söndag 30/5 16:12

fyndat på majornas stora loppis!


cp-snygg skinnkjol, hög midja


cp-snygg oversize väska! perfekt att ha till Berlin.

you like? :)


nu ska jag laga mat till min kära mamma!

love,

fredag 28/5 15:38

today:


långt linne, bikbok
skinnjacka, zara
converse
sjal från holland
strumpbyxorna kommer jag inte ihåg faktiskt


bajsdag. fattar inte hur något så viktigt blev så konstigt.

torsdag 27/5 21:42


aaaaaaah,snygg snyggare kelly osbourne!

för oss vanliga dödliga så skulle man ju kunna göra såhär:


kjol, gina
blus och armband, h&m
pumps, dinsko

en snygg stil iallafall jag skulle vilja sno rakt av!

love,

måndag 24/5 16:55


dagens:
hängselkjol, h&m
linne, hm
skinnjacka, zara
converse

yepp! idag så åkte jag till skolan vid tio som vanligt på måndagar. men såklart när jag kom fram till skolan så visade det sig att vi bara hade tio minuters klassråd och sen var alla andra lektioner inställda. och detta fick alla veta imorse, jävla bajs lärare! iallfall så har jag gjort det till något bra genom att sticka till biblioteket och hyra film, en filmdag består av dessa:



jag har än så länge sett underbara älskade och nu måste jag nog pausa i en halvtimme eller nått för gud va jag grät. jag är verkligen inte sån som gråter när jag ser filmer eller så men gud, den var så otroligt fin! förstår folk som säger att det är en av dom bästa svenska filmerna som finns. och shit, anastasios soulis är så otroligt jävla bra. han är eller åtminstone kommer bli något stort!

grattis till min syster som fyller 22 också! mycket kärlek.

love,

söndag 23/5 22:12


justin long, be mine tonight.

söndag 23/5 15:17


ÄLSKAR den nya eyelinern. så otroligt mycket bättre med en kaka eyeliner och en smal pensel. tack face stockholm!

haha asså, för er som inte kollat på jerseyshore och som tycker det verkar töntigt, jag hade hållt med er till 100 procent upp till igår men så satte jag på tvn och hamnade framför weekendbreak på mtv, och då var det just jersey shore som visades. asså jag DÖR det är så otroligt roligt, verkligen hög klass underhållande. kolla in det är ni snälla!

igår var en fin kväll. började med arret på meeths som gick superbra, det kom någorlunda bra med folk och banden ägde! jag var så stolt och glad över hur duktiga vi är i katla events. tack till ALLA som var där och stöttade! särskilt till min bunny som var där helt själv bara för att stötta mig. kärlek!

jag, karl, lukas och mikki drog iallafall vidare efter meeths till spontanfesten uppe vid skansen krona. vi kom dit vid halv elca och SHIT va mycket folk det var! det var verkligen helt smockat med folk och om man hittade nån man kände hade man riktig tur. efter ett tag tröttnade vi på att inte kunna dricka för det var så mycket poliser så vi drog till röda sten för nästa utefest och för att möta upp elinor o company. det visade sig inte heller vara så värt så då drog vi oss hemåt, det var iallfall värt, haha!


mina grabbs. watch out bitches and dudes!

snart ska jag träffa mina flickor, gabbe och elinor, och sola gärnet i slottis. UNDERBART!

love,

fredag 21/5 23:59


Världens kanske snyggaste man har tagit form i Aaron Johnson, dom flesta känner igen honom från filmen kick ass som hade premiär för inte alls så länge sen, ni vet krulltotten som spelar huvudrollen? Jag blev kär i honom när jag såg en film vid namn ''Angus, thongs and perfect snogging'' förra året. Han spelar Robbie, den megasnygga basspelande killen som gillar filmens huvudperson precis som hon är. Självklart måste ju då självaste Aaron Johnson vara exakt likadan i verkligheten? i think so. synd bara att han verkar gilla äldre tjejer, han kilar tydligen stadigt med en kvinna som är hela nio år äldre än honom, alltså i trettiårsåldern. usch!

jag tycker att ni alla ska kolla in denna romantiska komedi, det kan låta mesigt men den är faktiskt mycket fin om än lite barnslig. och sååå brittisk så att jag dregglar!

fredag 21/5 20:30


jag var uppenbarligen sur igår trots att jag kunde ha så lite kläder på
mig utan att frysa!

jag och min finis åt mackor med massa ost vid mitt röda köksbord idag

jag fick hem ett nice paket från allers också! innehållande eyeliner och
pensel från face stockholm och ett välkomsbrev, haha.

provade precis eyelinern och den funkar helt perfekt! om ni nu var intresserade :)

just nu sitter jag bara i min soffa med godis och how I meet your mother på tv. Got to love it! jag älskar fredagar. helger överhuvudtaget, HEJ vad jag ska sova. oki.

puss och kärlek,


torsdag 20/5 17:19


träffade min blivande pojkvän igår!

faaaaaaaaaaan va varmt och skönt det är just nu alltså. nu jävla håller vi tummarna för att det håller i sig!

skriver sen, ska till hulebäck nu.

love,

tisdag 18/5 22:55

back!
sorry för att ni fick vänta men det händer saker heeela tiden. här är iallfall bildupdate för dom senaste dagarna:


storfamiljen var på styrsö

minisen och fridisen inkluderat

syrran visade upp sitt ass i sin grymt snygga kjol

jag upptäckte att jag har fått årets första fräknasr

vi hade engelska redovisning och jag var stolt över vårat fina husdjur
charles, passade på att se lite tjock ut också!

mamma kom precis hem och eftersom hon ska lämna mig för huvudstaden nu i helgen så hade hon gått loss på willys:


gulle henne!

livet rullar, det går bra det mesta. ikväll har jag varit på fina annikas redovisning för hennes masterutbildning i teater, den kvinnan kan agera det säger jag bara! annars är jag lite trött på folks attityder och velande, om det är något jag inte behöver nu så är det personer som inte kan ställa upp och behandla folk med respekt och ödmjukhet. orkar inte med såååååånt!

nu, direkt i sängen, imorgon fylls med teaterlektion, pluggande, affischering och meethsmöte. got to love it!

kärlek,

tisdag 18/5 16:09




F-E-T-T!

skriver sen

love,

fredag natt 14/5 00:46

dagarna som gått i bilder,

gjorde mig redo för styrsö, mammas sailorväska till på köpet!
ser helt ond ut dock :)

åkte båt med systern som såg allmänt rolig ut, har saknat henne

mamman och systern på morgonpromenaden på vackra styrsö

inför utekvällen i majorna, nya linnet jag fick av Anna osv....

right now! eller för en stund sen.

puss och kärlek,


onsdag 12/5 16:24

red and delicious



onsdag 12/5 14:59

todaaaay har varit en ganska random dag, steg upp grymt tidigt imorse för att tydligen inte ha någon teaterlektion utan istället gå direkt till biografen i lerum för att se på digital bildarnas och media/teknik elevernas filmer där jag medverkar i en av dom :) jag spelar en tjej som blir gravid och sen handlar det om hennes dilemman kring detta, lite mer behind-the-scenes bilder på mig som gravid kommer så snart jag får bilderna av nina, haha ;)

tills jag får fram dom med lite bättre kvalité, njut av detta:


haha fint or what? blir ju nästan lite sugen!

nu är jag ledig, WOHOO!

love,

tisdag 11/5 17:00


sebastian, the one and only man!

har en massa bilder från idag men dom ligger på ninas kamera som har väärldens största minneskort. rumpa helt enkelt! nu ska vi äta tomatsoppa och varma mackor, sen vidare till stadsteatern och hantverkarna!

love,

måndag 10/5 21:24

min tredje början på detta inlägget nu.
jag vill skriva om hur jag har känt mig idag, men jag kan helt plötsligt inte sätta ord på det. när jag gick hem med jared letos röst i mina öron så visste jag precis hur jag skulle få ur mig allt men det gäller att ta det färskt. för nu, som alltid, har jag lagrat gråten, det arga och alla orden någonstans långt inne i mitt hjärta.

alla tankar om hur mycket jag inte duger som människa och hur jag vill ha något annat finns där inne och skaver men inte tillräckligt nära för att dom ska komma ut, en dag kommer jag sprängas. ska det verkligen vara såhär? jag skriver inte det här för att någon av dom få som läser min blogg ska tycka synd om mig eller sympatisera, tro mig, jag vet att det inte är någon idé att försöka förstå. det som pågår har pågått alldeles för länge för att någon ska orka bry sig längre. så länge jag fortfarande är mig själv på ytan eller hur?

idag har det skrikit och dragit inom mig, jag har såna dagar. det har skrikit och dragit så att jag inte vet vad jag ska göra, inget hjälper. jag ska försöka sova bort det, som vanligt. ber om ursäkt för emoinlägget.

söndag 9/5 20:58



damn svart hår, var ett tag sen ja. kan sakna det lite ibland, men det
röda är ändå en del av mig nu!

söndag 9/5 16:15

fynd fynd fynddag hade jag igår! skulle på ukm, ung kultur möts, på röhsska muséet där det fanns ''klädesswopping''. det gick ut på att man tog med sig plagg i bra skick som man inte behövde längre och fick byta till sig så många plagg av det som andra hade lämnat in och som fanns från weekday, monki och kastellgatan. ett av fynden var dock en kofta jag fick av amanda, kolla:


HELLO!!! (och hello cp-min. dudee)

massa andra fina saker också som ni lär få se inom en snar framtid!

love,

fredag 7/5 17:27


ja, så såg jag INTE ut idag. but still, det är en bild.

idag har jag kört på secondhand runda med nina, vi startade upp med sushi och sen begav vi våra feta arslen mot järntorget och myrorna. jag hittade en TILL klänning-väst för endast 45 riksdaler. efter det dalade turen men vi återhämtade oss med varsin latte på cigarren, mycket mysig dag! just nu sitter jag och borde laga mat men istället har jag nostalgitripp för jag lyssnar på detta:

Maritza Horn – Jämmer Och Elände

det är ett album med svenska låtar med minst sagt hemskt innehåll, jag lyssnade på dom låtarna när jag var mindre och nu sitter jag och minns stockholm och hur det var när vi bodde där. mysigt!

ikväll skulle man kunna festa, men det ska man inte! istället ska jag, nima, amanda och seth bege oss ut till frej och hans underbara biorum för att äntligen ha mysfilmkväll igen. :)
imorgon blire ukm och hem till anna!

kärlek på er,

torsdag 6/5 19:32



jeanstights, cubus
tisha, soul club (<3)
jacka, förrådet för er som inte har fattat det än, haha
converse från shang hai
sjal from the wonderful land of holland!

asså om jag får säga det själv så var jag rätt snygg idag. älskar att
känna så, det är fan grymt! mest var det nog denna herrens förtjänst:


grym bild förövrigt!

dagen började rätt dåligt ändå, torsdagar är inte en bra skoldag egentligen. börjar halv tio och har svenska, historia och matte följt av röst och rörelse. njaa! men jag brukar alltid pigga upp mig på röst och rörelsen så därifrån gåre uppåt och även så denna dagen. träffade nimapojken på centralen och vi gick och var stammisar på café vasa precis som vanligt, efter det gick jag vidare till järntorget för utvecklingssamtal med min klassföreståndare och mami. en latte och senare även en pizza på det och min dag var gjord!

nu blire film och vindruvor med mamman.

kärlek,

onsdag 5/5 21:46




VÄRLDENS SNYGGASTE JACKA AAAAAAAAH
jeanstights, cubus
linne med knappar, weekday
converse
sjal, köpt i holland
OCH VÄRLDENS SNYGGASTE JACKA, teaterförrådet.

ja, alltså. jag har spanat in denna jackan hur länge som helst i kostymförrådet och ÄNTLIGEN har jag kunnat förhandla mig fram med min lärare att jag får ''låna'' den till trean är slut. MUMS!!
vad tycker ni?

love,

måndag 3/5 20:43

norris är fint såhär års,





''aaaaj kajshaaaaa oscar plååsshter kajsshaa blååshaa!''



papi nöjde sig med ett happy meal idag när
han jag och therese besökte donken, han
är en mycket intressant människa ja, haha.

i helgen har jag kunnat återhämta mig lite, långt bort från all skit och alla krav. det är så det borde vara hela tiden, jag har förstått det nu tror jag. kanske är enda vägen härifrån upp, jag hoppas verkligen det.


until next time
kärlek,

söndag 2/5 20:16





snygg, snyggare, Nicole Richie.

RSS 2.0