måndag 28/2 22:19

fotodag?
började bra
fortsatte bra
var tjock
finaste ringen hade alina
puss!

söndag 27/2 22:20

NOM! (förlåt nina)

söndag 27/2 20:27

spontana myskvällar är dom bästa, snart bor vi ännu närmare. THATS RIGHT! om mindre än en månad flyttar jag till haga och är skitcool, hihihihihi. UNDERBART! då är alla välkomna att bo hos mig efter utekvällar, yeeeep!

fredag 25/2 22:14

finbesök,
efter en dag av sjöfartsmuseet, pizza, bus, lek och skratt så är det skönt att avsluta med lite mjölk och flingor vid mitt röda köksbord.

torsdag 24/2 19:40

försvinner in i änglagård. har alldeles för lite inspiration, för dåligt självförtroende, för lite läsare och för lite nina-doser för att kunna blogga bra just nu.

torsdag 24/2 10:06

dags för skola och i min väska finns det som räddar upp mina föreställningsnerver och allt annat jag kan tänkas oroa mig för...puss!

onsdag 23/2 21:01

today,

en massa fina grabbar i ett och samma inlägg. dagen innehöll teater föreställningar (som gick skitbra sen), köp av jacka, bussresor, spontanfika med grabbsen och ern massa mys med två av mina fina bröder. hade det bara varit lite varmare så hade jag varit totallycklig nu, ge mig!

onsdag 23/2 07:04


nu, the perfect white t-shirt and I are off to school. tack och hej leverpastej!

tisdag 22/2 15:12

köper nog världens snyggaste jacka för ynka 299:- på H&M as we speak...

tisdag 22/2 12:53

ett besök på dansforum last night för veckans livsviktiga dos av jazz burlesque, nina och mike
det absolut bästa sättet att spendera en måndag på. jag trodde aldrig att det skulle vara så roligt att ligga och vara sexig på ett golv medans en galen amerikan skriker ut hur mycket vi rockar. tydligen så får jag en speciell blick när jag ska vara sexig och tydligen så bränner man sig sjukt lätt på golv när man glider på dom. jag älskar det.

måndag 21/2 22:51

klagar på att jag inte vill vara tjock längre men ändå så kan jag inte få mig själv att sluta. det verkar så enkelt, bara börja träna mer, äta mindre och skita i sötsaker. jag brukar kunna hålla det i en dag, sen skyller på att det är så stressigt i skolan eller på min trötthet. är så trött på att skylla ifrån mig och på att misslyckas men ändå så är det de enda jag gör. folk försöker få i mig att min kroppsbild är fel, att jag duger som jag är men kanske borde dom leva en dag i mina kläder för att förstå. jag är inte nöjd och jag kommer inte bli det heller, för jag vet att jag aldrig kommer se ut sådär när jag har en rosa/turkos bikini på mig. jag vet att jag aldrig kommer ha självförtroendet att tro på folk som säger att jag duger och jag vet att jag inte kommer kunna gå ner i vikt. kan inte. kan.inte.

måndag 21/2 19:38

en dag med världens finaste pappa,
mongo.
yep, såhär bra bilder ska jag börja ta från och med nu. med världens.bästa.systemkamera. mumsmumsmums. massa bilder varje dag helst, bara att börja peppa. ni fotokunniga får gärna tipsa mig, behöver all lärodom jag kan få!

söndag 20/2 21:06

kan inte låta bli att tycka att han är lite lite lite (sjukt) snygg och charmig. förlåt världen, livet och mitt rockiga jag. ska tralla vidare på popular nu och hoppas att ingen hör mig. lalala populaaaar

fredag 18/2 12:53

det snöar utanför bussfönstret och jag funderar på låttexter, lyssnar om och om igen på förlåt att jag aldrig sagt förlåt med daniel adams-ray och tänker på vad han sjunger. funderar på tonen och på känslan i hans röst och vad det är för historia han berättar. om vad han menar med att hjärtat sitter utanpå. och varför han alltid vänder om när han vet att det kommer göra ont att börja om igen. jag godkänner hans ursäkt om att han aldrig har sagt förlåt, jag lider med honom och jag ger tillbaks hela honom så han kan ge tillbaks hela sig. när jag väl har kommit igång så lyssnar jag om och om igen på samma låt och inser hur smärtan lyser fram i hans röst. jag inser att låten bara handlar om ett ord och det ordet kommer alltid tillbaka, ordet kärlek nämns inte en enda gång i låten men ändå, känslan är där.

i ett samhälle där svenska artister antingen är överhypade eller alldeles för mainstream så är det skönt att daniel adams-ray finns. han står ut tycker jag, han har inte en jättepopulär solokarriär och han är egentligen bättre på att designa kläder än att sjunga men ändå. jag beundrar hans mod, hans texter och hans sätt att helt totalt bara kasta sig ut och blotta sin själ.

Daniel Adams-Ray

torsdag 17/2 15:30

männen i mitt liv! och grattis till anton på 10-års dagen. du kommer alltid vara bebisen som somnade så fort du blev lagd i min famn när du bara var några veckor gammal, alltid.

onsdag 16/2 20:13

jag har det bra.

onsdag 16/2 15:13

second hand,
klänning från myrorna, ringar från erikshjälpen.

tisdag 15/2 20:23

skrattar så jag skiter ner mig här borta, I bet you wanted to know that!

tisdag 15/2 17:20

F-R-A-M-M-E!

tisdag 15/2 07:12

next stop...?

måndag 14/2 18:14

19 timmar kvar....

måndag 14/2 12:09

how I spent my weekend,
fett med nice. och välkommen till dom typ sju nya läsarna som har hittat hit! hoppas ni får ut det ni vill av min blogg och att ni ska trivas. puss!

söndag 13/2 01:40

new in,
väske....

söndag 13/2 09:36

and I'm off....

lördag 12/2 16:22

stan dag med solglasögon, skinnjacka och tusen shoppingpåsar,
<3
världens bästa gabriella och jag har bestämt att vi är varandras valentines. forever!

fredag 11/2 16:12

Ett svar, ett medelande på facebook, det är så enkelt. om jag blir känd så ska jag svara på allt, alltid. vad an detta tänker ni då nu kanske. Jo! imorse när jag loggade in på facebook så fanns där ett nytt medelande, ett svar från Samuel Haus, allas våran Tzatsiki på det jag skrev till honom för flera veckor sen. kommer ni ihåg inlägget som jag tillägnade honom? Jag länkade det till honom på facebook och skrev att han kunde läsa om han ville.

svaret löd:

Men gud! Det var det snällaste någon har skrivigt till mig. Känner mig glad och tacksam. Verkligen.

Angående att folk tycker jag är dryg och verkar vara en player så har ett mynt alltid två sidor Kajsa.

Visst, jag är inte perfekt. Jag har säkert varit en riktigt dryg idiot mot folk i mina dagar och kanske krossat ett och annat hjärta. 

Men jag är bara en vanlig människa och vi gör misstag. Hela tiden tyvärr. 
Jag vill då helst se mig som en godhjärtat person som vill hjälpa mina nära och kära. Jag är även någon som avskyr ytlighet för att jag fått uppleva det så mycket.

Ta hand om dig och tack för dina fina ord!

Samuel


fredag 11/2 12:02

perfektion! springtime, come to me....

torsdag 10/2 22:56

jag har så otroligt fina vänner. satan i gatan va fina dom är som inte bara kommer och kollar på min premiär utan gillar det också. blommor, choklad och en massa kramar, det är fan så det ska vara. finaste fina. och mina motspelare ska vi inte ens börja prata om, är så otroligt stolt över hela min klass. alla bara växer och växer som skådisar och jag blev allt lite ledsen i ögat när jag insåg att jag snart ska skiljas från teatern. vad som sker vet ju ingen, själv vet jag inte om jag kommer orka att satsa. det krävs så mycket och är det något jag inte vet så är det om jag har skillsen att verkligen bli skådis. BRA PREMIÄR IALLAFALL!

måndag 7/2 22:30

tänk att även fast det är någon man inte känner och aldrig kommer ha äran att få känna så kan man bara veta att den personen var så fin. så himla fin. man bara känner det i hela kroppen. jag måtte ha nån konstig jävla andlig kontakt med Heath Ledger för jag känner det överallt, varje gång jag ser hans ansikte på film eller bild. så fantastiskt fin. en dag kommer vi ses, det tror jag. en dag kommer du och jag prata om livet, en dag kommer du dela med dig av allt det där kloka jag tror du hade att säga. en dag ska vi spela paintball och skratta såhär.
'
stämningen: Mando Diao – Ochrasy - MTV Unplugged

söndag 6/2 21:53


vill tillbaks. till vackra, problemfria, underbara kreta. vill till värme, glädje och framför allt solsolsol. vill bara hitta ett ställe där jag kan vara mig själv och vara lycklig som ligger lite närmare mig än kreta just nu. vill vara nöjd, glad och allmänt lycklig. med allt. vill ha sommar och vill bara skita i allt. till och med det roliga. studenten, teater och fester. fattar inte vad allt detta kommer ifrån?

torsdag 3/2 21:02

det gör för ont. det är så att jag skriker så jag får svårt att andas. att vara borta från det finaste som finns, det bästa man har måste vara som för en knarkare som inte får sin spruta, som för en alkoholist som inte får dricka ur sin vodkaflaska. så nära men ändå så långt borta. ibland känner jag för att ge upp och bara flytta bort från allt socialt för att kunna skydda mina fina, det bästa jag har, från allt ont i världen. känner mig så maktlös här borta. som en åskådare till deras liv, som en människa som kommer och hälsar på ibland. som någon man kan glömma lätt. att inte få träffa er är som att gå sönder, yttligare en liten bit varje dag. att gå och låtsas att allt är bra är lätt när man lyckas hålla sina tankar i bur, det är lätt att glömma bort tårarna som bränner och hjärtat som bankar av rädsla för allt som kan tänkas hända. det är lätt att inte sakna det man aldrig riktigt har haft, det är lätt att försaka en barndom. alldeles för lätt, skrämmande lätt. jag saknar er så att jag kan dö.

torsdaf 3/2 06:30

orkaaaaaar inteeeeeeeee skolaaaaaaaaaa

onsdag 2/2 20:56

studiotime,
''gästartistade'' på mina grabbars skiva idag. chillade i studion och fick previews på plattan och blev så fantastiskt jävla stolt över dom, snacka om att utvecklas åt rätt håll. har saknat att umgås med dom också. sen blev det iallafall ett sångbås med gosi och brainstorm fram till ett bra resultat. lyssna får ni göra när skivan släpps!!

RSS 2.0