket var lättande med tanke på hur onykter jag faktiskt blev igår, men en bra kväll vare,
saltholmen är som bäst med bra folk, solnedgång, lite alkohol och en nikotinpinne eller två!

det jag gör just nu, känslomässigt, tror jag är att stänga ute känslorna som finns där inne, jag orkar inte tänka på det hela tiden så jag tar inte tag i det. det är en bra lösning just nu men förr eller senare måste jag ta tag i och bestämma mig för något.
jaja.

nu ska jag diska världens största disk och sen blire olofstorp och nina!

fredag 3/7 15:53

bra dag.

Jag startade dan med att gå upp relativt tidigt, äta frukost och säga adjö till  min syster som skulle åka tillbaks till norrköping, sen dushade jag och valde kläder ganska raskt för att kunna sticka iväg på provfilmning, det kändes jättebra men dom ska egentligen ha någon som är yngre än mig så vi får väl se :)
sedan bara det av till gymmet äntligen, känns som om det var år sen!

nu degar jag bara hemma samtidigt som jag dreglar över alla bilder på Jared Leto som jag kan hitta, vid sju ska jag möta upp Elinor och Joseph och kanske fler vid kapten för att åka ut och mysa på saltis hela kvällen.
Härligt alltså.

kärlek till er!

torsdag 2/7 23:59

jag måste egentligen verkligen sova nu för jag har en provfilmning imorgon klockan 12:15 på castingcompaniet, kan iallafall texten och sådär så det borde lösa sig.

det har varit en bra dag, både idag och igår.
äntligen fick jag träffa mor min igen när vi åkte och hälsade på henne på seglarturnén, vi har inte träffats på två veckor och hon kommer inte hem förän 18 juli så det blir ff all the way.
lite uppdatering är att på lördag ska jag till nina, söndag åker jag till pappa och 13 börjar jag jobba på mitt sommar jobb.

nu blire min underbara säng:


hade ju inte varit helt fel! nån frivillig som köper den till mig?

onsdag 1/7 10:19

juuuuuuuuuuuuuuuli!

ville bara säga att jag sticker med minna, sam och lukas på mini bilsemester och hälsar på min mamma nånstans i sverige.
kommer tillbaks imorgon!


Dagens:
vitt halv genomskinligt linne från åhlens
egen gjorda jeans shorts, eller ja jag klippte dom iallfall!
halsband från jag vet inte vad, nått jag rotade fram.
bikini överdel från hm

Förhopningsvis slutar det göra ont någon gång.


kärlek!

RSS 2.0