tisdag.

bra dag kan man ju säga.
mina skor är verkligen the number 1 konstverk, vi tackar några väl valda personer för detta!
annars skrattade jag så mycket att jag nästan dog åt frisyren jag fixade åt nick på tåget (bilden) för den var fin.
ganska tråkiga ämnen annars och jag missade carls smile i bamba, attans. jag är för ofokuserad, får börja dricka mer
kaffe tror jag.  (as if att jag behöver det, haha)
:D
nu funderar jag på hur jag ska se ut hos amanda utklädd till fjortis, det blir en syn för livet tror jag.
vi snackar dubbla behåar och en massa smink!

fett nice.

jag är sugen på en nikotinpinne, inte bra.



HON ÄR MIN! bara min bitches. och kanske lite kims också.



HAHAHAHA kolla håret som sticker fram under kepsen. shit jag dör.
ja, jag är trött.

Söndag.

japp, finns inte så mkt att skriva, helgen har varit bra, människor överraskar mig posetivt (förhoppningsvis) och det mesta är toppen.
nu ska jag snart träffa lukas, wiiiiho.

skola imon jue, :D


för att jag älskar honom och han förgyllde min helg lite till.

fredag.

VARFÖR SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ?

AAAAAAAAAAAAAAAAH. PISSRÖV.

och jag är så nervös för ikväll :(

ONSDAG.

HIHIHIHIH NU ÄR JAG GLADARE!!!
JAG HOPPAS FREDAG BLIR KUL. PUSSHEJ.


tisdag.

usch. jag känner mig deppig. och det är säkert den här jävla sjukdomens fel. åh. jag vill bara vara pigg och glad och må bra! jag vill vara samma gamla kajsa som alltid med samma humör och humor.
men nej, det är nån eller något som har andra planer för mig. hoppas det känns bättre imon annars vet jag inte vad jag gör.

<3

förresten, tack ni alla som bevakar, kommenterar eller bara läser. jag diggar er serni.

måndag.

idag när jag gick upp och kollade hur många grader det var ute fick jag världens chock!
termometern stog på 15 grader o: det var iochförsig i solen, MEN ENDÅ!
vårvårvårvårvårvår säger bara. och ja, jag ignorerar att gp har sagt att det ska snöa imon. shhhhhhhh!

idag var då alltså en bra dag men solcigg, sol, underbara människor, teater lektion och annat sånt bra.
en sak var inte bra, och det är att jag har börjat tänka på en viss igen. usch. johanna ska hjälpa mig har hon lovat.
förutom johanna har jag blivit glad av hannah alina och sofia idag. och av flera såklart!

nu har jag kommit hem från repet. känns bra, lite ont i halsen nu bara.
men på fredag äre spelning på kungsladugårdsskolans fritidsgård i majorna klockan sju.
det är bara att ringa eller smsa om vägbeskrivning!



''det är vi som är Erase The Evidence''
hihi. kom på fredag, tack!

<3

förresten så äre bara lite mer än en månad kvar till mando diao, totallycka!

söndakkkk.

japp.
nu sitter jag här i vår fina fina lägenhet, helt supermätt efter alla våfflor som jag har ätit för att mamma stjuvstartade med våffeldan. haha :)


mmmmmmmmm, or what?

igår var en mkt bra dag och mysig kväll, stan med lukas, fika med hannah lukas och alina på villekulla, middag hos lukas, filmkväll! det är vad jag kallar en super lördag. lukas hittade en superfin tröja på h&m, eller ja jag hittade den faktiskt menmen :). jag hittade en underbar klänning på weekday för bara 300 spänn :D

sen på kvällen kom hannah och alina och kollade på lägenheten, och sen frej seth och amanda. vi kollade på remaken av halloween, mycket bra måste jag säga. hannah vågade knappt gå hem, men hon hade ju alina så det löste sig, haha!
puss på lördagar säger jag bara.

idag ska jag mest slappa, vara med lukas och sen blire storfamiljs middag.


lukas och hans fiiina tröja!


jag i min finfina skjorta jag köpte iförrigår :)


ha en underbar söndag alla!

Lördag!

yes. asså jag vet inte, det är nog nått fel. jag skrev liksom ett blogginlägg igår men det kom typ inte upp o:

jaja. igår var en både bra och dålig dag.
jag var på stan med angelica, johanna, fanny och amanda. det var mys men jag hittade typ inget, vi gick omkring ganska länge och tillslut kände jag mig verkligen utmattad och inte alls pigg (därav att det inte bara var en bra dag). så vi bestämde oss att bara gå till top shop och sen möta upp alina och hannah för att fika. vi kollade runt lite och gick sen till den underbara beyond retro avdelningen i top shop och där hittade jag en underbart fin herrskjorta för 189 spänn. som hittat så att säga!
men oj va dåligt jag mådde. det var nog en blandning av att jag faktiskt är sjuk och att jag hade typ världen lågaste blodsocker. men det förstod alla så vi begav oss till underbara villerkulla och åt allt ifrån mat till kakbuffé!
undebart och tjockt.

Sen blev det riktigt roligt när jag hannah och alina gick ut och rökte för oj vad vi blev fnissiga. jag behöver alltså inte alkohol för det, och det är ju tur för pågrund av denna jävla körtelfebern får jag inte dricka på typ en månad.
iallfall, sen gick vi en snabbis till myrorna och hittade lite möbler till vår sexrums stora lägenhet som vi ska flytta till,
vi planerade, haha. lukas fick ju också bo med oss, tro inte att jag har glömt dig :D

sen var det dags för fem gånger gud, en pjäs vi skulle se med klassen på pustervik. otroligt bra måste jag säga. riktigt fina rollprestationer, framför allt då den stumma killen. ojoj. jag och alina blev helt...ja rörda kan man nog säga.
puss på henne!

sen ringde jag till mandabus, hon tvingade mig att komma till henne (tvingade, mmm kanske inte men jaja) där alla grabbarna var, så jag gick till hemköp, köpte cola, såg folk som jag inte trodde att jag skulle se på hemköp, gick och kollade på torkel i knipa med mina favvisar.

sen snurrade allt så jag kollapsade i soffan hemma, inte bra. jag får nog ta det lugnare.



 

you gotta love it!

friiiiiday.

yes, jag diggar fredagar! och särskilt då lediga fredagar, kan det bli bättre?

dessutom ska jag på stan med johanna och angelica, sen antagligen fika med alina och hannah och sen teater med klassen! alltså kan det inte bli så mkt bättre :D

jag mår ganska så bra btw. jag skrev till min underbara danslärare och berättade hela situationen med körtelfebern och att jag inte kan vara med men att jag gärna vill vara där och titta. jag var lite nervös igår när jag stängde av datorn över vad han skulle tycka, men jag hade ju såklart inte behövt oroa mig. idag låg det där ett inlägg med orden:
Klart det e lugnt.. om du orkar har jag dig gärna där o tittar...

så väldigt skönt!

nu ska jag sminka mig, klä på mig och äta lite för att sedan åka ner till stan och möta dom två sötnosarna för att inhandla sommarkläder! jaaa. sommarkläder. jag har inget sommarjobb och man får ju inget studiebidrag på sommaren därför tänkte jag att det är bäst att köpa det jag behöver nu! välkommen fina klänningar, ballerina skor och shorts!
åh ja. jag längtar.


såhär såg det ur förra gången vi var på stan, undra vad som händer idag?
:D

Torsdag.

åkej. bad news.

jag var ju sjuk i typ en och en halv vecka och hade världens svullnaste halskörtel men nu har det gått ner så den är typ vanlig storlek igen. iallafall så när jag var sjuk var jag och mamma på vårdcentralen och kollade upp det och dom tog en massa prover och sa att det kunde vara körtelfeber och att provresultatet skulle komma tillbaka efter några veckor.
men eftersom jag blev friskare och friskare och svullnaden i körtel försvann mer och mer tänkte jag, äh det är ingen fara!
så i tisdags skulle jag vara med på min första danslektion sen jag har varit sjuk men jag orkade bara halva och var helt utpumpad efter det. väldigt konstigt.
och idag skulle jag gyma för första gången men så får jag ett sms från mamma när jag är i skolan som det står:
du ska inte träna idag, ring mig när du kan. puss
så jag ringde och då hade doktorn ringt mamma och lämnat ett meddelande och sagt att det var körtelfeber.
så thats that.
körtelfeber. inte kul nånstans.
men eftersom jag känner mig så pass bra kan jag iallfall gå i skolan, men jag kan inte dansa inte träna inte anstränga mig mkt. och det suger så jävla jävla hårt, hur ska jag klara mig utan att dansa i typ en månad?
fyfan. det är tortyr.

tillägg!

justdet, glömde ju säga. tack och åter tack till johanna för i lördags och för att hon förstod varför jag kände mig ledsen.

du är så bra ska du veta. <3

måndag kväll.

yes, jag känner att jag behöver få lite känslor ur mig så läs om ni vill eller låt bli.

jag och johanna var ju på sista mary poppins föreställningen i lördags som min pappa är med i för er som inte visste det. iallfall så gick vi bakom sen och dom höll tal och kramades och grät och så, och då insåg jag inte riktigt att det var slut tror jag, det slår mig nu mer och mer.
och för er som nu tänker; jaha och? det är bara en föreställning som är slut.
det är sant. men min pappa bor egentligen i norrköping och jobbar på teatern där, han har pendlat mellan göteborg och norrköping nu det senaste typ halv året för att spela i mary poppins. vilket har betytt att vi har kunnat ses mkt mer. förut och nu igen ses vi inte mer än en gång i månaden högst. och det äter upp mig innifrån.
jag är väldigt lik min pappa och kan alltid prata med honom om allt, saknaden har ju alltid varit stor iochmed att han bor så långt bort och så, men det är ännu värre nu när jag har haft honom här så pass länge och nu ska vi gå tillbaka till att ses så sällan.
jag har en stor gråtklump i magen pågrund av detta och allt är så jobbigt. det blev bara värre idag när vi pratade i telefon och han sa att jag lät ledsen och frågade hur jag mådde egentligen, och jag sa att jag mådde okej. och då frågade han varför bara okej. och då sa jag det att det är så jobbigt att vi inte kommer ses så ofta. och när jag väl sa det högt kände jag hur ont det gjorde och gör hela tiden. han sa att han alltid finns kvar och det vet jag ju, men det kommer inte bli på exakt samma sätt nu. jag förstår att det kanske är svårt att fatta om man inte är så nära sina föräldrar men jag är verkligen det med båda, det är ju liksom för att min pappa är skådis som jag vill bli det också, det var därifrån jag fick glädjen och passionen för det yrket. så det tackar jag för, tack pappa för att du gav mig allt det, för att du ger mig en massa hela tiden, för att du alltid finns där och säger rätt grejer och för att du är världens bästa.



pappisen i egen hög person.


tackar och bockar för att ni orkade läsa detta lite små lama inlägget, men vad är min blogg annars till för?

Måndakk.

sådär lite halvseg start på veckan, bowling i skolan var skoj fast jag suger, hahahahaah. ojoj.
iallfall jämfört med nick och anna!

annars känner jag mig typ super irriterad, vet inte varför faktiskt. vill bara slå på nått!
fast nu lagar min mamma lasagne så det luktar ordentligt gott från köket så det blir nog bra :)
sen ska jag repa också, förhoppningsvis går det bra så vi kan ha spelning på fredag. vill verkligen ha det snart igen, känns som om det var super längesen nu.

imorse smsade marcus och sa att vi måste ses snart och så kom vi på att vi ska ha musikgruppsreunion på lördag hemma hos mig, och jag hoppas verkligen att alla kommer och att det blir kul. har saknat gruppen super mycket kände jag när vi smsade :)

men nu är lasagnen klar så nu ska jag gå och mumsa, hoppas bara att rösten håller ikväll!

kärlek.


sommar, ge mig.

söndaggggggggggggggggggggg.

partypeople!!

nu sitter jag hemma hos lukas och ska snart spela sims, hihihihihihihihih :D
vi blev sugna helt enkelt.

skulle bara säga att jag inte är så aktiv för att mitt internet har slutat funka hemma pga av nått med flytten, så piss skit.

hoppas ni inte dör, höhöhöhöhöhöhö.


<3


riktig vänskap håller serni!


tisdag.

nu blire aktivt!

jag är fortfarande sjuk och sådär, men absolut äntligen på bättringsvägen. det blir nog ingen skola imon tycker mamma iaf, men torsdag! jag får börja gå sådär två dar och ta det lugnt och sen mer och mer så att jag inte får tillbaks den här skiten igen liksom.
klara ringde igår och åh, då kände jag hur mkt jag endå har varit borta, uuuuuusch. jag har varit sjuk alldeles alldeles för länge!
jaja, det är som det är iallfall, jag kryar mig så mkt som jag kan.

annars så trivs jag super bra i den nya fina lägenheten, har satt upp alla mina affisher och det så mitt rum känns verkligen som mitt, nu fattas det bara att alla kommer och hälsar på och får se allt det nya och fina!
nån form av inflyttnings grej vill jag ju ha men det blir ganska svårt med tanke på hur många jag vill bjuda. så jag tänkte börja easy på fredag med en inflyttningsfilmkväll för mina filmkvällsbuddys (jag tror att ni vet vilka ni är så att säga, haha)
och sen kanske jag kan passa in nått med några klassisar och så. men jag är så jävla party sugen så det vill jag också ha nån här, ojoj.

precis nu satt jag och sappade mellan kanalerna på tv:n och hamnade på barnkanalen och ett program för ''ungdomar'' som heter manus x. och gud va fast jag blev!
som filmintresserad och allt var det en så jävla bra idé, ett barn (eller ja, undom kanske. hatar det ordet) skriver ett manus och varje vecka är det en ny känd svensk skådis som gestaltar en av karaktärerna och känd regissör och allt.
och sen var det svt då som hade castat och allting, det var verkligen en så bra idé.
dom gjorde en hel riktig film av den här killens manus, verkligt värt att titta på och mysa över. fler såna barnprogram säger jag bara och bort med den fula animerade skiten som oftast är.
tillbaks till fem myror är fler än fyra elefanter!
haha.

annars så ska jag faktiskt nu ta tiden att erkänna min nya kändis crush. jag vet inte om ni nångång har sett ett program på mtv som heter lifo of ryan. det är iallafall ett reality program om artonåriga ryan sheckler som är känd proffsskejtare. och som ni kanske vet är jag så jävla svag för skejtare och den stilen, dessutom bryr han sig så himla mkt om sina bröder och sin familj så man blir nästan rörd. och jag vet att mtv ganska försöker förstärka det så mkt som möjlit för att göra bra tv, men va fan, det är en lögn som jag gärna går på isåfall!


sweet sweeeeeeet eye candy!




nu ska jag återgå till mitt vänner tittande, skriver väl nått imon.

chao darlings!

torsdag.

Ursäkta tusen ggr för att jag är så inaktiv på bloggen just nu, men jag är så jävla sjuk.
och det hjälpte ju inte att jag var dum och var i skolan igår på niornas intagningprov. men jag var där för
Lukas skull och det var ju bra det iaf.
sen visade jag ju min nya frisyr och alla gillade den nog så det var ju bra det också :D

fast jag mår så pissigt dåligt just nu, har ont typ överallt, det susar i öronen och jag har nog feber.
fyfan. jag vill bara till skolan ju!!
åååååååååh.

det får bli såhär kortfattat idag och jag avslutar med att ladda upp en bild på nya frisyren, ni får ursäkta hur jag ser ut förövrigt på denna bild, tack!


måndag kväll.

I gave my life to save her
the ocean turned to red
in the fall in the fall.

You just got to love billy talent. <3



godkväll alla myspysare!

idag raporterar jag om att min en halsmandel har storleken som en golfboll, utan överdrift.
ajaj. så nu ska jag vara hemma imon från skolan så att jag verkligen orkar gå på onsdag.
men detta betyder att jag missar dansen. </3 suger apröv, jag behöver liksom varje tränings tillfälle jag kan få.
men det är så det är, jag måste bli frisk om man säger så.
På onsdag är det nämligen intagningsprov för dom blivande ettorna :D
Vi ska babysitta, prata och skratta med dom serni, och baka ska vi också!
lukas kommer så det ska bli supermysigt hoppas jag, och vi ska försöka hålla nick från att skrämma alla stackars små nior, han kan vara pretty skrämande när han vill liksom.

idag har varit ganska okej, jag gick till skolsyster med johanna (<3) för att kolla upp mandlarna och knölarna och det, hon sa att det inte var nån fara utan att det berodde på att jag var förkyld, så det var ju tur som fan.
sen hade vi vår näst sista bildlektion, värsta sorligt tkr jag, jag gillar bild och annika jue!
efter skolan var jag för allra första gången och klippte mig hos en frisör på en riktig frisersalong ( min mamma har klipp t mig förut nämligen) och hihi det blev bra tror jag.
Karl var söt och tkte det iaf och lukas var med mig och han tkte också att det blev bra.
jag tänker inte lägga upp nån bild nu så ni får se till att träffa mig om ni är nyfikna :D

för att citera karl:
kör på överraskning, se deras miner när dom får kåtslag (Y)

hahahah. det var dagens tror jag :D

puss och korv på er som läser!

RSS 2.0