söndag 31/1 21:57

shit alltså
jag vet inte var jag ska börja, igår var sick! jag och min fina nina bestämde oss för att låta nima fixa in oss på diamond dogs där det fin fina bandet open streets skulle spela. vi var hyper nervösa (läs, JAG var hyper nervös) och skakade av kyla när det väl var dags framåt åtta tiden. men iallafall så gick allt så bra det bara kunde och det blev till världens roligaste kväll. man kan säga att det var jag, nina och grabbarna, dom fina grabbarna thats it! vi dansade, röjde och hade allmänt grymt kul. från äventyr inne på dd till äventyr på centralen framåt två, upphittande av pengar och en mysig bussresa hem. bilder kommer imon, var så säker!

så nu fick jag uppdaterat lite, vi hörs imon!

love,

lördag 30/1 13:54

god morgon!

imorse vaknade jag strax efter nio och undrade va fan det var som hände, då hade jag liksom sovit sex timmar. men nej, jag nöjde mig inte med det. utan jag knep ihop ögonen och bestämde mig för att somna om. ibland är envishet bra för när jag öppnade ögonen igen så var klockan halv ett, sucess!

igår var en mysig kväll, jag och mina grabbar kollade på burn after reading med skådisar som blandannat tilda swinton, george clooney och en fantastiskt rolig brad pitt. det är en ganska udda och lite seg film men den är nästan värd att se för dom fantastiska skådespelar insatserna. och så fort man såg tilda swinton blev man jättesugen på att se narnia (eller okej, jag blev sugen iallfall), det var inte igår man gjorde det!

som avslut vill jag bara säga ännu en gång hur mycket jag älskar big bang theory, detta underbara program som man inte kan indvika att älska. mmmm finns inget bättre på en lördag ''morgon''.

ikväll blir nog spännande, hihi.

love,

fredag 29/1 17:41

igår var ingen bra dag, nej. ber lite om ursäkt för inlägget men jag orkade verkligen ingenting. allt var bara helt fel. idag är det lite bättre, fortfarande saker som är helt cp men íallfall lite bättre. jag känner att jag behöver mina brudar för en fika eller bara allmän tjejkväll. ska försöka få ihop det på lördag.
idag har jag iallfall varit på göteborgs stad kontoret vid bergakungen för att bli intervjuad för en tidning som kommer hem till alla i centrum. intervjun kommer handla om när jag arrangerade på meeths för ett tag sen. fun times!

ikväll är planen att nu laga mat med lukas, eller han ska laga mat till mig snarare, haha. sen kommer dom andra grabbarna och vi ska kolla på film och mysa. gott!

hoppas ni har det bra.

love,

torsdag 28/1 21:14

idag är det mesta mörkt. inuti och utanför.


onsdag 27/1 13:57



Kelly Osbourne, så jäkla snygg.
hon har verkligen uppdaterat sin stil på sista tiden och jag skulle kunna
dö lite för att få hennes utseende eller bara garderoben. mumma!
vad tycker ni?

kärlek,

onsdag 27/1 12:21

så, hemma idag igen alltså. jag kände mig relativt frisk igår och laddade för skolan men sen kom mamma hem och då blev det ett himla liv och så bestämdes det att jag ska spendera ännu en dag i sängen. med undantag för bandmötet ikväll då. det är iallfall ganska gött att bara ligga här, äta naturlakrits och slöglo på tv.

egentligen hade jag bestämt mig för att få gjort så mycket skolarbete som möjligt men jag orkar verkligen inte. det jag måste göra är att skriva klart mitt shakespeare arbete, som faktiskt nästan är klart nu, men jag har inte instruktionerna här och dom måste jag ha. sen då, den omöjligt tråkiga svenska uppgiften. läsa august strindbergs bok hemsöborna och skriva en ''läsdagbok''. asså, jag har läst de första två kapitlerna och jag spyr på hur tråkigt det är. fyfaaaaaaaaan.


hade kanske varit lättare om man
såg filmen? sven wollter hade kanske
gjort det hela mer intressant.

nä, jag får väl försöka hitta styrkan att stänga av seventh heaven nu och sätta igång.
wish me luck!

love,

tisdag 26/1 17:24

gokväll!

så jag har blivit sjuk igen, iof en vanlig förkylning denna gången men jag är så jäkla trött på att må dåligt. jävla årstid jävla allt och appropå jävla, jävla snö och kyla. ljusglimten har idag varit greys anatomi och att robert pattinson gästade ellen, other than that, nothing. jo johannas och ninas sms då och träningsplanerande med elinor. något som verkligen inte har uppmuntrat är att jag fick en räkning på en bok från skolan som jag har i skåpet och inte fått en enda påminnelse om fast dom påstår det, idioter. känner mest för att fortsätta spendera hela veckan i sängen och dra något gammalt över mig men imorgon är jag nog tillbaka i skolan. senast torsdag iallfall!


och nu sitter jag och kollar på förkväll av någon anledning och undrar bara
varför i hela havet är elisabeth höglund är en av programledarna?
hon kan ju förfan inte prata ordentligt och skämmer bara ut sig. nä håll
dig till att debattera eller nått bettan!

okej, ber om ursäkt för detta smått agressiva inlägget och kommer tillbaka med bätte humör imon. förhoppningsvis.

kärlek,

måndag 25/1 22:01

guldbaggegalan ger mig inspiration, nu har jag listat några av dom enligt mig absolut bästa svenska skådisarna som jag verkligen skulle vilja ha chans att jobba med en dag:


anastasious soulis, fina fina du.
berör bara genom den där genomträngande
blicken, jag är otroligt imponerad och inspirerad
av hans skådespeleri.


hej gustav skarsgård. du är inte så dum du. senast,
din fantastiska tolkning av hamlet. gör en dialog med mig?


annika hallin, ni har antagligen sett
henne som mamman i ''i taket lyser
stjärnorna''. verkar som en fantastisk
kvinna, människa och skådespelare.


joel kinneman. behöver jag säga mer? jag vet att hela sverige har fått
joel-febern men något jag verkligen har märkt är hur fantastiskt bra
han faktiskt är. nu vill jag se honom på scen också, så jag verkligen kan
avgöra. men bra är han, och snygg, ja.


jonas karlsson. fina jonas. så snäll och underbar, och en sådan fantastisk
skådespelare. en riktig tillgång för sverige.


om det är något man vill göra i sin skådespelar karriär är det ju att
spela in en film med michael nykvist, right?


och sist, men absolut inte minst. min älskling, min idol, min eric ericson.
tänker inte säga mer än så.

nu, dags för sängen!

love,

söndag 24/1 22:31



ungefär så ser man ut när man är i sthlm och precis har sett gustav skarsgård spela hamlet.
så ser man även ut när man på samma ställe i publiken såg fares fares, robyn och ena halvan av snook.
me like!

nu är jag hemma och peppar för cabaret rep imon!

love,

lördag 23/1 10:22

stockholm.
ja, jag är här nu. resan har tyvärr inte börjat bra så nu ska jag jobba hela resten av tiden på att inte tänka på det utan bara njuta av att vara i denna vackra stad igen och träffa släkt och vänner. förhoppninigsvis funkar det någorlunda iallfall.

hoppas ni mår bra och att göteborg håller sig i skinnet medans jag är borta

love,

onsdag 20/1 19:43

mättnad mättnad, underbara mättnad.
det finns ingen bättre mättnad än när man har lagat maten själv och verkligen kommit på något jättegott, mmmm.

idag har jag gymmat igen för första gången på typ månader känns det som, det gick faktiskt bra trots ett antal halter av antibiotika i blodet. nu kan jag må lite bra när jag kollar på biggest loser också, som jag faktiskt av någon anledning har suttit bänkad vid de senaste dagarna. äh vettefan vad det är med mig. annars så blev jag en riktig svt tittare igår, tittade på typ tre program med mamma igår. tänker inte ens avslöja vilka det var!

på det hela taget är jag redo att släppa taget nu, och har varit ett bra tag. synd bara att ''alla'' inte är likadana.


snygg snyggare elin kling. jag avundas verkligen hennes otroliga
snygghet och hennes vardagstil. bild tagen från hennes blogg

nu, dags för nagelmålande!

love,

tisdag 19/1 17:57

alltså, vilken jävla loser gör en facebookgrupp om att det ges pengar till behövande på haiti om man går med och sen byter visningsbild till något jävligt äckligt och allt visar sig vara en bluff? fyfan. den människan kan ju inte vara helt frisk.

jaja, anyways. vidare mot lite trevligare saker!

idag har jag haft en konstig dag, vi börjar tio över ett och slutar halv fyra på tisdagar och jag blir iallfall helt snurrig i huvudet av att allt blir vänt på det sättet. när jag kom hem damp jag bara ner i soffan och har inte rört mig sen dess, detta har fått mig att inse att jag börjar hellre tidigare och slutar tidigare än att hålla på och vända på dagen såhär. man hinner ju liksom inget varken innan eller efter skolan på detta sättet. imorgon ska jag iallfall börja träna, det ska bli riktigt skönt. är lite nervös bara, vet inte hur det kommer bli med all antibiotika i kroppen att försöka få upp konditionen igen. wish me luck!

nu blire big bang theory och mat snart förhoppningsvis, jag är hungrig som en liten varg.

kärlek,

måndag 18/1 20:36

glad måndag allihopa!
why not liksom? :)

det har varit en chill helg och som start på det kör vi en chill måndag också. höjdpunkten på måndagar och torsdagar är ju definitivt cabareten även fast jag inte har kommit in än. men på torsdag, då jävlar, då blire repa av! annars vet jag inte ett bättre sätt att spendera kvällen på än prata med elinor på msn och planera för alla fester vi ska inta och då framför allt we are 8-teen @ berg 211. det är mina kompisar som fyller arton och det blir en stor fest för ca 300 pers. det kommer bli så otroligt fett och vi kommer vara så otroligt snygga. här kör vi fullt ut, klackar, läppar och ben hela vägen liksom.

idag när jag öppnade expressen fredag så fann jag att dessa fina hollywood damer hade blivit fångade på bild:


tyckte bara att dom var så otroligt fina. nicole richies hela outfit
är så fantastiskt snygg så att jag inte kan titta nog!

nu blire tillbaks till msn, socialt folk och billy talent 3 om och om på spotify!

love,

lördag 16/1 16:55

god eftermiddag!

idag mår jag faktiskt relativt bra även fast jag har typ en vecka kvar av antibiotika, det hjälper så otroligt mycket att sova. alla problem blir ju liksom större när man är trött därför så är det också ganska naturligt att dom förminskas en aning när man är riktigt utsövd. dagen har gått förbi relativt snabbt, har bara legat på soffan, haft på både dator och tv och ätit ordentligt. tydligen så är det bra när man tar denna medicinen enligt min mamma iallafall, och jag gör allt för att verkligen må bra nu.

sen livar ju sånt här upp också:



det är verkligen värt att kolla på hela videon, eller iallfall höra refrängen. Brendon Uries röst är något av det bästa jag vet, sen är fall out boy- pete med på ett hön också om man nu gillar honom!

ikväll bär det av till partille och hem till siris mysiga hem, en riktigt chill afton fåre blir. jag laddar mest upp för emergenza imorgon på musikens hus, då ska vi röja tillsammans med open streets!

kärlek,

fredag 15/1 15: 47

asså denna veckan hörni... jag vet inte vad som händer egentligen.
ända sen i lördags har allt varit superkonstigt, upp och ner som en jävla bergochdal bana, ena sekunden bra och andra sekunden dåligt. alltså, jag är inte skrockfull eller tror på konstiga saker eller så men jag tror att ödet har slagit till. jag kan inte förklara det på något annat sätt. mycket har verkligen hänt denna veckan och nu såhär mot slutet är jag helt utmattad och har bara deckat i soffan och det tänker jag fortsätta med hela kvällen. let's dance, chips och mys here i come!

hoppas ni har haft en mindre...ovanlig vecka och att allt rullar på. imorgon kanske jag har något nytt att berätta, vem vet?


hey här äre sommar längtan!

nu blire new moon!

kärlek,

onsdag 13/1 21:42

Mycoplasma är en lunginflammation som orsakas av mikroorganismen Mycoplasma pneumoniae. Man får nästan alltid feber och man kan ha en mycoplasmainfektion i kroppen utan att få lunginflammation.

sedärja. så det blev doktorns dom när jag äntligen gick dit idag efter ungefär 2 veckor av att ha mått dåligt. jag har nu fått antibiotika så förhoppningsvis slutar jag må piss snart. andra symptom som verkligen stämmer också är hosta, huvudvärk och otrolig nedsatt kondition. det sistnämnda kan tydligen ta flera veckor att återfå.
TOPPEN

tisdag 12/1 17:52

mmm det luktar sweet sweet middag från mitt kök, me love the smell of sparris!

det är något med att kolla på du är vad du äter på tv3, alltså i praktiken tycker jag verkligen att det är ett hemskt program och att folk bara blir negativt framställda men samtidigt så gillar jag att kolla på det. asså, jag vet inte om det är för att jag är en äkta svensson, om det får mig själv att må bättre eller om det ger mig motivation. tror faktiskt det är det sistnämna, jag får faktiskt lite egen motivation av att se andra äta nyttigt. och så mår man ju såklart lite bättre när man ser att det finns människor som är värre än en själv. duktigt kajsa!

idag hade jag något av en downhill mot slutet av skoldagen, vet inte vad som hände. hade mest matteångest tror jag, och kanske lite goscravings. eller mycket goscravings...ja vad ska man göra?


herregud ettan. min fina fina teaterklass. ja, sårskorpor det var en
föreställning det!

söndag 10/1 12:47

ursäkta för uppehållet men jag har haft grova problem med blogg.se på sista tiden. nu är allt förhoppningsvis ''back at normal''!

skolan har börjat igen och jag lider faktiskt inte så mycket av det, gillar läget ganska mycket. lite många inlämningar nu i början men det vägs upp ganska rejält av att cabareten kör igång nu på måndag. jag är otroligt spänd och lite nervös för hur det ska gå och vad som ska hända, men kul kommer det bli!

jag har en bra helg jag, i fredags var johanna här och vi hade myspys kväll med lets dance, fjorton suger och hipp hipp hora. igår var jag på musikens hus för att kolla på några bra band som tävlade på musik direkt. tyvärr så gick ingen av dom jag kände vidare, vilket var konstigt eftersom dom var riktigt bra allihopa. men det gäller även de andra banden, särskilt selsius som gick vidare. dom var verkligen riktigt bra, lät som en blandning av kings of leon och glasvegas typ. me like!

nu idag ska jag bara ta det jättelungt. både jag och mamma är lite halvsjuka så just nu ligger vi i soffan och slökollar på kommisarie lewis. en deckareserie med en av mina absoluta favorit poliser, inspektör hathaway, min blivande man! lite synd att han är gift med billy piper dock...


inspektör hathaway eller laurence fox som han heter på riktigt.
dock så är det ju då karaktären som är kärleken!

nu äre dags för lunch!

love,

tisdag 5/1 19:45

ja, jag hade såklart skrivit fel i förra inlägget. det är den 5:e februari och inget annat Billy T spelar. och nina, självklart ska man på we are 8-teen den 6:e!! just nu sitter jag hos pappa och håller på med biljettbokning inför imorgon, då åker jag hem igen. det ska bli skönt och härligt och allt men som vanligt lite sorgligt, orkar inte gå in djupare på något idag känner jag. iallafall så finns det bara bussbiljetter kvar så det blir till att spendera yttligare 5 timmar på en buss. kan inte ens räkna hur många gånger jag faktiskt har gjort det nu. som tur är har jag med mig min trevliga bok som jag fick av lukas, nämligen den fjärde och sista boken i twilight serien. jag speed läste trean på två dar för att komma till den verkliga utmaning, jag menar har ni sett tjockleken på fyran? dessutom hade han köpt den på engelska för att jag skulle öva upp mig, han är bra han! nu blire familjemys med film och cola på torsdag börjar skolan! love,

måndag 4/1 20:10


so, ben my man. den 6:e februari är det du och jag tillsammans.
och några hundra till i lissebergshallen, men endå.
det kommer kännas som om det bara är jag med hans röst i mina öron.
can't wait.

fredag 1/1 22:39

jaha åkej, då vare dags igen!
denna gången är det scorett skofrossan kommer ifrån:


mmm


öppen tå är verkligen något som inte försvinner skulle jag säga, mycket snyggt tillsammans med snören!


ett par enkla svarta pumps är jag verkligen i behov av!


alltså, kilklacks stövlar har jag alltid tyckt är så himla snyggt.
tyvärr så tillåter min kropp mig inte att vara snygg i overknee stövlar
men, fanny matilla, om du ser detta, köp sånna här! dom hade passat dig perfekt
kan jag tro! :)


aaaaaaaaaaaaaaah avlider!! perfekta dr. martens kopior!

hoppas ni tycker om dom som jag gör!

love,

fredag 1/1 16:16

hur coolt är det inte att skriva 1/1 som datum?

har ni alla haft en bra nyårsafton? jag blev sjuk lagom till dagen innan så jag ställde in nästan alla mina planer och det slutade med att jag åt middag med familjen hemma hos lukas som vanligt (jävlar, mättnaden) sen knallade jag och lukas hem till mig och lite senare kom karl, frej och seth. vi spelade sällskapspel, skrattade ihjäl oss (eller ja, jag skrattade ihjäl mig) och sprang ut på tolvslaget. det var hur mycket raketer som helst och jag hade nästan inte velat inviga året på något annat sätt än med mina absolut bästa killkompisar. nu såhär dagen efter har jag ont överallt och hostar ännu mer men det var nästan värt det! saknade klassen och brudarna bara.


och hur konstigt är det att Nicklas Hocker är med på sveriges sexigaste
män listan iår? INTE KONSTIGT! grrrrrr.

nu blire mad men på tv!

love,

RSS 2.0