tisdag 29/6 23:36jag kollar på världens finaste kärleksscen om och om igen. helt plötsligt är den slut för 5:e gången och jag rycks med ett slit tillbaks till verkligheten, ensamheten. jag skulle vilja försvinna i armar, i en trygghet, i en värme. jag skulle vilja känna att jag duger och jag skulle vilja att allt bara går bra. jag skulle vilja vara någon annan för det är aldrig nog att bara vara jag. aldrig bara jag, mig eller någon annan. jag skulle vilja vara den med flyt, den som alla letar efter och saknar, jag skulle vilja vara DEN tjejen. jag skulle vilja ha styrka att sluta ha dessa deppiga nedgångar efter veckor av flyt, jag skulle vilja vara den lyckliga glada och bubbliga hela tiden. jag skulle vilja sluta att ha som enda utväg att skriva dessa inlägg på min obesökta blogg, bara för att skriva av mig.

ikväll var nina här, det blev allsång och en massa prat. gillar den flickan. imon kommer johanna, det blir övernatting och en massa prat igen. jag älskar att jag har er ska ni veta.

söndag 27/6 20:34


hemma igen!

fredag 11/6 19:01

dagen i bilder,


emoo

nya solglasögon oså, kanske sist i världen med att skaffa rayban kopior!
lindex, 79:50 kr

grr. 99 kronor, h&m!

nu, efterätt!

kärlek,

fredag 11/6 12:59

it's just as simple as that,


svart är världens bästa färg!
jag är inte sommaren her self om man säger så :)

nu plingar finisen på dörren!

love,

torsdag 10/6 18:43


vem säger att man inte kan sitta hemma med en kebabtallrik och fira när man precis gått ur tvåan? istället för att supa hövvet av sig då!

feeeet torsdags kväll, bokstavligt talat :) idag bokade jag o mamma äntligen våran greklands resa, den 18:e sitter vi på ett plan mot sol, bad och snygg bränna! i like. på lördag blire Berlin, fet början på sommaren eller vad!?

love,

tisdag 8/6 21:02

har en liten filmkväll här för mig själv!

absolut sevärd film, mycket fin! bra skådisar, fin handling och underbar miljö.

nu, dags för nästa film!

kärlek,

måndag 7/6 23:25

mycket fin avslutning för Katla Events första termin på meeths idag:

kommer sakna er under sommaren änna!

love,

torsdag 3/6 17:50


som man nästan kan tänka sig när man ser bilden så var jag på studentmottagningen igår. fina nima tog studenten och vi var självklart på plats för att fira honom, ha kramkalas och äta en massa god mat och tårtor. han var mycket stilig som ni ser på bilden och det blev en mycket bra kväll, liite mycket alkohol för vissa av oss kanske. senare, vid glatt mod, lämnade jag karl seth och lukas resten av sällskap som drog vidare in till stan för att gå en promenad hemåt genom slottis. det slutade med att vi hängde på plikta och karl gav mig ett antal märken till idag. ett uppskrapat knä tillexempel. så går det när man brottas i en sandlåda, don't try that at home kids!

idag gick jag o nina på stan i x antal timmar och det var mycket mysigt som vanligt, ninafina <3 jag hittade iallfall mina blivande solglasögon på lindex, jag vet att rayban kopior är rätt mainstream nu för tiden men dessa satt så bra på att jag faktiskt skiter i det! :)


syns väl inte så bra här då men ni får se på när jag har köpt dom :)


dom får inte riktigt rättvisa på bild men jag tror att nina kan intyga om hur snygga dom var på. till mina tighta stuprör, grrr!

ikväll var det menat att jag skulle till plusgymnasiet och kolla på lite grabbar men jag orkar verkligen inte. är helt trött och död och sjuk så nääe. vill bara sitta här i min sköna soffa och vänta på att mamma ska komma hem så jag får naturlakrits. haha. godaste som finns typ!

hoppas ni får en bra kväll.

love,


onsdag 2/6 14:28

''nya'' favorit frisyeren;


så stel i nacken som jag ser ut på sista bilden är jag faktiskt, aaaaaaaaj.

frisyren iallafall, sneflätan har kommit att bli en favorit. är nu inne på andra dagen i rad, haha. jag har färgat håret också och det är verkligen überrött nu, älskar deeeet. precis så som jag ville ha det egentligen när jag färgade det första gången för typ ett halvår sen :)

idag gick jag till skolan för att ha gympa och sen skulle det bära av till ungdomsmottagningen. på gympan hade vi brännboll som är en av fyra saker jag faktiskt gillar att göra på gympan (dom andra tre? volleyboll, badminton och dans förstås!) vi slogs ihop med den andra klassen som hade utegympa och trots att man var lite klagig i början så blev det jätterätt. grymt roligt! efteråt såg jag ut som en tomat i ca. 8 timmar. thats just me!
sen blev iallafall min tid inställd på um så nu sitter jag här i soffan med en smoothie i handen.

nu är det dags att försöka komma på vad jag ska ha på mig på Nimas studentmottagning om några timmar, grattis till finisen!!

love,

tisdag 1/6 17:36såå,
shorts, gjorda av avklippta jeans från h&m
linne, bik bok
tjocktröja, pappas gamla från när han gjorde trollkarlen från oz
klackar, skopunkten


ponkeeen

hinner inte skriva så mycket mer för nu ska jag laga mat och sen blir det off till liseberg och salem al fakir!

kärlek,

RSS 2.0