söndag 30/8 13:15

yes, i'm off till stan nu med grabbsen men först, en dagens:


skjorta, h&m (köptes iförrigår)
jeansinspererade tights, gina

love,

söndag 30/8 00:12

ja, fast jag ser det som lördag fortfarande men jaja.

jag har haft en jättebra dag!
först mötte jag upp mamma och vi gick och åt falafel på järntorget, sen drog vi oss in mot stan med regnjackor och allt med oss, vårt mål var att hitta en skinnjacka och en mobil, vi hittade båda såklart :)
det var på zara jag hittade jackan, men nu är hemsidan helt seg så jag kan inte visa er, köpte den inte idag iallfall eftersom vi skulle vidare till finnkampen men detta görs imorgon när jag slår runt på stan med grabbarna <3

mobilen då, ja den köptes inte heller utan det inväntas just nu pengar från pappan, men den här blire antagligen:



Spela, organisera och följ händelserna på den klara och skarpa 2,6-tumsskärmen. Med hjälp av Media Go kan du dra och släppa videoklipp, låtar, foton och mycket mer mellan datorn och telefonen. Du kan också se de senaste YouTube-klippen, eller ladda upp egna, med perfekt upplösning. Kamerans 8.1 megapixlar ger dig stora bilder och filmer som du kan redigera och spara på det 8 GB stora minneskortet. Tack vare att telefonen har DLNA-stöd kan du ansluta trådlöst till andra elektroniska enheter via Wi-Fi. Se exempelvis dina foton på TV:n - anslut, slå dig ner och njut. Med snabba dataöverföringar kan du använda videosamtal, ljud, video, Internetsurfning, multimediameddelanden och e-post - var du än befinner dig. Använd det inbyggda stället och de integrerade högtalarna när du vill visa bilder och spela upp musik för vännerna. Mer skoj helt enkelt!

låter det inte underbart?

sov sött kära läsare!

kärlek,

lördag 29/8 13:20

detta blir väldigt kort nu, har lite bråttom som vanligt!
jag ska ner och möta upp mamma på stan sen drar vi mot finnkampen äntligen och senare blire partey @ matildas playce.


dagens outfit!
strumbyxor och kofta från gina
jag kör på lugglös idag!

love,

fredag 28/8 19:33

härliga härliga shopping!
idag har jag och nina hittat riktigt fina grejer, bland annat en skjorta, en klänning och en kofta.
imon blire också äntligen att köpa skinnjackan och kanske förhoppningsvis en kavaj jag hittade idag också, men vi får se, känns som om alla pengar tar slut direkt bara.
sen imon så är det äntligen dags för finnkampen med mamma och lukasen, ska faktiskt bli riktigt kul!
det är ju så jävla kul att titta på friitdrott särskilt då är man har en massa svenskar att hejja på :) önska bort regnet för min skull bara!

nu ska jag och nina tanta oss och kolla på kristallen med popcorn så får vi väl se vad som händer senare.

kärlek,

onsdag 26/8 22:06

jag glömde ju nästan att uppdatera men här kommer det iallfall,
jag är redan påväg i säng eftersom jag gick upp 05:30 imorse och ska upp en kvart senare imorgon så tänkte att jag skulle vara en duktig flicka att bestämma kläder för imorgon och sen krypa ner, ska faktiskt bli riktigt skönt!

kvällen började tråkigt men blev mysig och spenderades med marabou amigo (mammas fel), trevliga msn konversationer bland annat lite dreggel med steffi och nina, massvis med kallt vatten (haha. jag vet inte.) och bra musik, kan det bli så mycket bättre en onsdags kväll?

nu ska jag gå och drömma trevliga drömmar!

kärlek,

onsdag 26/8 16:55



jag har preciiis invigt min nya tränings dvd från les mills och jag kan ju lova att jag inte såg så glad och outtmattad ut som dom vackra smala kvinnorna på bilden iallfall, men kul vare. det enda jag egentligen visste om det var att programmet jag har heter body jam och att det var någon form av dans. så jag satte på mig street byxorna och ett linne och körde igång,
det första som hände var att det kom ett snabbt collage med en massa bilder på folk som tränade och såg allämänt tillfredställda ut, haha. sen kom en varningstext om att folk med svagt hjärta borde undvika dvd:n (underfär där börjar jag fundera på hur jobbigt detta egentligen skulle bli och funderade även på att låtsas att jag hade dåligt hjärta och sätta mig med min hallonsorbet och fortsätta kolla på simpsons) men jag gav iallfall inte upp utan körde igång som den så söta trevliga instruktören sa till mig. till min stora förvåning var det faktiskt riktigt kul och givande, jag har ju dansat mer eller mindre hela mitt liv och detta var en blandning av både street och lite jazz. faktiskt riktigt härligt. och såklart världens bästa känsla när det var klart, så himla duktig kände jag mig va!
så om du känner att du inte hinner till gymet och inte orkar med den långa prosessen, surfa in på lesmills.com och testa, så får du ett ca 30 minuters långt träningspass i ditt vardagsrum, topp.
jag själv tänkte att jag endå ska fortsätta med gymet så jag varvar lite :)

hahah ja detta lät som världens reklam inlägg, här av mig senare!

love,

tisdag 25/8 18:26

ja, jag glömde ju!
idag fick vi reda på vad vårat sceniska musik projekt skulle bli, det blev en pjäs som heter ''den goda människan i Sezuan'', såhär står det om den på wikipedia:

''Den goda människan i Sezuan är en pjäs av den tyske dramatikern och teoretikern Bertolt Brecht. Pjäsen skrevs mellan 1939 och 1941, men fullbordades först 1943 under författarens tid i exil i USA. Första uppsättningen gjordes 1943 av Schauspielhaus Zürich i Schweiz med musik av Huldreich Georg Früh. Den mest kända tonsättningen av sångerna i pjäsen gjordes 1947-48 av Paul Dessau.

Pjäsen är ett exempel på episk teater och var inte menad att uppföras som traditionell "realistisk" teater.''



så ja, there you have it, vad vi ska jobba med intensivt i sju veckor framåt, jag tänker inte avslöja handlingen utan ni får allt pallra era arslen till lerums gymnasiet den 14 oktober för att se själva!
imorgon är det onsdag och jag ska träna efter skolan, på torsdag blire cabareten med matilda majs, topp :)
nu blire matlagning, något med köttfärs iallfall,

love

tisdag 25/8 15:52

ja jag kan ju säga att ni inte vill se min blåsa jag har på foten iallfall!
nu blire inte klackar än på ett tag igen :(
shit man.
jaja.
det blir kort just nu gossip girl började precis, helt sjukt förvånande!

love,

måndag 24/8 21:16

come with me friday, don't say maybe.


sitter och funderar lite på morgondagen som är den dag som vi får reda på vilken pjäs det blir att repa nu i sju veckor i skolan. jag har en slags nervositet i magen som gör sig påmind genom rysningar av någon anledning, har aldrig hänt förut, men eftersom jag är nervös relativt ofta (haha) så är väl det inte så jäkla onormalt iallfall!
så håll nu tummarna för att det blir något bra, intressant och lite svårt för oss att bita i denna terminen :)

så avslutar vi med detta:

 martin perlhede säger:

du jag kom på en sak
när jag satt å kollade på family guy
hatar verkligen reklam så märkte jag att jag hade en kortlek på soffbordet så började jag sortera korten i ordning och spader, hjärter, spader och ruter och så märkte jag att family guy hade börjat igen! 
jäkligt smart endå och eftersom jag inte har någon blogg så undra jag om du har lust att dela med dig av den i din blogg   vet ju att du har så otroligt många läsare så tänkte bara!

(okej det sista är verkligen en lögn men jag tycker det var sött så det platsade :) )

måndag 24/8 17:37

wihoo. första riktiga skoldagen idag då! eller ja riktiga kanske inte, vi började kvart i tolv med kultur och idé historia och efter det historia, sen vare slut. haha. men det beror egentligen bara på att våran svenska lärare inte är här den första månaden så det blir många konstiga hål och saker nu, men mjukstart, we like!
sen mötte jag upp lukas i skolan, vilket bara var supersjukt eftersom vi aaaaaaldrig har gått i samma skola utan bara känt varrandra i hela livet, så jäkla konstigt men underbart och härligt, iallfall. så vi mötte upp emy i stan och begav oss till villakulla och kakbuffé och jag kan säga så mycket som aldrig, jag är så mätt att jag mår illa! fast som vi alla antagligen vet så kommer jag inte hålla mitt löfte med aldirg igen, men iallfall inte än på ett tag igen :)


klänning/väst från erikshjälpens secondhand
fejkconverse från din sko
solglasögon från h&m

söndag 23/8 21:39




you know it will always just be me,
lets get these teenhearts beeting faster, faster!

åh. rösten ger mig kåtslag <3


söndag 23/8 16:34



dagens, veckans, månadens villha begär!!
skinjacka designad av bloggaren Kenza för Jofama, så sjukt snygg.

jag och nina hade en toppenmysig kväll igår med tjejsnack, veckorevyn, satc, skype och nattpromenad!
låter som en riktigt klassisk tjejkväll, right? mysigt vare iallfall, vad man nu vill kalla det :)

annars så är världens snyggaste norrman, världsmästare i spjut också, Andreas Thorkildsen på tv just nu, som dom flesta kanske vet så är vi ju mitt upp i friidrotts VM, och okej, jag är inte så himla sportig av mig men när det är friidrott då sitter jag och min mamma som klistrade framför förhoppningsvis (så man slipper reklamen, duh!) svt och bara njuter.
fast idag ska vi faktiskt lämna tv:n också och dra oss ut för att äta middag någonstans, jag tror tillochmed att jag ska vara så modig och använda mina nya skor, höga klackar och allt. jag måste ju ha en ivigningsdag!

vi hörs senare hörni, kärlek

fredag 21/8 17:56


outfit från stockholm förra veckan;
jeansleggins (vilket jag har slutat med nu, shit vad jag har saknat riktiga jeans) gina tricot
ballerinaskor dinsko
jacka h&m


Martin har gjort mig hungrig så nu ska här lagas mat,
talk to you soon!

torsdag 20/8 23:15

Jag tycker synd om världens alla män, tänk va jobbigt det måste vara att försöka leva upp till Edward Cullen-idealet. jag menar, det är kanske 10% av jordens kvinnor som inte skulle vilja träffa en kille som honom!
dom dejtar någon och tänker;
''ja men han var ju jättetrevligt, rolig och helt okej snygg... men vänta! jag vill ha någon som knockar mig, som är så där extrem snygg, overprotecting och jävligt sexig, nej jag ska nog inte ringa den där killen endå.''
även jag kan känna mig ganska uppgiven när det gäller killar efter att ha sett twilight, jag menar herregud hur mycket den filmen och hysterin om den är överskattad så är han helt jävla speciell endå. Edward alltså. och ja Robert Pattison gestaltar honom med bravur men det är ju forfarande Ed som är den folk blir kära i. jag tror inte på hysterin kring Rob, tjejer där förälskar sig bara i rollen, personligen tycker jag att han verkar ganska skabbig. men okej, Ed är jag med på, det kan jag faktiskt erkänna, och hur mycket jag än väntade med att se filmen och hur mycket det än gruvar mig så är jag en sucker för twilight, damn.
vad hände?
shh. sprid det inte är ni snälla!


jag är speciellt en sucker för leendet, vet inte vad det är.
och käkbenen, jag menar kääääkbenen!

torsdag 20/8 18:52

första dan avklarad, check!

det var faktiskt riktigt härligt, bara att komma in i estethuset igen och känna atmosfären, jag skiter i vad man ska tycka, jag gillar verkligen att skolan är igång igen!
vad som verkligen hjälper är att treorna är borta (bort med det gamla in med det nya, ja tack. förändring är bra, om ni förstår vad jag menar), att solen fortfarande är framme och att på tisdag kör vi igång med vårat stora sceniska musikprojekt som inkluderar alla bildtvåor, alla teater tvåor och alla musik tvåor i skolan, det blir stort och jag är redan pirrig, hihi :)
 

nya schemat men man ser ingenting, hihi.

hörs senare eller imon!

love,

onsdag 19/8 20:07

Ny layout jotack!
johanna is my man <3

Nu blire aktivt här, kände att jag behövde förnya mig på bloggen innan jag fortsatte med skrivandet. jag försöker faktiskt förnya mig ganska allmänt, bort med dom gamla kärlekskänslorna för den personen, bort med ettan i gymnasiet (hello tvåan imorgon) och in med att må bra! sounds good to me :)


här kommer iallfall lite nya bilder från mina shopping intag i stockholm igår:



förlåt för bilden!
jeans från topshop och höstskor från skopunkten


mmm jag längtar till hösten?

känns skönt att vara tillbaka!
imorgon kommer jag med en update om skoldagen och en bild på det nya shemat, vettefan hur det blir alltså. stay posetive!

kärlek,


fredag 7/8 15:23

kort update!

igår spenderade jag kvällen på mastuggsberget med först nina och olle, senare kom lukas frej och seth också. meningen var att äve karl skulle komma men han hade skadat sig ordentligt i armen så han har fått spendera natten på östra. våra tankar gick till dig kalleponken!

snart kommer mamman och systern hem från sthlm så jag håller som bäst på med städning av lägenheten just nu och ikväll blire fördrinkar hemma hos lukas med honom och emy, efter det går vi vidare på fest hos emys kompis, skulle tydligen bli uppmot 40 pers i en trea så vi får väl se hur det blir, haha. förövrigt gillar jag dom så himla mycket! fan va vi skrattade när vi planerade i förrigår!

kärlek till er mina söta läsare

ps. om bara fem dagar fyller jag 17 år!!

onsdag 5/8 17:22

Grattis till amanda idag, pusskorven.
vi har känt varrandra i åtta år snart, herregud <3

jag har inte så mkt mer att säga så detta inlägget är till henne. hihi


snyggingen? <3

mådag 3/8 19:21

update!
och jag känner att jag älskar how i met your mother avsnittet när robin ska ljuga och bara fnittrar för att hon är så dålig. haha det är humor :D
och jag älskar neil patrick harris!
huhu.

så ja måndag igen och jobb jobb jobb. det funkar och så och egentligen vet jag ju att jag inte ska klaga eftersom jag endå får så pass mycket pengar för det men det är så seeeegt. på torsdag är det slut och det ska faktiskt bli ofattbart skönt, verkligen.
annars så är jag lite nervös eftersom jag provfilmade i början av månaden för en film, dom sa att dom skulle höra av sig i slutet av juli men jag har ännu inte hört nått, nervositet!
hatar det.


random bild jag tog häromdan när jag hade tråkigt!

nu blire cheesebollar och tv med mamma,
är det någon annan än jag som tycker att det känns som om jag äter hela tiden? om jag inte visste bättre skulle jag tro att jag är äter för två, vilket jag inte gör, lovar ;)

love,

söndag 2/8 21:59

En dagens på det:


jacka från hm
jeans inspirerade tights från gina
klackar från holland

yes, så fancypancy var jag när vi begav oss till biopalatset för att se the proposal med blandannat sandra bullock i rolllistan, faktiskt riktigt rolig film, hej vad det skrattades i salongen. även om det var en klassisk romantisk komedi hade den karaktär och personlighet och var helt enkelt en söndags fullträff för mig och min mor!

nu kollar jag lite villha höst skor från din sko, hittar några av intresse, alla med klack. hmm vi får väl se :)

nu blire sova och laddning för sista (!!!) jobb veckan. namnsdag har jag idag också.

kärlek



lördag 1/8 15:40

WOHOOOO AUGUSTI!!
denna månaden fram till skolan börjar är ganska shemalagd för mig ska ni veta.
först nu denna veckan ska jag jobba klart, slutar på torsdag. sen blir det till att fylla år den tolfte och sen runt den fjortonde sticker jag till norrköping och vidare till sthlm för födelsedags firande med pappa och familjen där och sen med mormor i huvudstaden.
kommer väl hem sisådär den artonde och den tjugonde börjar skolan! shit alltså. jag längtar faktiskt. :)

idag tog jag och mamma en spontan frukost på café zenit i solskenet och gick vidare med en tripp in till stan, jag hittade en massa fina skor men det slutade med att jag köpte en tröja på rean som hade gått från 350 kr till 99 kr, så toppen helt enkelt. och blå är den också så garderoben blir bara färggladare. sen kände vi oss så härliga och somriga så vi gick och köpte massa frukt och gott till imon när vi ska ha mamma-kajsa dag för att fira hennes födelsedag. det blir jag som lagar middag och sen ska vi gå och se the proposal på biopalatset, mysigt blire.


dagens köp!


igår fick jag även hem mitt snygga smink kit från make up store. lovely!

nu blir det färgning av håret och sen ikväll bär det av ut till frej i tuve, till hans underbara bio rum med en hel hög av skönt folk. helt supertoppen!

kärlek på er sötnosar!

RSS 2.0