lördag 31/10 12:33

happy halloween dudes!

känns riktigt mysigt faktiskt, jag menar hösten kan vara tråkig och regnig men nu när man sitter inne i sin soffa med varmchoklad, rostade mackor och kollar på scrubs känns det absolut helt okej. mina planer för idag är att städa tydligen, gå med mamma till kyrkogården och tända ljus för farmor och morfar, fixa mig med brudarna och sen bär det av ut någonstans. vet inte riktigt var än dock, haha allt är lite oklart. men det blir nog bra när redhead zorro hits town!!

vad ska ni hitta på?


sveriges absolut snyggaste par?
bild tagen från stylebykling.tv4.se

love,

fredag 30/10 23:38

asså jag bara älskar msn denna kvällen. underhållningen är strålande!
sen diggar jag trollhättan-bandet loving chokes också, riktigt fina pojkar det där,
en spelning på meeths med typ tio pers i publiken inklusive oss så var vi dom enda som kunde deras texter och dom enda som hade hört dom innan, jag fick tillochmed önska två av mina favoritlåtar och vi hade världens kommunikation, haha. efteråt står vi kvar i lokalen och då kommer hela bandet ut och ger varsin skiva till mig och frej med orden; förlåt för den dåliga spelningen och varsågod, den där skivan finns förresten bara i tjugo upplagor (pekar på min skiva).
fatta grejen! jag älskar trevliga och ödmjuka människor så jävla mycket. sen hjälpte det ju inte att de otroligt snygga bassisten såg mig i ögonen och undrade om vi också skulle till sticky. jag kan säga er att jag aldrig har velat vara ett år äldre så mycket som i det ögonblicket!
iochförsig pratade vi även om när dom ska spela på henriksberg och dom kanske kommer kunna fixa in mig och frej, dom vill verkligen inte att vi ska missa det ju!

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm världens underbaraste kväll?

har jag sagt att jag älskar msn? ja det har jag. nu vet ni.

love,

fredag 30/10 11:00

inaktivt ja!
sorry för det i som läser då.
jag mår bra och har numera rött hår, den ni :)
just nu har jag lite bråttom, efter en natt med ganska lite sömn efter gårkvällens hemskheter är jag inte så utvilade för fotografering med mina brudar men det blir kul endå, vi är ju endå vi!


red!

love,

lördag 24/10 23:42

jaha ni här sitter jag nyss hemkommen från biografen. mycket bra kan jag säga, jag victor marcus amanda och erik var och såg zombieland, hade väl inga egentliga förväntningar eftersom jag inte visste så mycket om filmen eller historien i sig men den var verkligen riktigt bra! det var en slags blandning mellan skäck och komedi men på ett riktigt bra balanserat sätt. rekomenderas verkligen!


snyggingarna!

idag har jag även varit i nordstan med A och kollat på trevliga band spela unplugged på music against violence, ja ni hör själva vilken bra satsning det är! imorgon ska jag träffa lilla björnen och vesslan ute i adolf för en hemlig aktion, vi får se resultat först av alla, lovar. imorgon eller på måndag senast. om jag kan stå ut med det vill säga!

nu blire äkta chic flic innan sängdags.

love,

fredag/lördag 23/24/9 (fail) 01:26

jag är så sjukt förbannad på svenska folket och hur vi röstar, jag talar självklart om idol. själv såg inte programmet ikväll eftersom jag spenderade den med mina grabbar i frejs underbara biorum, tänkte se reprisen på söndag. ialllfall så får jag sms från både olivia, alina och johanna att nicklas hocker (the man) gjorde ett sjukt bra framträdande. fan va härligt tänkte jag då, för då kan han ju inte hänga löst denna veckan också! men jo, tydligen för tjugo minuter senare ungefär får jag två sms av O och J om att han hänger löst tillsammans med eddie som förövrigt är den andra jag hejar på. mitt största mysterium är hur två så otroligt duktiga sångare kan komma så långt ner i röstnings resultat medans andra helt obegåvade töntar (ja, jag talar såklart om rabih) kan sitta säkert pågrund av vita tänder och reklamcharm. fyfan säger jag.

nicklas hocker, återvänd nu med stolthet till ditt rockband här i göteborg och bär ditt huvud högt när du tänker på hur otroligt uppfriskande du har varit för idol och hela svenska folket, synd att inte fler förstår sig på äkta talang och ärligt charm. sen kan du komma och övernatta hos mig när du vill också!


you see what I mean!

love,

torsdag 22/10 22:27

Jag har haft en bra torsdag, träffat mysfolk, skrattat ihjäl mig åt världens underbaraste johannapanna (tack för att du förgyller mina skoldagar), halvsovit, röjt efter föreställningen, haft sorgestunder och insett hur glad jag är för att jag har gabbe och lukas. ja vänner säger jag bara, finns det något bättre?
jo en sak som iallfall nästan är lika bra; DET ÄR LOV FRÅN OCH MED IMORGON KLOCKAN TYP HALV TRE!
snacka om hur mycket jag ska sova, umgås och ha kul. plus att jag tyvärr måste plugga jävlaskit matte men jag får väl stå ut.

nej nu rycker det i ögonen, godnatt!

love,

onsdag 21/10 19:29

jaha så var det slut! idag har vi spelat den sista föreställningen av vårt sceniska musik projekt ''Den goda människan''. det känns helt fantastiskt samtidigt som det känns riktigt tomt just nu, men vilka fördjävla bra föreställningar vi gjorde nu mot slutet! sista var ju absolut roligast när alla skulle skämta till det med små bus här och var. tillexempel så kuppade musikarna och spelade en discolåt på slutet så började alla på scen dansa istället för att bocka för applåder. haha. riktigt bra må jag säga.

annars är jag lite deppig just nu, känner mig inte hemma någonstans, vill inte vara någonstans. vill bara bo i en varm famn som jag vet inte försvinner eller ändrar sig. jag vill bara försvinna men samtidigt vill jag bara träffa folk. jag blir så sjukt trött på mig själv ibland. fanfanfan. jag vill bara må bra. sömn kanske hjälper?

vi hörs väl

love,

måndag 19/10 20:33

''vi har träffats för vi har ett rätt ovanligt intresse, nämligen mumintrollen!''
Färjan 3, jag säger då det!

jag borde diska men istället ligger jag (fortfarande) i soffan och kollar på the hills marathon där dom just nu spelar tokio hotel, intressant blandning må ja säga. fast fanimej vad jag hatar spencer!! och lauren är så jävla vacker, men over and out när det gäller the hills!

hur mår ni? idag är jag uppenbarligen riktigt peppad på att blogga, bara känner för att prata av mig lite. så vad händer då? jo, vi har föreställningar i skolan, än så länge har vi spelat 6 av 11 föreställningar och imorgon spelar vi tre av dom restrerande. ja shit, det blir en låååång dag, men endå rolig eftersom på första föreställningen kommer teatertreorna och kollar, andra föreställningen kommer pappisen och therese (helt sjukt, dom bilar hit, förstår det fortfarande inte, det är så sjukt orealistiskt att dom kommer) och på kvällen kommer karl, lukas, gabbe och steff!
bra blire. sen har jag och sofia en pakt att antingen så följer hon med mig hem i pausen eller så stannar vi i skolan och chillar, så som man vill ha det. love it!


jag kände för att fira denna dagen med en gammal bild
ja, det var ett tag sen, typ några månader in i ettan?


love,

måndag 19/10 17:22

alltså, gossip girl ger mig gåshud. det är fan den finaste, bästa och snyggaste serien som finns!


hey tjockarn. körde sköna stilen idag, två föreställningar och allt.


snyggarna!


med dom bästa flickorna och hjärtan i kaffet

sen kan jag ju ha nöjet att berätta om hur kär jag är i ''idol-nicklas'', ja jesus vilken kille säger jag bara. men tänk bara, snygg som ett as, världens finaste leende, snygga käkben, sjukt fint hår, snygg stil, jättegöteborsk, sjunger i ett rockband och så är han singel! ment to be?
nu kände jag behovet av att läsa hans tv4 blogg som du hittar du på denna länken:

http://nicklas.idol.tv4.se/

gotta love it!

nu ska jag samla ihop bandet för att fixa oss ett band foto som vi verkligen behöver!

love,

12/10 17:02

dagens,


klänning, second hand erikshjälpen
ribbade strumpbyxor, gina
jacka, förra årets h&m som alla har typ
uggs, skopunkten

som ni kanske ser klädde jag på mig ordentligt idag, det var riktigt kallt alltså!
annars äre premiär på onsdag, nervositet liksom.

hoppas ni har det bra i kylan

love,

onsdag 7/10 17:39

en riktigt blåsig tisdag här i sveriges framsida!

idag har jag kört på i skolan, tågåkande till frukosten tillsammans med min nyfunna vän olivia, skrattat redigt mycket med henne och spanat lite. och kramats som alltid, det är det som är så bra med vissa personer. jag tror verkligen att man kan leva enbart på mysiga kramar, det är verkligen det bästa jag vet, man mår så bra särskilt när man behöver komma bort lite från allting. haha, skumt värre sorry.
Efter skolan åkte jag, O och johanna iallfall in till stan för att johanna skulle träffa en söt pojk och vi skulle hälsa. efter det hängde O på mig till accent och jag köpte min efterlängtade bruna skinnväska!

J ringde mig precis och sa att allt går bra, vill verkligen bara det bästa för henne för hon är sådan underbar vän <3

Nu ska jag laga lite mat och vid åtta ska jag träffa linus för en kvällspromis, det blir nog mysigt :)

love,

måndag 5/10 21:06

nämensåatt, random.

ingen idé att säga att jag är igång med bloggandet igen för man vet aaaaaaaaldrig tydligen. haha, har bara inte haft någon inspiration eller något behov av att skriva! men jag lever, även fast jag låter som en kråka i rösten och börjar bli lite stressad eftersom premiären är om 9 dagar. ja säg, hur ska jag klara det? något tips för hesa röster?


bra helg förövrigt, mina brudar!

love,

RSS 2.0